نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرا کردن فایل فایل های Html در C#‎

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    اجرا کردن فایل فایل های Html در C#‎

    سلام و درود.
    میخواستم بپرسم چطوری میشه توی C#‎ چند فایل Html وارد کرد که خونده بشن؟
    این فایل ها در خود برنامه باید Match شده باشن و نباید کنار فایل exe قرار گرفته باشن.
    فرض کنید شما یک کتاب دارید که تمام صفحات اون Html هستن.الان شما میخواهید این صفحات
    رو به برنامه C#‎ بدید که بخونه و کاربر بتونه استفاده کنه . ولی کاربر به فایل اصلی Html دسترسی
    نداشته باشه و فقط بتونه از توی خود برنامه exe شده کتاب رو مطالعه کنه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: اجرا کردن فایل فایل های Html در C#‎

    این مثال رو ببینید

    WebBrowser w = new WebBrowser();
    w.Navigate(String.Empty);
    HtmlDocument doc = w.Document;
    doc.Write("<html><head></head><body><img id=\"myImage\" src=\"c:\"/><a id=\"myLink\" href=\"myUrl\"/></body></html>");
    Console.WriteLine(doc.Body.Children.Count);
    Console.WriteLine(doc.GetElementById("myImage").Ge tAttribute("src"));
    Console.WriteLine(doc.GetElementById("myLink").Get Attribute("href"));

    منبع
    http://stackoverflow.com/questions/9...an-html-string

  3. #3
    کاربر جدید آواتار xvahid
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    استرالیا
    پست
    21

    نقل قول: اجرا کردن فایل فایل های Html در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط 13601360 مشاهده تاپیک
    این مثال رو ببینید

    WebBrowser w = new WebBrowser();
    w.Navigate(String.Empty);
    HtmlDocument doc = w.Document;
    doc.Write("<html><head></head><body><img id=\"myImage\" src=\"c:\"/><a id=\"myLink\" href=\"myUrl\"/></body></html>");
    Console.WriteLine(doc.Body.Children.Count);
    Console.WriteLine(doc.GetElementById("myImage").Ge tAttribute("src"));
    Console.WriteLine(doc.GetElementById("myLink").Get Attribute("href"));

    منبع
    http://stackoverflow.com/questions/9...an-html-string

    این مثال مربوط به زمانیه که بخواید بصورت Dynamic فایل HTML رو درست کنین و بعد به Client بفرستین. اینطور که من از سوال این دوستمون متوجه شدم صفحات ایشون از قبل بصورت Static موجوده و مشکل ایشون مخفی نگه داشتن صفحات است. راه حل من اینه که با استفاده از ابزارهای مجانی موجود فایلهای HTML تون رو به CHM تبدیل کنین و فایل CHM رو به فایل EXE خودتون Embed کنین. کار بسیار راحتیه. اگه مشکلی داشتین همینجا مطرح کنین.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: اجرا کردن فایل فایل های Html در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط xvahid مشاهده تاپیک
    این مثال مربوط به زمانیه که بخواید بصورت Dynamic فایل HTML رو درست کنین و بعد به Client بفرستین. اینطور که من از سوال این دوستمون متوجه شدم صفحات ایشون از قبل بصورت Static موجوده و مشکل ایشون مخفی نگه داشتن صفحات است. راه حل من اینه که با استفاده از ابزارهای مجانی موجود فایلهای HTML تون رو به CHM تبدیل کنین و فایل CHM رو به فایل EXE خودتون Embed کنین. کار بسیار راحتیه. اگه مشکلی داشتین همینجا مطرح کنین.
    ممنون بخاطر پاسخ هاتون.
    میشه در مورد این راه کاری که گفتین بیشتر توضیح بدید؟
    با این روش اصلا آشنایی ندارم.

  5. #5
    کاربر جدید آواتار xvahid
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    استرالیا
    پست
    21

    نقل قول: اجرا کردن فایل فایل های Html در C#‎‎

    CHM مخفف Microsoft Compiled HTML Help ه. یک فایل Read Only ه که از صفحات HTML تشکیل شده. نرم افزار تبدیلش هم چیز خاص و عجیبی نیست (من خودم نوشتم قبلاً). فقط بصورت اتوماتیک تگ های HTML رو میخونه و ایندکس میکنه و یک فایل خروجی بیرون میده. این فایل خروجی رو شما میتونی به پروژه دات نت خودت اضافه کنی (Add Existing Item) و به همراه خروجی پروژه Deploy کنی. اگر که نمیخوای این فایل رو هم Client روی هارد خودش داشته باشه میتونی Build Action این فایل رو Embedded Resouce تنظیم کنی که درون فایل Exe قرار بگیره. مشکلی بود بگو تا بیشتر توضیح بدم.

تاپیک های مشابه

  1. کمک :اجرا کردن یک فایل بر روی یکی از کامپیوترهای شبکه
    نوشته شده توسط danial82 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 29
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1388, 08:19 صبح
  2. سوال: اجرا کردن یک فایل
    نوشته شده توسط ماهان مقدم در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 دی 1387, 21:02 عصر
  3. نحوه اجرا کردن یک فایل درون پروژه؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1386, 11:18 صبح
  4. نحوه اجرا کردن یک فایل درون پروژه؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 آذر 1386, 15:47 عصر
  5. اجرا کردن یک فایل Mp3 بر Stream?
    نوشته شده توسط امیر-نا در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1384, 23:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •