نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: شمارش تعداد رکورد های جدول بدون خواندن کل اطلاعات جدول

  1. #1

    Question شمارش تعداد رکورد های جدول بدون خواندن کل اطلاعات جدول

    سلام دوستان
    یه جدول با سم fish دارم و میخوام تعداد رکورد هایی که فیلد state اونها برابر 0 رو بشماره
    ولی نمیخوام از دستور زیر استفاده کنم.

    $fish = mysql_query("select * from fish where state='0'",$serverLink);
    $n = mysql_num_rows(fish);
    echo $n;

    تو بعضی جاها گفته شده از تابع/کلمه کلیدی count باید استفاده کرد. ولی من بلد نیستم

  2. #2

    نقل قول: شمارش تعداد رکورد های جدول بدون خواندن کل اطلاعات جدول

    بهترین روش همینه به نظرم
    چه مشکلی داری باهاش ؟

  3. #3

    نقل قول: شمارش تعداد رکورد های جدول بدون خواندن کل اطلاعات جدول

    اگه 10 رکورد داشته باشیم بله
    ولی وقتی شد 100000000000000 رکورد شی باید بکنیم، عقلانی ب نظر نمیاد...

  4. #4

    نقل قول: شمارش تعداد رکورد های جدول بدون خواندن کل اطلاعات جدول

    SELECT count(state) 
    FROM `fish`
    WHERE state = 0;

  5. #5

    نقل قول: شمارش تعداد رکورد های جدول بدون خواندن کل اطلاعات جدول

    ممنون از جوابت آقا
    من این رو چطوری استفاده کنم من حالا؟؟

    $fishNum = mysql_query("select count(state) from fish where state='0'",$serverLink);
    echo $fishNum;

    اینجوری که نتیجه نداد میشه بگی مشکلش چیه؟؟
    ---
    حل شد
    آخرین ویرایش به وسیله milad_d993 : شنبه 18 خرداد 1392 در 16:29 عصر

  6. #6

    Thumbs up نقل قول: شمارش تعداد رکورد های جدول بدون خواندن کل اطلاعات جدول

    دستور PHP رو به این صورت تغییر بدین:


    $row = mysql_fetch_row($fishNum);
    echo $row[0];

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: شمارش تعداد رکورد های جدول بدون خواندن کل اطلاعات جدول

    البته یک راه دیگه اینجوریه:


    $result = mysql_query("SELECT COUNT(*) AS `records_number` FROM `fish` WHERE (`state` = 0)", $serverLink);

    $number = mysql_fetch_object( $result);

    $number = $number->records_number;

  8. #8

    نقل قول: شمارش تعداد رکورد های جدول بدون خواندن کل اطلاعات جدول

    نقل قول نوشته شده توسط 2undercover مشاهده تاپیک
    البته یک راه دیگه اینجوریه:


    $result = mysql_query("SELECT COUNT(*) AS `records_number` FROM `fish` WHERE (`state` = 0)", $serverLink);

    $number = mysql_fetch_object( $result);

    $number = $number->records_number;

    اين روشي كه شما مي فرماييند تعداد ركوردهايي كه كوئري برگردونده رو ميشماره يعني در واقع هميشه عدد 1 رو برميگردونه.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: شمارش تعداد رکورد های جدول بدون خواندن کل اطلاعات جدول

    الان خودم امتحان کردم نتیجه رودرست برگردوند...!

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: شمارش تعداد رکورد های یک تیبل بین دو بازه زمانی
    نوشته شده توسط majidrasuli در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 اردیبهشت 1392, 19:09 عصر
  2. مبتدی: شمارش تعداد رکورد های ذخیره شده در دیتابیس sql server 2008 r2
    نوشته شده توسط h.rezaee در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1391, 00:19 صبح
  3. سوال: شمارش تعداد رکورد های SqlDataSource
    نوشته شده توسط rahmani67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1391, 07:06 صبح
  4. سوال: شمارش تعداد رکورد های تکرای در بانک
    نوشته شده توسط karim orooji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 10 تیر 1389, 19:29 عصر
  5. تعداد رکورد های جدول و سرعت بازیابی
    نوشته شده توسط houtanal در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 تیر 1382, 08:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •