نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه log گرفتن از تمام فعالیت ها و action های کاربر و ثبت آن در دیتابیس

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    5

    نحوه log گرفتن از تمام فعالیت ها و action های کاربر و ثبت آن در دیتابیس

    فکر می کنم مطلب مفیدی باشه که تو فروم ندیدم و گفتم براتون بذارم . یه راه ساده برای این کار وجود داره اونم اینه که چون اکثرا کنترلر هامون از کلاس Controler که تو پوشه protected\components ارث بری می کنن پس فقط کافیه چند خط کد به این کلاس اضافه کنیم و تمام
    // /protected/components/Controller.php
    public $logMessage = NULL;

    public $writeLog = false;

    protected function afterAction($action)
    {
    if($this->writeLog)
    {
    $sql = 'INSERT INTO tbl_logs VALUES (\''.Yii::app()->user->name.'\',\''.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'\',\''.date("Y-m-d H:i:s").'\',\''.$this->getId().'\',\''.$this->getAction()->getId().'\',\''.$this->logMessage.'\')';
    $command = Yii::app()->db->createCommand($sql);
    $command->execute();
    }
    }


    البته جدول رو هم تو دیتابیس درست کرده باشین . اینم کوئری جدولمون :
    CREATE TABLE `tbl_logs` (
    `username` varchar(50) NOT NULL,
    `ipaddress` varchar(50) NOT NULL,
    `logtime` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP,
    `controller` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '',
    `action` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '',
    `details` text
    ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار koorosh4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بهشت زمین
    پست
    158

    نقل قول: نحوه log گرفتن از تمام فعالیت ها و action های کاربر و ثبت آن در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط aliabdzad مشاهده تاپیک
    فکر می کنم مطلب مفیدی باشه که تو فروم ندیدم و گفتم براتون بذارم .
    CHARSET=utf8[/SQL]
    سلام دوست عزیز . ببخشید الان من با این کد تو فایل _login پوشه ی C:\wamp\www\site\protected\views\site
    اینم کد :
    کد HTML:
    <script> TIME = new Date(); DIFF =  new  Date() - TIME ;
     INTV = window.setInterval("Show_Clock()",1000) ;   
      function Show_Clock(){      TIME = new Date(new Date() - DIFF) ;    
      HH   = TIME.getHours() ;      MM = TIME.getMinutes() ;      SS =   TIME.getSeconds() ; 
         document.getElementById('CLOCK').innerHTML=((HH<10  )?   "0"+HH:HH) + ":" + ((MM<10)? "0"+MM:MM) + ":" + ((SS<10)?   "0"+SS:SS); } </script> 
    <span id="CLOCK"></span> <br> <?php echo jdate('j /  F / Y');?> <!-- پایان کد تاریخ و ساعت --> <br> 
     <?php echo $this->currentUser->username; ?>  <?php  echo('خوش آمدید '); ?> <br> <?php echo ('آی پی شما :');?>  <?php 
    function getRealIpAddr()
    {
        if (!empty($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']))
        //check ip from share internet
            $ip=$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
        elseif (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']))
        //to check ip is pass from proxy
            $ip=$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
        else
            $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
            
        return $ip;
    }
    $ip = getRealIpAddr();
    echo ($ip);
    ?>
    با اینا نام کاربر و شماره آی پی و تاریخ و ساعت را نشون میدم اما نمیتونم توی بانک اطلاعاتی ذخیره کنمش . اسم بانک اطلاعاتی من ole و جدولی که برای ذخیره اطلاعات در نظر گرفتم report
    حالا نظر شما چیه ؟ با کد شما آیا نیاز به این جدول نیست ؟ آیا اطلاعات کاربر (ورود و خروج و غیره) همه ذخیره میشن ؟ ممنون میشم توضیح بدید
    این جدول من شامل 5 بخش آی پی و نام و ساعت و تاریخ و آی دی هست .
    با تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار koorosh4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بهشت زمین
    پست
    158

    نقل قول: نحوه log گرفتن از تمام فعالیت ها و action های کاربر و ثبت آن در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط aliabdzad مشاهده تاپیک
    اینم کوئری جدولمون :
    CREATE TABLE `tbl_logs` (
    `username` varchar(50) NOT NULL,
    `ipaddress` varchar(50) NOT NULL,
    `logtime` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP,
    `controller` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '',
    `action` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '',
    `details` text
    ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8
    ببخشید این کد را کجا بنویسیم ؟ توی لاگ این بنویسیم که لاگ این شد ذخیره کنه یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: نحوه log گرفتن از تمام فعالیت ها و action های کاربر و ثبت آن در دیتابیس

    این کد ساخت جدول هست.
    پیشنهاد من به شما
    تهیه پکیج اموزشی پی اچ پی اقای شهرکی
    هست.بنظر شما در مباحث پایه ایی مشکل دارید که باید ابتدا با اصول کار اشنا بشید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: نحوه log گرفتن از تمام فعالیت ها و action های کاربر و ثبت آن در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Veteran مشاهده تاپیک
    این کد ساخت جدول هست.
    پیشنهاد من به شما
    تهیه پکیج اموزشی پی اچ پی اقای شهرکی
    هست.بنظر شما در مباحث پایه ایی مشکل دارید که باید ابتدا با اصول کار اشنا بشید
    به نظره بنده هم بهتر این پکیج رو تهیه کنید چون خود Yii یه Log خیلی حرفه ایی داره که اصلا به این کارا نیاز نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار koorosh4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بهشت زمین
    پست
    158

    نقل قول: نحوه log گرفتن از تمام فعالیت ها و action های کاربر و ثبت آن در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Veteran مشاهده تاپیک
    این کد ساخت جدول هست.
    پیشنهاد من به شما
    تهیه پکیج اموزشی پی اچ پی اقای شهرکی
    هست.بنظر شما در مباحث پایه ایی مشکل دارید که باید ابتدا با اصول کار اشنا بشید
    آقای شهرکی که استادن . بله درسته برای یادگیری باید php و yii را بگیرم و ببینم . اما من از صبح سر کارم تا 6 عصر . بعدشم که حال خودمو ندارم چه برسه به دیدن فیلم اونم از نوع آموزشی . چیزی متوجه نمیشم . 2تا کتاب گرفتم مال جعفر نژاد قمی و محمد مصدری . اینا را سر کار میخونم گهگاه . که شکر خدا تو اینا هم در این مورد چیزی نگفته .

  7. #7

    نقل قول: نحوه log گرفتن از تمام فعالیت ها و action های کاربر و ثبت آن در دیتابیس

    پس با این اوصاف قید برنامه نویسی رو بزنید. برای برنامه نویسی باید وقت بگذارین. ضمناً فیلمها رو میتونید روی موبایل یا تبلت بریزین و سر کار هم استفاده کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار koorosh4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بهشت زمین
    پست
    158

    نقل قول: نحوه log گرفتن از تمام فعالیت ها و action های کاربر و ثبت آن در دیتابیس

    ممنون از راهنمایی شما . این مشکل هم حل شد . الان کامل ذخیره مشین . فقط تو گزارش گیری و ارسال گزارش بصورت ماهیانه به کاربر ها دارم کار میکنم .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گرفتن لیست تمام پوشه ها و فایل های موجود در یک مسیر خاص
    نوشته شده توسط c-sharp_South در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1392, 09:57 صبح
  2. سوال: نحوه Log گیری از فعالیت کاربران
    نوشته شده توسط m_s_best در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1391, 18:13 عصر
  3. Log گرفتن از تغییرات در SQL Server
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 14 اسفند 1386, 07:25 صبح
  4. نحوه عکس گرفتن از سایت با داشتن Url سایت
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 01 آذر 1386, 10:06 صبح
  5. نحوه خروجی گرفتن از بانک بصورت XML
    نوشته شده توسط Tasnim در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 14:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •