نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

  1. #1

    Question تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    سلام من تازه دارم با php آشنا میشم و آموزش php رو از طریق فایل pdf دنبال میکنم و رسیدم به قسمت ارتباط mysql و به یه مشکل برخوردم.
    من از برنامه easyphp استفاده میکنم و برای دیتابیس از phpmyadmin استفاده میکنم , من دیتابیس رو میسازم جدول میسازم برای مثال فیلد username و password میسازم خودم چند تا رکورد اضافه میکنم و حالا میخوام با برنامه نویسی به دیتابیس کانکت شم و رکوردهایی رو که ایجاد کردم رو ببینم(طبق فایل pdf آموزشی) تا اینجا من مشکلی ندارم همه چی درسته , تو قسمت کد نویسی همه مراحل رو دنبال میکنم اما به دیتابیس نمیتونم کانکت شم همش ارور میده و میگه نمیتونی به دیتا بیس کانکت شی. من زیر با کد مینویسم میشه خواهش کنم بگین کجای کار رو من اشتباه کردم یا اینکه تو فایل pdf چندتا چیزو جا گذاشته که من نمیدونم.
    من کد رو نوشتم ولی درهم بود چیزی معلوم نبود کد رو عکس گرفتم آپلود کردم :
    http://upcity.ir/images2/80453483673343896309.jpg
    اسم دیتابیس MyDB هست
    اسم جدول هم users
    بقیشم که شما استادین

  2. #2

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    نگا براي اينكه ببيني چه مشكلي داره die رو به اين صورت تبديل كن:
    die(mysql_error())

    اينجوري ارور رو نشون ميده

  3. #3

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    به حروف کوچک و بزرگ شاید حساس باشه

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دزفول
    پست
    37

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    درود
    فایل pdf رو نمیزیری ما هم استفاده کنیم ؟ :ی

    با تشکر

  5. #5

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    این کار رو انجام دادم که ارور رو از خط دوم یعنی همو کد ارتباط با دیتابیس رو گرفت :
    http://uploadtak.com/images/2197_Capture_2.jpg
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    جرا که نه ؟ ولی نتونستم آپلود کنم ایمیل بده فایل pdf واست میل کنم

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دزفول
    پست
    37

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط hesam1323 مشاهده تاپیک
    جرا که نه ؟ ولی نتونستم آپلود کنم ایمیل بده فایل pdf واست میل کنم
    قربونت ، بفرما
    milad.asadolahi@gmail.com

  8. #8

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    جای localhost بنویس 127.0.0.1

  9. #9

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    عزیز دلم اولا تو عکس بعدی که گذاشتی بجای & که اول خطه باید $ بذاری
    دوما جلوی کدای دیتابیست (مثل mysql_num_rows ) یه @ بذار ( مثل @mysql_num_rows ) اینجوری بعضی ارور ها رفع میشن

  10. #10

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mamali-mohammad مشاهده تاپیک
    جای localhost بنویس 127.0.0.1
    مشکل حل شد. خیلی ممنون

  11. #11

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mfungroup مشاهده تاپیک
    عزیز دلم اولا تو عکس بعدی که گذاشتی بجای & که اول خطه باید $ بذاری
    دوما جلوی کدای دیتابیست (مثل mysql_num_rows ) یه @ بذار ( مثل @mysql_num_rows ) اینجوری بعضی ارور ها رفع میشن
    آره بعد اینکه عکسو گذاشتم فهمیدم. خیلی ممنون

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دزفول
    پست
    37

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط milad0077 مشاهده تاپیک
    قربونت ، بفرما
    milad.asadolahi@gmail.com
    شرمنده دوست عزیز پسورد جیمیلمو فراموش کردم
    به این بفرست
    ahura_xxx@yahoo.com

  13. #13

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط milad0077 مشاهده تاپیک
    شرمنده دوست عزیز پسورد جیمیلمو فراموش کردم
    به این بفرست
    ahura_xxx@yahoo.com
    باشه حتما.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار meysam1366
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ایران/تهران
    پست
    447

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط hesam1323 مشاهده تاپیک
    باشه حتما.
    سلام

    بی زحمت برای من هم بفرستید

    safir.1987@gmail.com

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,138

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    میشه pdf رو باسه من هم بفرستید ممنون میشم
    Mohammad.sabbag1370@yahoo.com

  16. #16

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    فرســــــتادم

  17. #17

    نقل قول: تو php چه جوری به دیتابیس کانکت بشم؟؟

    با سلام خدمت دوستان و آقا حسام
    دوستانی که تمایل به یادگیری php هستن می تونن از لینک زیر فیلم های آموزش php رو که یکی از اساتید دانشگاه شریف تدریس کرده دانلود کنن :
    http://www.farazsys.ir/articles/article/1

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کد php هنگام ارتباط با دیتابیس
    نوشته شده توسط abazari در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اسفند 1391, 14:03 عصر
  2. اسکریپت php برای اتصال به دیتابیس از شلر
    نوشته شده توسط mmohammadd در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 17:23 عصر
  3. نمیتونم هیچ جوری به دیتابیس هاستم وصل بشم
    نوشته شده توسط shervinrv در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 دی 1386, 10:53 صبح
  4. چگونه در C++‎ با OLE DB به یک دیتابیس کانکت شوم؟
    نوشته شده توسط حسین محمدی در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 16:48 عصر
  5. چه جوری میشه دیتابیس sql server 2000 رو نصبی کرد
    نوشته شده توسط DlphIran در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1384, 02:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •