نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مشکل کد ویرایش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    Question مشکل کد ویرایش

    سلام دوستان خسته نباشید.
    می خواستم ببینید مشکل کد ویرایش زیر چیه ؟
    کار نمیکنه؟

    try
    {
    String DataDirectory = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde r.MyDocuments) + @"\Pars Contacts2\DataBase.mdf";
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" + DataDirectory + ";Integrated Security=True;User Instance=True";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    cmd.Connection = con;
    con.Open();

    cmd.CommandText = "update contact set (name,lastname,tel,mobile,web,email,job,address1,a ddress2,note,image,ISfamily,BirthDay) values(@name,@lastname,@tel,@mob,@web,@email,@job, @ad1,@ad2,@note,@img,@isfamily,@birthday), WHERE id= '" + int.Parse(txtUserID.Text);

    cmd.Parameters.AddWithValue("@name", txtname.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@lastname", txtlastname.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@tel", txttel.Text);

    cmd.Parameters.AddWithValue("@mob", txtmob.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@web", txtweb.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@email", txte.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@job", txtjob.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@ad1", txtad1.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@ad2", txtad2.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@note", txtNote.Text);

    cmd.Parameters.AddWithValue("@img", ConvertIMGtoByte(pictureBox3.Image));
    cmd.Parameters.AddWithValue("@isfamily", ckhFamily.Checked.ToString());

    if (chkforgetBirthday.Checked)
    {
    cmd.Parameters.AddWithValue("@birthday", "False");
    }
    else
    {
    cmd.Parameters.AddWithValue("@birthday", dateTimePicker1.Value.ToShortDateString());
    }
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    this.Close();

    MessageBox.Show("مخاطب با موفقیت ویرایش شد ", "New", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    Application.Restart();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message + "\nPlease try again", "error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation);
    this.Close();
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    [QUOTE=09178525592;1791517]سلام دوستان خسته نباشید.
    می خواستم ببینید مشکل کد ویرایش زیر چیه ؟
    کار نمیکنه؟
    کار نمی کنه یعنی ............ ؟تغییرات اعمال نمی شه ؟ یا پیغامی ؟ چیزی ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    [QUOTE=khokhan;1791536]
    نقل قول نوشته شده توسط 09178525592 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان خسته نباشید.
    می خواستم ببینید مشکل کد ویرایش زیر چیه ؟
    کار نمیکنه؟
    کار نمی کنه یعنی ............ ؟تغییرات اعمال نمی شه ؟ یا پیغامی ؟ چیزی ؟
    یعنی هیچ رویدادی اتفاق نمیفته؟؟؟؟؟؟
    اصلا کار نمیکنه!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    الان rebuild کردمش و دوباره اجرا کردم . وقتی روی دکمه ی ویرایش میزنم پیام زیر رو میده!!!


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط HOJAT1 مشاهده تاپیک
    '" + int.Parse(txtUserID.Text) + "'
    منم که همینو زدم به همین خاطر این پیام رو میده بعدم اون + و '" در بعد از پرانتز هم اضافیه بعدش ; گذاشتم
    آخرین ویرایش به وسیله 09178525592 : سه شنبه 21 خرداد 1392 در 23:36 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    لطفا یکی کمک کنه؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    سلام
    ویرگول بعد از پرانتز بسته و تک کوتیشن بعد از =id را بردارید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط aslan مشاهده تاپیک
    سلام
    ویرگول بعد از پرانتز بسته و تک کوتیشن بعد از =id را بردارید
    برداشتم اما بازم همون پیام رو میده؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط HOJAT1 مشاهده تاپیک
    aghay man aval inke goftam behet bara inkarha bayed hatman az briek point estefade koni bebini koja eror mide
    edit kon ino be in sorat
    cmd.CommandText = "update contact set (name,lastname,tel,mobile,web,email,job,address1,a  ddress2,note,image,ISfamily,BirthDay) values(@name,@lastname,@tel,@mob,@web,@email,@job,  @ad1,@ad2,@note,@img,@isfamily,@birthday), WHERE id= '" + int.Parse(txtUserID.Text) + "';
    دوست عزیز نگاه کنید اینجا ارور میده
    865.png

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    کسی نیست بتونه این کد رو اصلاح کنه؟؟؟؟؟؟؟؟/

  11. #11

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    خب يك " بزار تا خطا نده

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    خب يك " بزار تا خطا نده
    خوب کجا بزارم آخرش یا بعد از Id=؟؟؟؟؟

  13. #13

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    قبل از ; بايد بزاري

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    قبل از ; بايد بزاري
    نگاه کنید در دو حالت ارور میده؟؟؟

    456654.png123321.png

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    حد اقل یه کد ویرایش دیگه کسی نداره که همین داده ها رو این جوری ویرایش کنه؟

  16. #16

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    مهندس به اين صورت ميشه


    WHERE id= '" + int.Parse(txtUserID.Text) + "'";

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    مهندس به اين صورت ميشه


    WHERE id= '" + int.Parse(txtUserID.Text) + "'";
    بازم این ارور زیر رو میده؟؟؟؟

    4885888.png

  18. #18

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    كلا دستور update مشكل داره
    به اين صورته

    update contact set
    name = @name
    ,lastname = @lastname
    ,tel = @tel
    ,mobile = @mob
    ,web = @web
    ,email = @email
    ,job = @job
    ,address1 = @ad1
    ,address2 = @ad2
    ,note = @note
    ,[image] = @img
    ,ISfamily = @isfamily
    ,BirthDay = @birthday
    where id= ''

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    نقل قول: مشکل کد ویرایش

    خیلی ممنون از همه دوستان مشکلم حل شد من خودم از کد زیر استفاده کردم:


    try
    {

    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" + DataDirectory + ";Integrated Security=True;User Instance=True";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    cmd.Connection = con;
    con.Open();

    cmd.CommandText = "update Contact set name=@1,lastname=@2,tel=@3,mobile=@4,web=@5,email= @6,job=@7,address1=@8,address2=@9,note=@10,image=@ 11,ISfamily=@12,BirthDay=@13 where id= '" + int.Parse(txtUserID.Text) + "'";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@1", txtname.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@2", txtlastname.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@3", txttel.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@4", txtmob.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@5", txtweb.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@6", txte.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@7", txtjob.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@8", txtad1.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@9", txtad2.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@10", txtNote.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@11", ConvertIMGtoByte(pictureBox3.Image));
    cmd.Parameters.AddWithValue("@12", ckhFamily.Checked.ToString());
    if (chkforgetBirthday.Checked)
    {
    cmd.Parameters.AddWithValue("@13", "False");
    }
    else
    {
    cmd.Parameters.AddWithValue("@13", dateTimePicker1.Value.ToShortDateString());
    }

    cmd.ExecuteNonQuery();

    con.Close();
    this.Close();

    MessageBox.Show("مخاطب با موفقیت ویرایش شد ", "New", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    Application.Restart();


    }
    catch { }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ویرایش فایل
    نوشته شده توسط hadiranji در بخش مهندسی مجدد و معکوس
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1388, 07:10 صبح
  2. سوال: مشکل در ویرایش داده ها
    نوشته شده توسط h.tehrani در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 11:42 صبح
  3. مشکل در ویرایش با TDataSet
    نوشته شده توسط mortezakiaee در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 01 مرداد 1387, 10:02 صبح
  4. مشکل برای ویرایش با datagrid
    نوشته شده توسط angel_692 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 اسفند 1386, 15:00 عصر
  5. مشکل در ویرایش Query
    نوشته شده توسط alireza2007 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 اردیبهشت 1386, 09:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •