نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش 3 رکورد آخر

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mofrad
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    دنیای دلفی
    پست
    94

    Question نمایش 3 رکورد آخر

    سلام
    من دو تا جدول دارم یکی محصول یکی شرکت.
    میخوام در آخرین محصولات از هر شرکت سه محصول آخرش رو نشون بدم. چطوری میشه؟
    برای یک محصول آخر از هر شرکت کد زیر میشه ولی برای چند تا چی میشه؟
    SELECT * from (select * from products order by id desc) as p group by company_id

  2. #2

    نقل قول: نمایش 3 رکورد آخر

    این آدرس رو ببینید: MySQL - How To Get Top N Rows per Each Group
    با Local Variables این کار رو کرده. این مدلی:
    SELECT * FROM (
    SELECT *,
    @rank := IF(@current_company = company_id, @rank + 1, 1) AS rank,
    @current_company := company_id
    FROM products ORDER BY id DESC
    ) AS ranked
    WHERE rank <= 3;

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mofrad
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    دنیای دلفی
    پست
    94

    نقل قول: نمایش 3 رکورد آخر

    از پاسختون ممنون. ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه و همه رکوردها رو برمی گردونه!

  4. #4

    نقل قول: نمایش 3 رکورد آخر

    چپه مرتب سازي كن بعد با top(3) اون اجرا كن

  5. #5

    نقل قول: نمایش 3 رکورد آخر

    نقل قول نوشته شده توسط mofrad مشاهده تاپیک
    از پاسختون ممنون. ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه و همه رکوردها رو برمی گردونه!
    اگر با برنامه‌ای تست کردید، برنامه‌های Client احتمالا Session رو دستکاری میکنن (Local Variable براساس Session هست). من با Navicat اون کوئری رو تست کردم ولی دفعه اول همه رو میاره از دفعه دوم درست میشه (!). ولی تو برنامه درست کار میکنه. شاید برای شما هم همین مشکل باشه.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mofrad
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    دنیای دلفی
    پست
    94

    نقل قول: نمایش 3 رکورد آخر

    توی برنامه هم تست کردم ولی نشد! شاید در نسخه های mysql متفاوته؟

  7. #7

    نقل قول: نمایش 3 رکورد آخر

    SELECT * FROM products ORDER BY id DESC LIMIT 3

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش چند رکورد آخر دیتابیس
    نوشته شده توسط kingavr در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1391, 15:15 عصر
  2. نمایش 100 رکورد آخر جدول در گرید
    نوشته شده توسط khazaie01 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 15 خرداد 1388, 03:09 صبح
  3. خواندن n رکورد آخر
    نوشته شده توسط AspNet در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1385, 21:17 عصر
  4. نمایش رکورد بصورت اعشاری
    نوشته شده توسط hengamh_vb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1385, 06:34 صبح
  5. عدم نمایش رکورد تکراری در گزارش
    نوشته شده توسط 6raya1043 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1384, 12:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •