نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پیدا کردن اعضای یک آرایه در یک متن php

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    http://web-art.ir
    پست
    2

    Question پیدا کردن اعضای یک آرایه در یک متن php

    سلام دوستان
    سوال من اینه که من یک متن دارم که توش آدرس نوشته شده، میخوام از توش استان و شهر رو در بیارم، به نظرم راحتتر اینه که من رو شهر زوم کردم و با دستور زیر اسم شهر رو خارج کردم. حالا استان رو میخوام دقیق در بیارم یعنی به استانی که تو متن هست کاری ندارم؛ میخوام استان مربوط به شهر رو از تو آرایه خودم در بیارم.
    یعنی من یک آرایه تودرتو دارم که استان ها المانهای آرایه بزرگترند (states$) و خودشون میشن آرایه های شهرها.
    برای شهر از دستور زیر استفاده کردم
    $existWords = array();

    foreach($states as $state)
    {
    foreach($state as $word)
    {
    if (strstr($text,$word))
    {
    $existWords[1]=$word;
    break;
    }
    }
    }

    حالا میخوام اسم استان رو مثلا بزارم تو existword[0]
    کسی می تونه کمک کنه؟

    ضمنا دستور زیر جواب نداد؛

    $existWords = array();
    $flag = false;
    foreach($states as $state) {
    foreach($state as $word) {
    if (strstr($text, $word)) {
    $existWords[0] = $state;
    $existWords[1] = $word;
    $flag = true;
    }
    if($flag) {
    break;
    }
    }
    if($flag) {
    break;
    }
    }


    چون یکی اینکه مثلا به اشتباه ری رو به جای ساری میزاره تو خروجی
    دوم اینکه استان رو به شکل آرایه خارج می کنه و من نمی تونم در خروجی و با دستور زیر اون رو echo بگیرم.

    $final="$existWords[0],$existWords[1]";
    echo $final;
    //output : ,Array,ری

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sh.n.n786
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    ?
    پست
    160

    نقل قول: پیدا کردن اعضای یک آرایه در یک متن php

    درود و ...
    خب دوست عزیز شما باید دیباگ کردنو یاد بگیرید به این صورت میتونید خونه های داخل آرایه رو ببینید بعد خودتون جایگزین کنید .


    $existWords = array();
    $flag = false;foreach($states as $state) {
    foreach($state as $word) {
    if (strstr($text, $word)) {
    print_r($state);
    print_r($word);
    $flag = true;
    }
    if($flag) {
    break;
    }
    }
    if($flag) {
    break;
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن اعضای یک آرایه در یک متن php


    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="UTF-8"/>
    </head>
    <body>
    <br/>

    <?php

    $text = "فلان فلانی - مازندران-ساری...";

    $states = array("آذربایجان شرقی"=>array("آذر شهر","اسكو","اهر","بستان آباد","بناب","بندر شرفخانه","تبریز","تسوج","جلفا" ,"سراب","شبستر","عجبشیر","قره آغاج","كلیبر","كندوان","مرند"," ملكان","میانه","مراغه","هادیش ر","هشترود","هریس","ورزقان"),"آ ذربایجان غربی"=>array("ارومیه","اشنویه","ب وكان","تكاب","پیرانشهر","پلدش ","چالدران","خوی","سر دشت","سلماس","شاهین دژ","شوط","چایپاره","ماكو","مها باد","میاندوآب","نقده"),"اردبی ل"=>array("اردبیل","بیله سوار","پارس آباد","خلخال","سرعین","كوثر","ك یوی","گرمی","مشگین شهر","مغان","نمین","نیر"),"اصفه ن"=>array("آران و بیدگل","اردستان","اصفهان","با بهادران","تیران","خمینی شهر","خوانسار","زرین شهر","سمیرم","شاهین شهر","شهرضا","فریدن","فریدون شهر","فلاورجان","فولاد شهر","كاشان","گلپایگان","مبار ه","نایین","نجف آباد","نطنز","دهاقان"),"ایلام"= >array("آبدانان","ایلام","ایوان", "دره شهر","دهلران","سرابله","شیروا چرداول","مهران"),"بوشهر"=>array(" هرم","بوشهر","تنگستان","خارك", "خورموج","دیر","دشتستان","دشتی ","دیلم","ریشهر","كنگان","گناوه ","عسلویه"),"البرز"=>array("كرج","آ سارا","اشتهارد","هشتگرد","كوه ار","چهارباغ","طالقان","جوستا ن","نظرآباد","تنكمان","ساوجبل غ","فردیس","مهرشهر"),"تهران"=>ar ray("اسلامشهر","بومهن","تجریش"," تهران","پاكدشت","دماوند","ربا كریم","ری","رودهن","شریف آباد","شهریار","فشم","فیروزكو ","قدس","قرچك","كن","كهریزك","گل ستان","لواسان","ملارد","ورامی "),"چهارمحال بختیاری"=>array("اردل","بروجن","چ لگرد","سامان","شهركرد","فارسا ","لردگان"),"خراسان جنوبی"=>array("بیرجند","بشرویه"," خضری","سربیشه","قائن","نهبندا ","فردوس","سرایان","طبس"),"خراس ان رضوی"=>array("بردسكن","تایباد","ت ربت جام","تربت حیدریه","چناران","خواف","درگز" ,"سبزوار","سرخس","طرقبه","فریم ن","قوچان","كاخك","كلات","كاشم ","گناباد","مشهد","نیشابور","ر تخوار","جوین","خلیل آباد"),"خراسان شمالی"=>array("آشخانه","اسفراین" ,"بجنورد","جاجرم","شیروان"),"خو زستان"=>array("آبادان","امیدیه"," اندیمشك","اهواز","ایرانشهر"," یذه","باغ ملك ","بندرامام خمینی","بندر ماهشهر","بهبهان","دزفول","خرم هر","رامهرمز","سوسنگرد","شادگ ان","شوش","شوشتر","لالی","مسجد سلیمان","هندیجان","هویزه"),"زن جان"=>array("ابهر","ایجرود","خرمد ره","زنجان","قیدار","طارم","ماه نشان"),"سمنان"=>array("ایوانكی"," سطام","سمنان","شاهرود","دامغا ن","گرمسار"),"سیستان و بلوچستان"=>array("ایرانشهر","چا هار","خاش","راسك","زابل","زاهد ن","سراوان","سرباز","میرجاوه", "نیكشهر"),"فارس"=>array("آباده","ا ردكان","ارسنجان","استهبان","ا لید","جهرم","حاجی آباد","خرم بید","داراب","سپیدان","سروستا ","سوریان","شیراز","صفاشهر","ف اشبند","فسا","فیروز آباد","قیروكارزین","كازرون"," ار","لامرد","مرودشت","ممسنی"," هر","نی ریز","نورآباد","خنج","پاسارگا "),"قزوین"=>array("آبیك","بوئین زهرا","تاكستان","قزوین","الون "),"قم"=>array("قم","جعفریه"),"كردس تان"=>array("بانه","بیجار","دیوان دره","سقز","سنندج","قروه","كامی اران","مریوان"),"كرمان"=>array("ب بك","بافت","بردسیر","بم","جیرف ","راور","رفسنجان","زرند","سیر ان","كهنوج","كرمان"),"كرمانشا "=>array("اسلام آباد غرب","پاوه","جوانرود","سر پل ذهاب","سنقر","صحنه","قصر شیرین","كرمانشاه","كنگاور","گ لان غرب","هرسین"),"كهكیلویه و بویراحمد"=>array("دنا","دوگنبدا ","دهدشت","سی سخت","گچساران","یاسوج"),"گلستا ن"=>array("آزاد شهر","آق قلا","بندر گز","تركمن","رامیان","علی آباد كتول","كلاله","كردكوی","گنبد كاووس","گرگان ","مینو دشت"),"گیلان"=>array("آستانه اشرفیه","آستارا","املش","بندر نزلی","تالش","رشت","رضوان شهر","رودبار","رستم آباد","رودسر","رود سر","سیاهكل","شفت","صومعه سرا","فومن","كلاچای","لاهیجان" ,"لنگرود","ماسال","ماسوله","من یل","هشتپر"),"لرستان"=>array("ازن ا","الشتر","الیگودرز","بروجرد" ,"پلدختر","خرم آباد","دزفول","دورود","كوهدشت" ,"ماهشهر","نور آباد","شول آباد"),"مازندران"=>array("آمل","ب بل","بابلسر","بلده","بهشهر","پ سفید","تنكابن","ساری","سواد كوه","جویبار","چالوس","رامسر"," فریدون كنار","قائم شهر","محمود آباد","نكا","نور","نوشهر","گلوگ اه"),"مركزی"=>array("آشتیان","ارا ","تفرش","خمین","دلیجان","ساوه" ,"سر بند","سربند","شازند","محلات","ز رندیه"),"هرمزگان"=>array("ابوموس ی","انگهران","بستك","بندر جاسك","بندرعباس","بندر لنگه","تنب بزرگ","حاجی آباد","دهبارز","قشم","كیش","مین اب","بندر خمیر"),"همدان"=>array("اسدآباد"," هار","تویسركان","رزن","كبودر آهنگ","ملایر","نهاوند","همدان" ),"یزد"=>array("ابركوه","اردكان"," شكذر","بافق","تفت","مهریز","می د","هرات","یزد"));

    $existWords = array();

    $flag = false;

    foreach($states as $state) {
    foreach($state as $word) {
    if (strpos($text, $word) !== false) {
    $existWords[0] = $state;
    $existWords[1] = $word;
    $flag = true;
    }
    if($flag) {
    break;
    }
    }
    if($flag) {
    break;
    }
    }

    if($flag) {
    print_r ($existWords);
    $final = "{$existWords[0]},{$existWords[1]}";
    echo $final;
    }

    ?>
    </body>
    </html>

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    http://web-art.ir
    پست
    2

    نقل قول: پیدا کردن اعضای یک آرایه در یک متن php

    ممنون از جوابتون!!!
    ولی این دستور خروجی زیر رو داره:

    Array ( [0] => Array ( [0] => اسلامشهر [1] => بومهن [2] => تجریش [3] => تهران [4] => پاكدشت [5] => دماوند [6] => رباط كریم [7] => ری [8] => رودهن [9] => شریف آباد [10] => شهریار [11] => فشم [12] => فیروزكوه [13] => قدس [14] => قرچك [15] => كن [16] => كهریزك [17] => گلستان [18] => لواسان [19] => ملارد [20] => ورامین ) [1] => ری )
    Notice: Array to string conversion in C:\Program Files (x86)\xampp\htdocs\php\index.php on line 36
    Array,ری

    دستور preg_match بهتر جواب نمی ده؟

  5. #5

    نقل قول: پیدا کردن اعضای یک آرایه در یک متن php

    نه برای این کار شما preg_match کار نمیکنه. باید با همون strpos کار کنید. من کد رو تست کردم و کار کرد. کد کاملتون رو بگذارین.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیدا کردن مد در آرایه
    نوشته شده توسط irwebnews در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1391, 13:37 عصر
  2. سوال: مشکل پیدا کردن ماکسیمم در آرایه
    نوشته شده توسط aseman-sky در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 18:59 عصر
  3. سوال: پیدا کردن و کپی قسمت خاصی از متن
    نوشته شده توسط mmssoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 13 شهریور 1389, 14:33 عصر
  4. سوال: پیدا کردن max یک آرایه
    نوشته شده توسط Xmaster666 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1388, 09:28 صبح
  5. پیدا کردن max در آرایه
    نوشته شده توسط user2535 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1384, 00:15 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •