نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: درخواست راهنمایی راجب سیسنم تصویر کاربری(آواتار)

  1. #1

    درخواست راهنمایی راجب سیسنم تصویر کاربری(آواتار)

    سلام.
    دوستان من یه فرم ساختم که توش یه input از نوع file وجود داره.(متد post هست). حالا بعد از ارسال فرم من فایل رو می گیرم اینطوری:

    $file = $_POST['file'];

    حالا می خوام اینو rename کنم و بریزم تو یه فولدر. چطوری باید اینکارو بکنم؟ و اینکه آیا میشه تبدیل فرمت هم بکنم؟ یعنی اگه jpg بود تبدیل بکنم به png؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار فرزند کوروش
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    برنامه نویس زندگی هم میکنه؟
    پست
    486

    نقل قول: درخواست راهنمایی راجب سیسنم تصویر کاربری(آواتار)

    کلا دریافتت اشتباه هست. کد دریافت فایل :
             $fileType2             = $_FILES['feildName']['type']; // فرمت 
    $ortmp_name = $_FILES['feildName']['tmp_name']; //یادم نیست چی بود :دی
    $orsize = $_FILES'feildName']['size']; // سایز فایل
    $orname = $_FILES['feildName']['name']; ///اسم فایل


    جای feildName باید اسم هون اینپوتتون که از نوع فایل هست باشه

  3. #3

    نقل قول: درخواست راهنمایی راجب سیسنم تصویر کاربری(آواتار)

    نقل قول نوشته شده توسط فرزند کوروش مشاهده تاپیک
    کلا دریافتت اشتباه هست. کد دریافت فایل :
             $fileType2             = $_FILES['feildName']['type']; // فرمت 
    $ortmp_name = $_FILES['feildName']['tmp_name']; //یادم نیست چی بود :دی
    $orsize = $_FILES'feildName']['size']; // سایز فایل
    $orname = $_FILES['feildName']['name']; ///اسم فایل


    جای feildName باید اسم هون اینپوتتون که از نوع فایل هست باشه
    خیلی ممنونم ازت.
    خودمم یه جستجو کردم
       $ortmp_name   = $_FILES['feildName']['tmp_name']; 

    یک نام موقتی هست که سرور برای فایل انتخاب می کنه.

  4. #4

    نقل قول: درخواست راهنمایی راجب سیسنم تصویر کاربری(آواتار)

    سلام

    برای تغییر نام فایل از این کدذ استفاده کن


    $filename = basename($newname);

  5. #5

    نقل قول: درخواست راهنمایی راجب سیسنم تصویر کاربری(آواتار)

    خیلی ممنون.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: درخواست راهنمایی راجب سیسنم تصویر کاربری(آواتار)

    نامی که به صورت temp هست اصلا مهم نیست ! شما باید فایلی که ارسال شده را به پوشه ای در هاست خودتون انتقال بدین وگرنه نه میتونید ازش استفاده کنید و به مرور زمان هم از روی temp به توجه به تنظیمات سرور پاک خواهد شد. شما فایلتون را اینجوری جابجا کنید و اسمش را عوض کنید :

    move_uploaded_file($_FILES['pic']['tmp_name'],$_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."files/newname.jpg");

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش Foxpro
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1385, 20:14 عصر
  2. رسم تصویر در ASP - درخواست راهنمایی
    نوشته شده توسط einian85 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384, 15:25 عصر
  3. درخواست راهنمایی در مورد مبدل VB6 به #C
    نوشته شده توسط احد در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 12:34 عصر
  4. درخواست راهنمایی در مورد refresh
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1382, 08:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •