نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: فراخوانی اطلاعات بانک اطلاعاتی sql سرور در تکست باکس

  1. #1

    فراخوانی اطلاعات بانک اطلاعاتی sql سرور در تکست باکس

    با سلام
    دوستان یکی از فرم های من یه فیلد داره(آی دی)
    قصد دارم هروقت که صفحه لود میشه یا یک سری اطلاعات ثبت میشه
    این تکست باکس آخرین فیلد آی دی رو از دیتابیس بگیره و + 1 کنه و داخل تکست باکس برای درج بعدی قرار بده

    ممنون میشم کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار HOJAT1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    344

    نقل قول: فراخوانی اطلاعات بانک اطلاعاتی sql سرور در تکست باکس

    vaghti id ro toy sql taaref mikoni khaseet identity uno faal kon khodesh inkaro barat anjam mide

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: فراخوانی اطلاعات بانک اطلاعاتی sql سرور در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ericflor مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستان یکی از فرم های من یه فیلد داره(آی دی)
    قصد دارم هروقت که صفحه لود میشه یا یک سری اطلاعات ثبت میشه
    این تکست باکس آخرین فیلد آی دی رو از دیتابیس بگیره و + 1 کنه و داخل تکست باکس برای درج بعدی قرار بده

    ممنون میشم کمک کنید
    public void newcode()
    {
    SqlConnection con1 = new SqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;Initial Catalog=practice;Integrated Security=True;");
    con1.Open();
    SqlCommand cmd2 = new SqlCommand("Select Max(id) as empid from frmlogin", con1);
    cmd2.CommandType = CommandType.Text;
    SqlDataReader r = cmd2.ExecuteReader();
    r.Read();

    if (r["empid"].ToString() != "")
    {
    temp = int.Parse(r["empid"].ToString()) + 1;
    }
    else
    {
    temp = 1;

    }

    Label1.Text= temp.ToString();
    r.Close();
    con1.Close();
    }



    }

  4. #4

    نقل قول: فراخوانی اطلاعات بانک اطلاعاتی sql سرور در تکست باکس

    سلام
    Yes کردم
    خب چطور داخل تکست باکی بیارم؟
    یه کد دارم اما جواب نمیده


    String connect = (@"Data Source=.;Initial Catalog=db_document;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter da;
    DataSet ds;
    int i = 0;
    SqlConnection conn;
    conn = new SqlConnection(connect);
    conn.Open();
    da = new SqlDataAdapter("select PSID from Person", conn);
    SqlCommandBuilder builder = new SqlCommandBuilder(da);
    ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "PSID");
    PSID.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["PSID"].ToString();

  5. #5

    نقل قول: فراخوانی اطلاعات بانک اطلاعاتی sql سرور در تکست باکس

    public void newcode()

    {

    SqlConnection con1 = new SqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;Initial Catalog=practice;Integrated Security=True;");

    con1.Open();

    SqlCommand cmd2 = new SqlCommand("Select Max(id) as empid from frmlogin", con1);

    cmd2.CommandType = CommandType.Text;

    SqlDataReader r = cmd2.ExecuteReader();

    r.Read();



    if (r["empid"].ToString() != "")

    {

    temp = int.Parse(r["empid"].ToString()) + 1;

    }

    else

    {

    temp = 1;



    }



    Label1.Text= temp.ToString();

    r.Close();

    con1.Close();

    }







    }
    عذر میخوام temp از چه نوعی با چه مقداری تعریف کردید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: فراخوانی اطلاعات بانک اطلاعاتی sql سرور در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ericflor مشاهده تاپیک
    عذر میخوام temp از چه نوعی با چه مقداری تعریف کردید؟
    اگه منظورتون نوع فیلد بانک هست بایستی از نوع int باشه

  7. #7

    نقل قول: فراخوانی اطلاعات بانک اطلاعاتی sql سرور در تکست باکس

    نه خود متغییر temp
    dos not exist میده

    SqlConnection con1 = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=db_document;Integrated Security=True");
    con1.Open();
    SqlCommand cmd2 = new SqlCommand("Select Max(PSID) as empid from Person", con1);
    cmd2.CommandType = CommandType.Text;
    SqlDataReader r = cmd2.ExecuteReader();
    r.Read();

    if (r["PSID"].ToString() != "")
    {
    temp = int.Parse(r["PSID"].ToString()) + 1;
    }
    else
    {
    temp = 1;

    }

    PSID.Text = temp.ToString();
    r.Close();
    con1.Close();

    string temp هم که میذارم این قسمت ارور میده
    int.Parse(r["PSID"].ToString()) + 1;

  8. #8

    نقل قول: فراخوانی اطلاعات بانک اطلاعاتی sql سرور در تکست باکس

      if (r["PSID"].ToString() != "")

    اون مشکل با
    int temp;
    حل شد
    برای اجرا مشکل داره
    و از این خط ایراد میگیره
      if (r["PSID"].ToString() != "")

  9. #9

    نقل قول: فراخوانی اطلاعات بانک اطلاعاتی sql سرور در تکست باکس

    با تشکر از دوستان
    حل شد
    private void FirstForm_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    int temp;
    //

    SqlConnection con1 = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=db_document;Integrated Security=True");
    con1.Open();
    SqlCommand cmd2 = new SqlCommand("Select Max(PSID) as PSID from Person", con1);
    cmd2.CommandType = CommandType.Text;
    SqlDataReader r = cmd2.ExecuteReader();
    r.Read();

    if (r["PSID"].ToString() != "")
    {
    temp = Int32.Parse(r["PSID"].ToString()) + 1;
    }
    else
    {
    temp = 1;

    }

    PSID.Text = temp.ToString();
    r.Close();
    con1.Close();


تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نمایش اطلاعات بانک اطلاعاتی sql در یتا گرید
    نوشته شده توسط majid_quds در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1390, 15:37 عصر
  2. اتصال به بانک اطلاعاتی روی سرور ودرج اطلاعات !
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 20:26 عصر
  3. منو با قابلیت خواندن اطلاعات زیر منو از بانک اطلاعاتی Sql
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 15:03 عصر
  4. انتقال اطلاعات از یک بانک اطلاعاتی SQL به بانک دیگر SQL با نوشتن کد در delphi 7fi؟
    نوشته شده توسط kathy11ir در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1385, 14:49 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1385, 17:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •