نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پشتیبانی از فونت فارسی در Windows Ce

  1. #1

    پشتیبانی از فونت فارسی در Windows Ce

    با سلام

    در Windows Ce یک برنامه نوشته ام که روی آن بطور مثال چندین کنترل لیبل است . اما متن فارسی را از چپ به راست نشان میدهد و بصورت جدا جدا

    لطفا راهنمایی کنید که چگونه میشه فونت فارسی را در ویندوز ce اوکی کرد !!!!

    لطفا راهنمایی کنید خیلی توی اینترنت سرچ کردم .

    فقط بعضی از دوستان برنامه نویس گفتن که باید از dll استفاده کرد

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: پشتیبانی از فونت فارسی در Windows Ce

    سلام
    خواهش می کنم متخصصان به این کار جواب بدن
    واقعا نیاز دارم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: پشتیبانی از فونت فارسی در Windows Ce

    Persian Support for Windows CE

    پراپرتی چیزی برای راست چین کردن فرم و کنترل ها نداره ؟ من ندارم sdkش رو ...

    اینجارو ببین باید باشه... Window Layout and Mirroring (Windows CE 5.0)

  4. #4

    نقل قول: پشتیبانی از فونت فارسی در Windows Ce

    ممنونم از پاسخ تون

    اما کدی که در کد پروجکت ادرس دادید رو قبلا بررسی کردم

    Visual C++‎ هست اما من این کد رو برای سی شارپ می خوام

    لطفا اگر کسی میدونه کمک کنه چون واقعا حیثیتی

    بازم ممنون

  5. #5

    نقل قول: پشتیبانی از فونت فارسی در Windows Ce

    با سلام
    راه حل این مشکل پیدا شد . اینجا می زارم تا دوستان دیگه اگر به این مشکل برخورد کردند بتونن از این راه حل استفاده کنند .
    همانطور که می دونید ویندوز CE از فونت فارسی استفاده نمی کنه برای حل این مشکل باید یک dll بنویسید که جالبه این Dll رو با جاوا اسکریپت می نویسم و کارش اینکه هر متنی ما بهش بدیم برعکس کنه و نشون بده
    اینو توی ویندوز اپلیکیشن Add Refrence می کنیم حالا دو تا تکست باکس می زاریم در خونه اول متن رو می نویسیم و در خونه دوم برعکس شده متن رو دریافت می کنیم .
    و مرحله آخر متن برعکس شده رو توی مثلا لیبل ویندوز Ce می زاریم و وقتی برنامه اجرا میشه تمام فونت ها درست نمایش داده میشه .
    این مشکل هم حل شد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار tabatabaeefar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    259

    نقل قول: پشتیبانی از فونت فارسی در Windows Ce

    سلام
    امکانش هست یه کم بیشتر راهنمایی کنید؟
    ممکنه نمونه کد بگذارید؟

  7. #7

    نقل قول: پشتیبانی از فونت فارسی در Windows Ce

    با عرض سلام و خدا قوت خدمت تمامی دوستان
    واقعیت امر این هست که منم مثل شما یک زمانی این مشکل رو داشتم که فونت فارسی رو نمیتونستم داخل Windows CE بیارم بعد از یک زمانی فهمیدم که یه سری فونت تو این ویندوز جواب میده ولی باید خودم یک ویرایشگر مینوشتم و کاراکترها رو به اسکی تعریف میکردم و بعد هم چک میکردم که این کاراکتر الان وضعیتش تو جمله من چی هست حرف قبل و بعدش رو چک میکردم تا بتونم فونت فارسی رو با فونت های سری F نمایش بدم ولی یه مشکلاتی داشت تا اینکه گشتم دنبال راحل اصلی مشکل و راحل آن تنها در زمانی هست که شما دارید فایل نصبی ویندوز CE رو میسازید (منظورم همون فایل NK.bin فایل نصبی ویندوز هست) شما در اون زمان میتونید با زدن چندتا تیک کاری کنید که فونت های فارسی رو هم پشتیبانی بکنه من الان میتونم از فونت های سری B استفاده کنم بدون هیچ Dll ، ویرایشگر و یا هر چیز دیگه راحل قطعی و نهایی کار این موردی هست که من خدمت شما دوستان گرامی عرض میکنم امیدوارم که پیروز و موفق و موید باشید.
    -1-
    1.jpg
    -2-
    2.jpg
    -3-
    3.jpg

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows
    نوشته شده توسط s_omid در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 30
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مرداد 1399, 14:54 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1391, 21:12 عصر
  3. گفتگو: پیشنهاد قابلیت های آینده Windows Phone (پشتیبانی از زبان فارسی و ....)
    نوشته شده توسط Alireza_Salehi در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1390, 09:13 صبح
  4. پشتیبانی از زبان فارسی در Windows Phone 7
    نوشته شده توسط Alireza_Salehi در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 خرداد 1389, 14:22 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •