نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مرتب کردن اطلاعات دو جدول بر اساس تاریخ ثبت

  1. #1

    مرتب کردن اطلاعات دو جدول بر اساس تاریخ ثبت

    من دوتا جدول دارم که هر کدوم سه فیلد دارن، کلید اصلی، یه فیلد از نوع longtext و یه فیلد از نوع int برای نگه داری زمان برحسب ثانیه.

    می خوام وقتی توی این دو جدول جستجو می کنم، اطلاعات هر دو جدول بر اساس زمان ذخیره شدن بازیابی بشه

    کوئری مورد نظر باید به چه صورت باشه؟

  2. #2

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات دو جدول بر اساس تاریخ ثبت

    باید از id به عنوان یک ساعت منطقی استفاده کنی . هر آی دی میشه زمان درج رکورد ها

  3. #3

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات دو جدول بر اساس تاریخ ثبت

    می شه یه نمونه کوئری بنویسید؟

  4. #4

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات دو جدول بر اساس تاریخ ثبت

    SELECT * FROM mytable OrderBy Id DESC
    چیز سختی نیست

  5. #5

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات دو جدول بر اساس تاریخ ثبت

    چیز سختی نیست
    شما متوجه منظورم نشدید

    فرض کنید دوتا جدول مختلف داریم، حالا می خوایم محتویات هر دو جدول رو باهم و بر اساس تاریخ درج در دیتابیس نمایش بدیم.

    برای این منظور باید چیکار کرد؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1392, 22:58 عصر
  2. مرتب کردن اطلاعات بر اساس تاریخ و کل مبلغ
    نوشته شده توسط ali reza mansoori 2 در بخش T-SQL
    پاسخ: 25
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1390, 11:40 صبح
  3. سوال: مرتب کردن کد داده های یک جدول بر اساس تاریخ با شرایط خاص!
    نوشته شده توسط netfa.ir در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 28 آبان 1389, 01:27 صبح
  4. سوال: مرتب کردن اطلاعات یک جدول بر اساس یک فیلد
    نوشته شده توسط fire.angle در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 02 بهمن 1388, 13:32 عصر
  5. مشکل در مرتب کردن داده در دیتابیس بر اساس تاریخ
    نوشته شده توسط jeniferxp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 دی 1386, 19:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •