نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مقدار بازگشی برای فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    Lightbulb مقدار بازگشی برای فرم

    سلام دوستان من می خواستم برای یه فرم توی برنامم یه مقدار بازگشتی بزارم ( مثل تابع ) که وقتی فرم بسته شد یه مقداری رو به فرم که درون اون باز شده برگردونه ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: مقدار بازگشی برای فرم

    عزیز مثال بزن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: مقدار بازگشی برای فرم

    می خوام وقتی توی فرم 1 فرم دو رو show می کنم بعد از بسته شدن فرم 2 یه مقدار به فرم 1 ارسال بشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مقدار بازگشی برای فرم

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    می خوام وقتی توی فرم 1 فرم دو رو show می کنم بعد از بسته شدن فرم 2 یه مقدار به فرم 1 ارسال بشه
    در فرم والد رویداد فرم فرزند رو نمونه سازی می کنی :

    public partial class Parent : Form
    {
    ChildForm childForm = null;

    public Parent()
    {
    InitializeComponent();

    childForm = new ChildForm();
    childForm.SomeEvent += new SomeEventHandler(childForm_SomeEvent);

    textBox1.Text = "";
    }

    void childForm_SomeEvent(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = "Child Form Closed";
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    childForm.Show();
    }
    }


    بعد می آیی در فرم فرزند در رویداد closeاون نمونه ای رو که در والد ایجاد کردی فعال می کنی :

    public delegate void SomeEventHandler(object sender, EventArgs e);

    public partial class ChildForm : Form
    {
    //event is defined here
    public event SomeEventHandler SomeEvent;

    public ChildForm()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form2_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e)
    {
    SomeEvent(sender, e);
    }
    }

  5. #5

    نقل قول: مقدار بازگشی برای فرم

    و راهی کم هزینه تر با Property:

    //In Form1's button handler
    using(Form2 form2 = new Form2())
    {
    if(form2.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    someControlOnForm1.Text = form2.TheValue;
    }
    }

    And...

    //In Form2

    //Create a public property to serve the value
    public string TheValue
    {
    get { return someTextBoxOnForm2.Text; }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: مقدار بازگشی برای فرم

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    و راهی کم هزینه تر با Property:

    //In Form1's button handler
    using(Form2 form2 = new Form2())
    {
    if(form2.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    someControlOnForm1.Text = form2.TheValue;
    }
    }

    And...

    //In Form2

    //Create a public property to serve the value
    public string TheValue
    {
    get { return someTextBoxOnForm2.Text; }
    }

    someControlOnForm1 این یه تکست باکسه درسته؟؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: مقدار بازگشی برای فرم

    الزاماً نه اما می تونه باشه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: مقدار بازگشی برای فرم

    کار نمی کنه!!!!!!!!!!!!
    WindowsFormsApplication1.zip

  9. #9

    نقل قول: مقدار بازگشی برای فرم

    چه خطایی میده؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: مقدار بازگشی برای فرم

    خطا نمیده ولی مقدار رو هم ارسال نمی کنه

    گذاشتم می تونی ببینی

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مقدار بازگشی برای فرم

    سلام.
    یه راهش اینه :
    در partial مربوط به فرم 2 که قراره مقدار رو برای فرم 1 بفرسته یک متغیر استاتیک تعریف کن :
    public static string flag;

    در رویداد Form Closing مربوط به همین فرم 2 کد زیر رو قرار بدید (مقداری رو که دوست دارید برگشت بدید داخل متغیر flag قرار بدید. البته اجباری ندارید که حتما از رویداد form closing استفاده کنید. میتونید هر جا که دوس داشتید این متغیر رو مقدار دهی کنید.) :
    flag = "this is a test";

    در فرم 1 که فرم والد شماست هم فرم2 رو بصورت زیر صدا بزنید :
    Form2 f2 = new Form2();
    f2.ShowDialog();
    //
    MessageBox.Show(Form2.flag);

    موفق باشید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مقدار بازگشی برای فرم

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    خطا نمیده ولی مقدار رو هم ارسال نمی کنه

    گذاشتم می تونی ببینی
    .................................................. ..............!!!!!!!!!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: مقدار بازگشی برای فرم

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    .................................................. ..............!!!!!!!!!!!
    دقیقا برعکس اینو می خوام که از فرم فرزند به والد ارسال بشه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مقدار بازگشی برای فرم

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    دقیقا برعکس اینو می خوام که از فرم فرزند به والد ارسال بشه
    عزیز محتوای فرم 1 رو با اونی که در فرم2 هست عوض کن با یه تغییر بسیار جزئی

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مقدار بازگشی برای فرم

    بفرما

    این هم برعکس ، اونی که برعکس اینه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهی برای پاس دادن مقدار متغیر از فرم فرزند به فرم مادر
    نوشته شده توسط سمانه علوی فر در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 09:45 صبح
  2. ایجاد حالت فانتزی برای فرم
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 17:37 عصر
  3. تنظیم مقدار محو بودن فرم
    نوشته شده توسط sadegi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 خرداد 1384, 12:50 عصر
  4. یک رنگ بندی و پس زمینه جالب برای فرم شما
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1383, 16:04 عصر
  5. اسکین های زیبا برای فرم ها؟
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 02:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •