نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: حذف تمام رکورد های موجود در بانک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    حذف تمام رکورد های موجود در بانک

    سلام من می خواستم بدونم آیا میشه تمام رکود های موجود در یه جدول خاص رو حذف کرد

    می خوام توی هر دفعه اجرای یه فرم خاص رکورد های درون جدول حذف بشن و رکورد های جدید جایگزین بشن

    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: حذف تمام رکورد های موجود در بانک

    از پروسیجر استفاده کن به صورت
    DROP And CREATE TO

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,030

    نقل قول: حذف تمام رکورد های موجود در بانک

    Exec Sp_MsforEachTable 'Delete from ?'

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: حذف تمام رکورد های موجود در بانک

    پروسیجر !!!!!!!!

    میشه یه کم توضیح بدی امشب اینترنتم داغونه با ایرانسل امدم نمی تونم سرچ کنم ببخشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: حذف تمام رکورد های موجود در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    Exec Sp_MsforEachTable 'Delete from ?'

    میشه نحوه استفاده رو توضیح بدی؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: حذف تمام رکورد های موجود در بانک

    truncate table t1

    به جای t1 اسم جدولتونو بنویسین

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: حذف تمام رکورد های موجود در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    truncate table t1

    به جای t1 اسم جدولتونو بنویسین
    این دستور توی sql هست یا توی C#‎

  8. #8

    نقل قول: حذف تمام رکورد های موجود در بانک

    این دستور توی sql هست اما خب شما هر دستوری که توی sql هستشو ، میتونید با استفاده از SqlCommand توی C#‎ اجراش بکنید دیگه
    SqlCommand scom = new SqlCommand("truncate table t1",sc);
    sc.Open();
    scom.ExecuteNonQuery();
    sc.Close();

    sc همون نام کانکشن هستش

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: حذف تمام رکورد های موجود در بانک

    من از ado.net استفاده نمی کنم از ef می خوام استفاده کنم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: حذف تمام رکورد های موجود در بانک

    دوستان اگه میشه راهنمایی کنید

  11. #11

    نقل قول: حذف تمام رکورد های موجود در بانک

    با حلقه میتونی:

    foreach (var rec in db.tbl)
    {
    db.tbl.DeleteObject(rec);
    }
    db.SaveChanges();
    با این کار کلیداصلی ریست نمیشه
    میتونی همون کوئری بالا رو هم اجرا کنی:
    db.ExecuteStoreCommand("truncate table tbl");
    کلیداصلی رو ریست میکنه.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: حذف تمام رکورد های موجود در بانک

    db.ExecuteStoreCommand("truncate table tbl");
    کلیداصلی رو ریست میکنه.[/QUOTE]
    با سلام با این دستور خط آخر میشه در entity دستورات ado رو اجرا کرد؟؟

  13. #13

    نقل قول: حذف تمام رکورد های موجود در بانک

    برادر اگه میخواهی اطلاعات خودت رو به صورت یک جا یا چند مردی پاک کنی باید اول یه سلول به صورت چک باکس بساز و هر کدام رو میخواهی با انتخاب کردن پاک کن.از این دستور استفاده کن.
            private void button1_delete_Click_1(object sender, EventArgs e)
    {
    /*
    * چون این فرم با اطلاعات مختلف از جمله اطلاعات دانشجویان و اساتید و پرسنل و
    * ...پر می شود برای همین هنگام پاک کردن باید مشخص شود عمل حذف روی کدام یک
    * از موارد عنوان شده روی دهد . با استفاده از متغیر داک این مسأله حل میشود
    * . از طرفی چون در هر یک از تیبل ها ی دانشجو و استاد و پرسنل کلید اصلی ممکن
    * است متفاوت باشد باید کدی جامع جهت حذف اطلاعات نوشت تا
    * به سیستم بگوییم اگر از لیست دانشجویی را پاک میکنی بر اساس کد دانشجویی اش
    * بگرد و پاک کن در غیر اینصورت بر اساس آی دی بگرد و پاک کن زیرا در تیبل های پرسنل و اساتید کلید اصلی
    * آی دی است
    * */
    string primaryKey="id";
    DialogResult dl;
    dl = Messages.sureToDelete();
    if (dl == DialogResult.Yes)
    {
    if(doc=="student")
    primaryKey="scode";
    rwd.deleteInformations(dataGridView1,doc, primaryKey);
    fillGridview();
    }
    }

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: حذف تمام رکورد های موجود در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    برادر اگه میخواهی اطلاعات خودت رو به صورت یک جا یا چند مردی پاک کنی باید اول یه سلول به صورت چک باکس بساز و هر کدام رو میخواهی با انتخاب کردن پاک کن.از این دستور استفاده کن.
            private void button1_delete_Click_1(object sender, EventArgs e)
    {
    /*
    * چون این فرم با اطلاعات مختلف از جمله اطلاعات دانشجویان و اساتید و پرسنل و
    * ...پر می شود برای همین هنگام پاک کردن باید مشخص شود عمل حذف روی کدام یک
    * از موارد عنوان شده روی دهد . با استفاده از متغیر داک این مسأله حل میشود
    * . از طرفی چون در هر یک از تیبل ها ی دانشجو و استاد و پرسنل کلید اصلی ممکن
    * است متفاوت باشد باید کدی جامع جهت حذف اطلاعات نوشت تا
    * به سیستم بگوییم اگر از لیست دانشجویی را پاک میکنی بر اساس کد دانشجویی اش
    * بگرد و پاک کن در غیر اینصورت بر اساس آی دی بگرد و پاک کن زیرا در تیبل های پرسنل و اساتید کلید اصلی
    * آی دی است
    * */
    string primaryKey="id";
    DialogResult dl;
    dl = Messages.sureToDelete();
    if (dl == DialogResult.Yes)
    {
    if(doc=="student")
    primaryKey="scode";
    rwd.deleteInformations(dataGridView1,doc, primaryKey);
    fillGridview();
    }
    }


    میشه یه کم توضیح بیشتر بدین ممنون

تاپیک های مشابه

  1. حذف کردن تمام رکورد های یک جدول
    نوشته شده توسط mmohsenifar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 شهریور 1390, 09:30 صبح
  2. حذف نشدن رکورد های بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط farboodj1375 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 16 تیر 1390, 10:37 صبح
  3. حذف تمام رکورد های ثبت شده همراه با تغییر حجم
    نوشته شده توسط silverado در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 اردیبهشت 1389, 17:20 عصر
  4. کدی برای حذف تمام رکورد های یک جدول
    نوشته شده توسط amir4_1363 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 شهریور 1388, 08:21 صبح
  5. حذف تمام رکورد های جدول در اکسس
    نوشته شده توسط zarrin_306 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اسفند 1385, 15:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •