نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه از analogClockControl1 استفاده کنم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    چگونه از analogClockControl1 استفاده کنم

    سلام دوستان
    من یک کنترل analogClockControl1 از مجموعه کنترل های DotNetBar به فرمم اضافه کردم
    اما این کنترل کار نمیکنه یعنی فهمیدم که باید توسط یک تایمر خاصیت value این رو با زمان سیستم ست کنیم اما هر کدی می نویسم جواب نمیگیرم
    لطفأ کمکم کنید. چه کدی بنویسم ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: چگونه از analogClockControl1 استفاده کنم

    جدآ کسی تا به حال استفاده نکرده ؟؟؟ بابا یکی بیاد کمک کنه

  3. #3

    نقل قول: چگونه از analogClockControl1 استفاده کنم

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من یک کنترل analogClockControl1 از مجموعه کنترل های DotNetBar به فرمم اضافه کردم
    اما این کنترل کار نمیکنه یعنی فهمیدم که باید توسط یک تایمر خاصیت value این رو با زمان سیستم ست کنیم اما هر کدی می نویسم جواب نمیگیرم
    لطفأ کمکم کنید. چه کدی بنویسم ؟؟؟


    Dim Shamsi As New Globalization.PersianCalendar
    Private Sub Timer1_Tick(sender As Object, e As EventArgs) Handles Timer1.Tick
    AnalogClockControl1.Value = Shamsi.GetYear(Now) & "-" & Shamsi.GetMonth(Now) & "-" & Shamsi.GetDayOfMonth(Now) & " " & (Hour(Now()).ToString + ":" + (Minute(Now())).ToString) + ":" + ((Second(Now())).ToString)
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه آیپی فیلترینگ استفاده کنم!؟
    نوشته شده توسط MRmoon در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 18:14 عصر
  2. چگونه از تایمر استفاده کنم ؟
    نوشته شده توسط mkvisual در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 دی 1389, 14:43 عصر
  3. چگونه از شی gauge یا progressbar استفاده کنم
    نوشته شده توسط ali-bagban در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1385, 14:20 عصر
  4. چگونه می توانم از Activex Dll استفاده کنم در دلفی 8
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1384, 20:16 عصر
  5. چگونه از تگ <embed> استفاده کنم ؟
    نوشته شده توسط marzikhoobe در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1384, 18:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •