نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    كاشمر
    پست
    62

    محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

    با سلام
    من میخوام با استفاده از HttpWebRequest یک کوئری رو اجرا کنم بعضی اوقات که مثلا کوئری insert میخوام بنویسم ممکنه طول رشته بلند باشه و بخاطر محدودیتی که طول رشته ورودی HttpWebRequest داره خطا میده و کوئری رو اجرا نمیکنه
    لطفا بگید راهی داره که بتونم این محدودیت رو بردارم یا کاهشش بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر جدید آواتار xvahid
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    استرالیا
    پست
    21

    نقل قول: محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

    سوالتون زیاد واضح نیست؟ شما میخواید متن Query خودتون رو از طریق HttpWebRequest ارسال کنین؟ اینکار هرگز توصیه نمیشه ولی در هر صورت شما میتونین HttpWebRequest.ContentLength رو هر مقداری که میخواید Set کنین. که تا حداکثر Int64 جا داره.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    كاشمر
    پست
    62

    نقل قول: محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

    بله من ميخوام همين كارو بكنم ميشه بگيد چه مشكلاتي داره ؟؟؟؟ البته ميدونم اگه منظورتون مشكل امنيتي هست از الگوريتمهاي هشينگ براي كد كردن رشته ارسالي استفاده مي كنم
    فقط ميشه لطفا بگيد از HttpWebRequest.ContentLength چجوري بايد استفاده كنم ؟؟ يعني يك مثال بديد چون من تو كوئري ارساليم يك فيلد دارم كه مقدارش از htmleditor خونده ميشه و اون وقتي به كد html تبديل ميشه طول رشته زياد ميشه و نميتونه كوئري رو اجرا كنه يعني فقط مشكلم تو همين فيلده كه مقدارش طولاني ميشه

  4. #4

    نقل قول: محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

    براتون مقدور هست که کوئری تون رو در یک SP در دیتابیس بگذارید و اون رو با نام مورد ارجاع قرار بدید؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    كاشمر
    پست
    62

    نقل قول: محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

    منظورتون رو خوب متوجه نشدم sp چیه؟

  6. #6
    کاربر جدید آواتار xvahid
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    استرالیا
    پست
    21

    نقل قول: محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

    SP مخفف Stored Procedure ه.

    معماری پروژه شما چیه؟ چه نیازی دارید که از HttpWebRequest استفاده کنین؟ چرا Query رو باید به سرور بفرستین؟

    برای Set کردن مقدار ContentLength خیلی راحت اون رو به یک عدد دلخواه تنظیم کنید.


    var request = (HttpWebRequest) WebRequest.Create(new Uri("Your URL"));
    request.ContentLength = Int64.MaxValue;

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    كاشمر
    پست
    62

    نقل قول: محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

    ممنونم ولی این دستوری که شما دادید نوشتم موقع اجرا به همون خط contentlenght گیر میده اگه بخوام از sp استفاده کنم باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر جدید آواتار xvahid
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    استرالیا
    پست
    21

    نقل قول: محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

    دوست عزیز اگر میخواید نتیجه بگیرید باید توضیحات بیشتری بدید. شما سوالهای پاسخ قبلی من رو بدون جواب گذاشتین. اینجا باز میگید موقع اجرا گیر میده ولی نمیگید چه پیغام خطایی میگیرید. چطور توقع دارید دیگران بتونن به شما کمک کنند در حالیکه خودتون سوالتون رو کامل مطرح نمیکنین؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    كاشمر
    پست
    62

    نقل قول: محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

    پروژه من یک پروژه دانشجوییه که استاد ازم خواسته که بتونم در یک دیتابیس رو ی یک هاست اطلاعات ثبت کنم برای اینکار احتیاج به این دارم که از سی شارپ با httpwebrequest کوئریم رو روی دیتابیس هاست اجرا کنم و در زمان اجرای این کوئری وقتی برخی فیلدهای توضیحاتم مقدارش طولانی میشه کوئریم اجرا نمیشه همین!!!!!!!!!
    حالا میشه راهنمایی کنید؟
    این عکس پیام خطایی که میده:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  10. #10
    کاربر جدید آواتار xvahid
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    استرالیا
    پست
    21

    نقل قول: محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

    نقل قول نوشته شده توسط moeinih مشاهده تاپیک
    پروژه من یک پروژه دانشجوییه که استاد ازم خواسته که بتونم در یک دیتابیس رو ی یک هاست اطلاعات ثبت کنم برای اینکار احتیاج به این دارم که از سی شارپ با httpwebrequest کوئریم رو روی دیتابیس هاست اجرا کنم و در زمان اجرای این کوئری وقتی برخی فیلدهای توضیحاتم مقدارش طولانی میشه کوئریم اجرا نمیشه همین!!!!!!!!!
    حالا میشه راهنمایی کنید؟
    این عکس پیام خطایی که میده:
    اون قسمتی که قرمز کردم رو چطوری بهش رسیده اید؟

  11. #11
    کاربر جدید آواتار xvahid
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    استرالیا
    پست
    21

    نقل قول: محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

    اینم ببین: http://support.microsoft.com/kb/908573

    هر چند هنوز متقاعد نشده ام که باید از httpwebrequest استفاده کنی.

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    كاشمر
    پست
    62

    نقل قول: محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

    شما راه بهتری از httpwebrequest سراغ دارید؟

  13. #13
    کاربر جدید آواتار xvahid
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    استرالیا
    پست
    21

    نقل قول: محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

    اوکی، بگذار یک مقدار مقدمه بگم.

    کلاس HttpWebRequest در namespace ی قرار داره بنام System.Net همه کلاسهای این namespace برای برقراری ارتباط بین Client و Server هستند. کلاس HttpWebRequest در واقع همون کلاس WebRequest ه که از پروتکل Http برای ارسال و دریافت اطلاعات استفاده میکنه.

    اما،

    کلاسهایی که جهت برقراری ارتباط با دیتابیس کاربرد دارن در namespace ی بنام System.Data و بطور خاص برای برقراری ارتباط با SQL Server در System.Data.SqlClient قرار دارند. من پیشنهاد میکنم مقداری Document های مربوط به این دو Namespace رو مطالعه کنین و ببینین آیا دارید از کلاس درستی استفاده میکنین یا خیر.

    اما برگردیم به مشکل شما:

    از عکسی که فرستادی به نظر میرسه Client سیستم شما یک Windows Application شایدم یک WPF Application باشه. خوب سرور این Client کجاست؟ روی همون کامپیوتره؟ یا روی یک کامپیوتر دیگه؟ اگه روی همون کامپیوتره آیا توی یک Process ه با این Client یا یک پروسس دیگه؟ اگر روی یک کامپیوتر دیگست آیا ارتباط با Client از طریق وب ه یا از طریق Lan ؟ و اینکه Data Provider درست کردی در سمت سرور؟ یعنی یک سری سرویس داری که Call شون میکنی برای کار با Database ت؟ اگه جواب مثبته از چه تکنولوژی استفاده کردی واسه پیاده کردن اون سرویس ها؟ WCF هستند؟ SOAP ه؟ REST ه؟ پارامترهای این سرویس ها رو از چه طریقی ارسال میکنی؟

    شاید که فکر کنی خیلی پیجیده شد قضیه ولی باور کن تا جواب این سوالات رو ندی کسی نمیتونه جواب درست بهت بده

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    كاشمر
    پست
    62

    نقل قول: محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

    بله سیستم من یک windows application هست و سرورش هم روی وبه
    از اینای دیگه که گفتی سر در نمیارم
    مشکل من چجوری حل میشه استفاده از همون content lenghtرو برام باز کن ببینم میتونم با استفاده از اون کوئری طولانی بفرستم یا برم سراغ راه دیگه ای؟؟؟؟؟؟؟؟/

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    كاشمر
    پست
    62

    نقل قول: محدودیت طول رشته ورودی در HttpWebRequest

    یکی به داد من برسه

    چجوری میتونم از امکانات ایجاد وب سرویس برای رفع این مشکلم استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

تاپیک های مشابه

  1. تابع برگرداندن طول رشته چیست؟
    نوشته شده توسط Hamid2547 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 29 اسفند 1390, 17:08 عصر
  2. آنالیز رشته ورودی
    نوشته شده توسط Mr.Olympia در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 بهمن 1386, 13:12 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 08:38 صبح
  4. پیدا کردن طول رشته بر حسب ....
    نوشته شده توسط Fagat_tanhaie در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 اسفند 1383, 15:16 عصر
  5. طول رشته
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 دی 1382, 12:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •