نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کوتاه ترین مسیر( دیکسترا)

  1. #1

    Question کوتاه ترین مسیر( دیکسترا)

    درود.من کد دیکسترا نوشتم ولی هر کاریش میکنم جواب نمیده.کدشو میذارم .کسی میتونه منوراهنمایی کنه؟؟؟



    public static void Dijkstra(int n){
    int Max = 100;
    int unlimited = 10000000;
    int [] distance = new int [Max];
    int parent [] = new int [Max];
    boolean visited[] = new boolean[Max];
    int weight [][]=new int [Max][Max];
    int cost [] = new int [Max];
    for (int i = 1; i <=n; i++) {
    distance[i] = unlimited;
    parent[i] = 0;
    visited[i] = false;
    }
    distance[1]=0;
    for (int j = 1; j <=n; j++) {
    int x = -1 , min = unlimited;
    for (int i = 1; i <= n; i++) {
    if(!visited [i] && distance[i]< min)
    {
    min = distance[i];
    x=1;
    }
    if (x== -1)
    return ;
    visited[x]=true;
    for (int y = 1; y <= n; y++) {
    if(!visited[i] && distance [x] + weight [x][y]<distance[y]){
    distance[y]=distance[x];
    parent[y]=x;
    }
    }
    }
    }





  2. #2

    نقل قول: کوتاه ترین مسیر( دیکسترا)

    خوب شما باید اول cost رو مقدار دهی کنی بعد با توجه به Cost اولین عنصر ی رو که cost اش از هم کمتره رو به عنوان visited بگیری بعد باز با توجه به cost اونی که visit شده با عناصری همجوار dist ها رو مشخص کنی و اوونی که کمترین dist رو داشت بگیری به عنوان visted بعدی همین طور تا اخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل شبه کد الگوریتم فروشنده دوره گرد ( یافتن کوتاه ترین مسیر) به کد C++‎‎
    نوشته شده توسط EbiPenMan در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 18 دی 1393, 16:27 عصر
  2. مشکل پیدا کردن الگوریتم کوتاه ترین مسیر
    نوشته شده توسط nazanin1987 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1391, 13:05 عصر
  3. ششمین چالش SQL (کوتاه ترین مسیر در گراف)
    نوشته شده توسط محمد سلیم آبادی در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آذر 1391, 00:02 صبح
  4. سوال: کوتاه ترین مسیر میز
    نوشته شده توسط i-nostalgic در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1391, 08:52 صبح
  5. طولانی ترین مسیر بین دو نقطه
    نوشته شده توسط Mega7000 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 22:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •