نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سرچ کردن داده های Unicode در SQL

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    سرچ کردن داده های Unicode در SQL

    سلام دوستان
    من یه DataBase دارم که دادهام رو بصورت Unicode درونش ذخیره میکنم اما موقع سرچ حرف "ی" رو پشتیبانی نمیکنه , کدم هم اینه
    string sql = "Select * From ApFroshi Where {0} LIKE '{1}%' ORDER BY {2} ASC";
    sql = string.Format(sql,this.SearchItem,this.SearchValue ,this.SearchItem);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: سرچ کردن داده های Unicode در SQL

    سلام میتونید یک تابع اسکیول بنویسید با استفاده از دستورات Replace و حرف ی عربی رو به حرف ی فارسی تبدیل کنید و درون دیتابیس ذخیره کنید
    یا تابعی بنویسید که کاراکترهای عربی را در هنگام سرچ به کاراکتر فارسی تبدیل کند معمولا حروف ی و ک مشکل دارند
    یا میتونید یک تابع CLR بنویسید و درون دستور SQL استفاده کتید
    من معمولا از توابع CLR استفاده میکنم
    این هم مثال:
     public static SqlString ToPersian(SqlString str) 
    {
    SqlString character;
    character = str.ToString().Replace("یي", "یی");
    character = str.ToString().Replace("ي", "ی");

    // ' SQLstr = SQLstr.ToString.Replace(ChrW(1610), ChrW(1740))
    //'SQLstr = SQLstr.ToString.Replace("ی", "یي")

    // ' SQLstr = SQLstr.ToString.Replace("ك", "ک")
    character = str.ToString().Replace("ك", "ک");
    // 'SQLstr = SQLstr.ToString.Replace(ChrW(1603), ChrW(1705))
    character = str.ToString().Replace("کك", "کک");

    return character.ToString().Trim();

    }

    طریقه استفاده در دستور اسکیول

    SELECT dbo.ToPersian(نام فبلدتون) as نام مستعار 


    راهنمایی درباره CLR
    https://barnamenevis.org/showthread.php?401889

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: سرچ کردن داده های Unicode در SQL

    من اینجوری نوشتم درست شد
    string sql = "Select * From ApFroshi Where {0} LIKE N'{1}%' ORDER BY {2} ASC";
    sql = string.Format(sql,this.SearchItem,this.SearchValue ,this.SearchItem);

تاپیک های مشابه

  1. فیلتر کردن داده های چند جدول در یک کوئری سرچ
    نوشته شده توسط hgh.just.hony در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 06 تیر 1391, 15:58 عصر
  2. سوال: وارد کردن داده های جدید موجود در Access به Sql server
    نوشته شده توسط dottnett در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1389, 08:23 صبح
  3. سوال: اضافه کردن داده های موجود در Access به sql server
    نوشته شده توسط dottnett در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مرداد 1389, 09:06 صبح
  4. export کردن داده های اکسل در sql server2000
    نوشته شده توسط resident در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 خرداد 1387, 19:04 عصر
  5. خواندن داده های Text از sql data base
    نوشته شده توسط pershia در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •