نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در استفاده از تقویم شمسی برای برنامه ریزی ماهانه

  1. #1

    مشکل در استفاده از تقویم شمسی برای برنامه ریزی ماهانه

    سلام دوستان
    من می خوام صفحه ای بسازم که توی اون لیست اسامی یه سری آدم هست. جلوی اسم هر کی از این آدما یه لینک باشه که وقتی کلیک می کنیم توی همون صفحه یه تقویم باز بشه که بشه روز های مختلف رو روی اون انتخاب کرد. در حقیقت می خوام شبفت های هر شخصی در طول ماه رو وارد کنم. اگه کسی کد تقویمی داره که بتونم این کار رو انجام بدم ممنون میشم. آخه خودم یه نمومه تقویم دارم ولی نمیشه برای هر فردی یه تقویم جدا گذاشت و تقویمی که توی ضفحه می زارم تقویم همه آدما به هم مربوط میشه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: مشکل در استفاده از تقویم شمسی برای برنامه ریزی ماهانه

    قبلاً یه کلاس و سمپل کار با تاریخ جلالی دیده بودم ولی نمیدونم کجاست ...
    فکر کنم این به دردتون بخوره : http://amib.ir/weblog/?page_id=316
    یا مثلا این یکی که متن باز هم هست : http://farhadi.ir/projects/jalalijscalendar/

    اگه اینا به دردتون نخورد توی گوگل یه سرچی بزنید...

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در استفاده از تقویم شمسی برای برنامه ریزی ماهانه

    ممنون از پاسختون
    مشکل من کد تقویم نیست. من از تقویم آقای فرهادی استفاده می کنم. مشکل من اینه که نمی تونم بیشتر از یک نمونه از این تقویم توی یک صفحه داشته باشم. من یک جدول دارم که توی هر سطر اون مشخصات فردی یکی از کارکنان است که باید برای هر فرد یک سری روز رو واسه کشیک انتخاب کنم. اما فقط تقویم برای فردی که توی سطر اول هست باز میشه. برای اینکه تقویم باز شه کد زیر رو استفاده کردم

    <a id=trigger href='#'>تقویم</a>

    واسه اینکه تقویم باز شه id اون حتماً باید trigger باشه و من الان چند تا لینک دارم که id همه اونا trigger هست. فکر کنم به همین خاطر هم هست که فقط برای سطر اول تقویم باز میشه. امیدوارم منظورم رو فهمونده باشم.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در استفاده از تقویم شمسی برای برنامه ریزی ماهانه

    ممنون از پاسختون
    مشکل من کد تقویم نیست. من از تقویم آقای فرهادی استفاده می کنم. مشکل من اینه که نمی تونم بیشتر از یک نمونه از این تقویم توی یک صفحه داشته باشم. من یک جدول دارم که توی هر سطر اون مشخصات فردی یکی از کارکنان است که باید برای هر فرد یک سری روز رو واسه کشیک انتخاب کنم. اما فقط تقویم برای فردی که توی سطر اول هست باز میشه. برای اینکه تقویم باز شه کد زیر رو استفاده کردم

    <a id=trigger href='#'>تقویم</a>

    واسه اینکه تقویم باز شه id اون حتماً باید trigger باشه و من الان چند تا لینک دارم که id همه اونا trigger هست. فکر کنم به همین خاطر هم هست که فقط برای سطر اول تقویم باز میشه. امیدوارم منظورم رو فهمونده باشم.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در استفاده از تقویم شمسی برای برنامه ریزی ماهانه

    اینم کدی که واسه تقویم توی صفحه می ذارم شاید لازم باشه ببینید

    <script type="text/javascript">
    var MA = [];

    function closed(cal) {
    var el = document.getElementById("output");

    el.innerHTML = "";

    MA.length = 0;
    var dateArray = [];
    for (var i in cal.multiple) {
    var d = cal.multiple[i];

    if (d instanceof Date) {

    var now = new Date(d.getUTCDayOfYear(), (d.getMonth()+1),d.getUTCDay());

    el.innerHTML += now.getTime() /1000 ;
    dateArray[dateArray.length] = now;
    MA[MA.length] = d;
    }
    }
    cal.hide();
    return true;
    };

    Calendar.setup({
    align : "BR",
    showOthers : true,
    multiple : MA,
    onClose : closed,
    dateType : 'jalali',
    button : "trigger"
    });
    </script>

  6. #6

    نقل قول: مشکل در استفاده از تقویم شمسی برای برنامه ریزی ماهانه

    اینم کدی که واسه تقویم توی صفحه می ذارم شاید لازم باشه ببینید

    <script type="text/javascript">
    var MA = [];

    function closed(cal) {
    var el = document.getElementById("output");

    el.innerHTML = "";

    MA.length = 0;
    var dateArray = [];
    for (var i in cal.multiple) {
    var d = cal.multiple[i];

    if (d instanceof Date) {

    var now = new Date(d.getUTCDayOfYear(), (d.getMonth()+1),d.getUTCDay());

    el.innerHTML += now.getTime() /1000 ;
    dateArray[dateArray.length] = now;
    MA[MA.length] = d;
    }
    }
    cal.hide();
    return true;
    };

    Calendar.setup({
    align : "BR",
    showOthers : true,
    multiple : MA,
    onClose : closed,
    dateType : 'jalali',
    button : "trigger"
    });
    </script>

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: مشکل در استفاده از تقویم شمسی برای برنامه ریزی ماهانه

    خب شما ID ها رو وقتی یکسان میزارید به مشکل بر میخورید ... الان خودتون دارید میگید ID همه رو گذاشتید trigger ...
    شما ID ها رو اینجوری در نظر بگیرید تا دچار مشکل نشید .. trigger1 .. trigger2 ... trigger3 ,...
    اگه میخواید یه مشخصه ی یکسان برای همشون استفاده کنید ... بهتره به همشون class ـه یکسان بدید ... مثلا class="calendar" ...

    موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: مشکل در استفاده از تقویم شمسی برای برنامه ریزی ماهانه

    کاملاً درسته. مشکل اینه که وقتی id رو trigger نذاری دیگه تقویم باز نمیشه. در حقیقت برای اینکه تقویم باز شه حتمآً باید id اون trigger باشه.

  9. #9

    نقل قول: مشکل در استفاده از تقویم شمسی برای برنامه ریزی ماهانه

    درست شد. باید برای هر تقویم کد

    Calendar.setup({
    align : "BR",
    showOthers : true,
    multiple : MA,
    onClose : closed,
    dateType : 'jalali',
    button : "trigger"
    });

    رو بذارم. یعنی اگه 50 نفر باشن باید 50 بار این کد رو بذارم و هر بار قسمت button=trigger رو عوض کنم.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1391, 13:28 عصر
  2. سوال: مشکل در استفاده از تقویم شمسی
    نوشته شده توسط mjShojaei در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1388, 13:24 عصر
  3. مشکل در استفاده از تقویم
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1384, 11:44 صبح
  4. مقاله: استفاده از تاریخ شمسی در برنامه‌ها
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مهر 1382, 06:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •