نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Index in Csharp ایندکس در سی شارپ

  1. #1

    Index in Csharp ایندکس در سی شارپ

    سلام دوستان من تازه شروع به برنامه نویسی #C کردم . میخواستم بدونم چگونه میتونم برای اشیاء ایندکس قرار بدم . مثلا میخوام یه حلقه For قرار بدم به صورت زیر :
    For (int i=1;i<=5;i++)0
    }
    textbox(i).text
    {
    ممنون میشم اگه کمکم کنید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: Index in Csharp ایندکس در سی شارپ

    بهتر بود 1 سرچ بزنی ! تا تایپیکای که پاسخ سئوالات هست ببیتی
    forech(control c in controls)
    {
    c is textbox

  3. #3

    نقل قول: Index in Csharp ایندکس در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Mojtaba_Malekfar مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من تازه شروع به برنامه نویسی #C کردم . میخواستم بدونم چگونه میتونم برای اشیاء ایندکس قرار بدم . مثلا میخوام یه حلقه For قرار بدم به صورت زیر :
    For (int i=1;i<=5;i++)0
    }
    textbox(i).text
    {
    ممنون میشم اگه کمکم کنید .
    درووود.

    دوست عزیز مشکل اکثر کسایی که از ویژوال بیسیک 6 مهاجرت میکنن به دات نت همینه. در واقع توی دات نت دیگه پروپرتی به نام Index برای کنترل وجود نداره.
    واسه اینکار شما باید یه آرایه از نوع کنترلی که میخوای تعریف ،تعریف کنی و بعد توی کنترل add کنی و اون چیزی رو که میخوای استفاده کنی.

       TextBox[] textbox = new TextBox[10];
    for (int index = 0; index <= 9; index++)
    {
    textbox[index] = new TextBox();
    textbox[index].Left = 10;
    textbox[index].Top = index * 20;
    this.Controls.Add(textbox[index]);
    }

تاپیک های مشابه

  1. ساخت تب ایندکس در سی شارپ
    نوشته شده توسط Moh3n1991 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 15:57 عصر
  2. سوال: ایندکس در سی شارپ
    نوشته شده توسط Hashemvp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1391, 15:19 عصر
  3. امکان مالتی ایندکس در سی شارپ هست؟
    نوشته شده توسط JaguarXF در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1388, 22:23 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 20:57 عصر
  5. فرق بین ایندکس Primery & Index
    نوشته شده توسط SoheilKH در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1384, 08:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •