نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: حذف بخشی از متن در فایل متنی

  1. #1

    حذف بخشی از متن در فایل متنی

    سلام من یه فایل txt دارم و توی این فایل چیزای مختلفی وجود داره من میخوام که برنامه بتونه
    بخش مشخصی رو از این فایل حذف بکنه
    من میخوام توی این فایل هرجا فرمت زیر مشاهده شد اون رو حذف بکنه

    <اینجا میتونه هرچیزی باشه>

  2. #2

    نقل قول: حذف بخشی از متن در فایل متنی

    با سلام

    اول فایل را با یک string reader باز کن و مختویات را داخل یک string قرار بدهید و دوم با دستور زیر کار پاک کردن یا همون replace را انجام بدهید

    String strInput;
    strInput.Replace("Old String","New String");


    به جای new string اگر " " قرار بدهی متن پاک می شود

    بعد اطلاعات را داخل فایل ذخیره کنید

  3. #3

    نقل قول: حذف بخشی از متن در فایل متنی

    ممنون متن من خیلی زیاد هستش و داخل تکسباکس قرار داره
    و بطور کلی میخوام هرچی بین تگ
    <> وجود داره حذف بشه
    این کد خواسته منو بر آورده میکنه؟

  4. #4

    نقل قول: حذف بخشی از متن در فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    ممنون متن من خیلی زیاد هستش و داخل تکسباکس قرار داره
    و بطور کلی میخوام هرچی بین تگ
    <> وجود داره حذف بشه
    این کد خواسته منو بر آورده میکنه؟
    از regex باید استفاده کنی برای پیدا کردن و حذف محتویات بین <> چون هرچیزی ممکنه باشه !
    ولی اگر محتویات بین تگت ثابت هست از همون ریپلیس استفاده کن
    بهترین کار روش بالاست ولی میتونی یه تابع هم بنویسی که بیاد از تگ > شروع کنه به پاک کردن تا اولین تگ < بعد دوباره از بعد از تگ < دوباره تگ > را بجوره و تکرا کنه این روند را ولی بهترین کار به نظر من همون regex هست
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: حذف بخشی از متن در فایل متنی

    مثالی از همین Regex دارید؟

  6. #6

    نقل قول: حذف بخشی از متن در فایل متنی

    Regex.Replace(strInput, "<[\w+ ?]*>",String.Empty);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف کردن قسمتی از یک فایل متنی بدون استفاده از فایل کمکی
    نوشته شده توسط yashar_sb_sb در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1391, 17:40 عصر
  2. سوال: حذف تگ ها از یک فایل متنی
    نوشته شده توسط WebStarBushehr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مهر 1391, 15:01 عصر
  3. حذف یک کاراکتر در یک فایل متنی در "زبان C"
    نوشته شده توسط hdhamedmail در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 دی 1390, 10:35 صبح
  4. سوال: حذف رشته خاص از یک فایل متنی
    نوشته شده توسط soltanc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1388, 20:26 عصر
  5. سوال: حذف بخشی از متن
    نوشته شده توسط ali.hojjati در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1388, 22:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •