نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نام پوشه انتخاب شده به عنوان پارامتر

  1. #1

    Question نام پوشه انتخاب شده به عنوان پارامتر

    با سلام
    با دستور OpenFileDialog() می توان به نام و آدرس يک يا چند فايل انتخابی دسترسي يافت. اما من مي خواهم نام پوشه را داشته باشم . نمی خواهم فايلي را باز کند فقط نام پوشه را احتياج دارم. با چه تابعي اين کار ممکن است؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    850

    نقل قول: نام پوشه انتخاب شده به عنوان پارامتر

    دوست عزیز بجای اوپن دیالوگ از کنترل بروزر فولدر در تول بار استفاده کن

تاپیک های مشابه

  1. ريختن نام آيتم انتخاب شده tree view در session
    نوشته شده توسط mononok در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1392, 17:31 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 12:01 عصر
  3. سوال: نام Theme انتخاب شده در بخش HTML
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1387, 06:14 صبح
  4. نام فایل انتخاب شده در ShellListView
    نوشته شده توسط فرزاد دلفی باز در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 آبان 1385, 02:01 صبح
  5. تشخیص مسیر و نام فولدر انتخاب شده
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 41
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •