نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: راه حل نیاز جدید در stimulSoft

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار black_binary
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    شیراز و بندرعباس
    پست
    151

    Unhappy راه حل نیاز جدید در stimulSoft

    سلام دوستان
    من یک stiReport دارم که دارای یک page میباشد.
    و نتیجه گزارش از یک شهرستان را برمیگرداند.
    حال میخواهم نتیجه گزارش 14 شهرستان برگردانده شود البته 14 page نداشته باشیم بلکه همین یک page را 14 بار فراخوانی کرده و در انتها نتیجه را در یک StiWebViewer نمایش دهم.
    علت اینست که این عدد 14 متغیر هست و نمیتوانیم بگوییم 14 page داشته باشیم.
    ..
    دوستان هر ایده و راه حلی را دریغ نفرمایید.

    راه حل خودم که جواب نداد
     StiPage page = rpt.Pages[0];
    rptColl.Pages.Insert(i, page);

    نیت این بود که rptColl تک تک rpt که 14 بار در یک حلقه فراخوانی شده را ذخیره کند سپس همین rptColl توی StiWebViewer نمایش داده شود

    مشکل اینجاست که کنترل ها با اسمهای تکراری در صفحه هات ساخته میشوند.......و موجب error
    ....
    ...
    دوستان هر ایده و راه حلی را دریغ نفرمایید.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,021

    نقل قول: راه حل نیاز جدید در stimulSoft

    روی Pages کلیک کنید توی پراپرتیس روی NumberOfCopies مقدار بدین.
                StiReport r = new StiReport();
    r.Load(Server.MapPath(@"1Report.mrt"));
    StiPage page = r.Pages[0];
    r.Pages[0].NumberOfCopies = 14;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار black_binary
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    شیراز و بندرعباس
    پست
    151

    نقل قول: راه حل نیاز جدید در stimulSoft

    سلام دوستان
    با کد جناب fakhravari
    از پیج صفر 14 کپی برای من ایجاد میکنه ....

    من میخواستم پیج یک اطلاعاتی که دیتاست یک منتقل کرده است را نمایش دهد (مثلا اطلاعات شهرستان الف)
    سپس در پیج دو اطلاعاتی که دیتاست دو منتقل کرده است را نمایش دهد (مثلا اطلاعات شهرستان ب)

    جهت واضح تر شدن منظورم میتوانید صورت سوال را در اولین پست همین صفحه مطالعه نمایید.

    منتظر راه حل شما هستم.
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله black_binary : دوشنبه 25 آذر 1392 در 10:30 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,021

    نقل قول: راه حل نیاز جدید در stimulSoft

    شما میتوانید 2 پیج در برنامه درست کنید.
    شما میدونید چند پیج تولید میشه؟ بر اساس اطلاعات شما!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار black_binary
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    شیراز و بندرعباس
    پست
    151

    نقل قول: راه حل نیاز جدید در stimulSoft

    سلام
    آقا راه حلش رو پیدا کردم، اطلاعات من کم بود وگرنه راه حل ساده بود

    ما یک حلقه داریم که در هر بار فرخوانی یک گزارش ایجاد میکند در بار اول گزارش شهرستان شیراز در بار دوم گزارش شهرستان بندرعباس و....

    من میخواستم همه این گزارشات پس از خروج از حلقه در یک StiWebViewer که nتا پیج داره نمایش داده بشه(هر پیج گزارش از یک شهرستان)

    برای این کار یک StiReport خام قبل از حلقه ایجاد میکنیم سپس درون حلقه پس از آماده شدن هر گزارش شهرستان آن گزارش را بعنوان یک SubReports
    به StiReport خام add میکنیم
    سپس در انتهای کار این StiReport خام که شامل nتا SubReports هست را توسط StiWebViewer نمایش میدهیم

    در نتیجه ما یک StiWebViewer خواهیم داشت که nتا پیج داره نمایش میده(هر پیج گزارش از یک شهرستان)

    به دلیل متفاوت بودن نوع و ساختار صفحه گزارش هر شهرستان استفاده از امکان گروپ بندی برای رسیدن به این نتیجه وجود نداشت

  6. #6

    نقل قول: راه حل نیاز جدید در stimulSoft

    دوست عزیز میتونید کدش را هم بزارید تا ماهم استفاده کنیم

تاپیک های مشابه

  1. یک سئوال و نیاز به یک راه حل عملی
    نوشته شده توسط dot_net_lover2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1384, 11:49 صبح
  2. درخواست راه اندازی بخش جدید
    نوشته شده توسط در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1383, 19:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •