نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل این کد درج در بانک کجاست؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    412

    مشکل این کد درج در بانک کجاست؟

               SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=J:\\source cod\\PROJECT C #\\ketabkhaneghaem\\ketabkhaneghaem\\Database1.mdf  ;Integrated Security=True;User Instance=True");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    DataTable dt = new DataTable();
    DataSet ds =new DataSet();

    if (txtfname.Text == "" || txtlname.Text == "" || txtcodozv.Text == "")
    {
    MessageBox.Show("وارد كردن کد عضویت ، نام و نام خانوادگي الزامي مي باشد");
    }
    else
    {
    conn.Open();

    cmd.CommandText = ("insert into aza values('" + txtcodozv + "','" + txtfname + "','" + txtlname + "','" + txtnamepedar + "','" + textBox1 + "','" + txtmeli + "','" + txttelephon + "','" + txtaddress + "','" + textBox2 + "','" + textBox3 + "')");
    cmd.Connection = conn;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();
    }


    روی cmd.ExecuteNonQuery ارور میده
    کل فیلد های جدولم nchar هست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: مشکل این کد درج در بانک کجاست؟

        cmd.CommandText = ("insert into aza values('" + txtcodozv + "','" + txtfname + "','" + txtlname + "','" + txtnamepedar + "','" + textBox1 + "','" + txtmeli + "','" + txttelephon + "','" + txtaddress + "','" + textBox2 + "','" + textBox3 + "')");


    خاصیت text تکست باکس هاتو رو استفاده کن

  3. #3

    نقل قول: مشکل این کد درج در بانک کجاست؟

    خطایی که میده چیه؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل این کد درج در بانک کجاست؟

    من فکر می کنم به صورت پارامتری انجام بدید بهتره :


    SqlCommand cmd = new SqlCommand("INSERT INTO karbar(Name , Pass ,Access)VALUES( @Name , @Pass , @Access)", con);

    cmd.Parameters.AddWithValue("@Name", Name);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Pass", Pass);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Access", Access);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


  5. #5

    نقل قول: مشکل این کد درج در بانک کجاست؟

    اگه از پارامتر استفاده نکنی . کابرت زرنگ باشه میتونه کد تزریق بکنه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    412

    نقل قول: مشکل این کد درج در بانک کجاست؟

    بعد 4 سال دوری کامل از کد دوباره اومدم کلا یکم قاطی بودم متشکر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    412

    نقل قول: مشکل این کد درج در بانک کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط amir_pro مشاهده تاپیک
    اگه از پارامتر استفاده نکنی . کابرت زرنگ باشه میتونه کد تزریق بکنه
    فکر کنم تزریق در مواقع ورود به سیستم یا جایی که رمز میخواد استفاده میشه درسته؟
    اینجا کاربردی نداره

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: مشکل این کد درج در بانک کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط mammad_asir مشاهده تاپیک
    فکر کنم تزریق در مواقع ورود به سیستم یا جایی که رمز میخواد استفاده میشه درسته؟
    اینجا کاربردی نداره
    دوست من کاربرد برای برنامه نویسه، معمولا cracer یا hacker(جوجه هکر) دنبال کاربرد نیست و از نظر روانی مشکل داره و هدفش خراب کردن و آسیب زدنه. با همچین باگی میشه کل بانک رو drop کرد.
    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    412

    نقل قول: مشکل این کد درج در بانک کجاست؟

    میشه لطفا بفرمایید چطور اینجا میشه مثلا DROP کرد؟
    من امتحان کردم نشد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: مشکل این کد درج در بانک کجاست؟

    بله حتما ولی خواهشا در راه درست استفاده کنید و اگر باگ مشابه دیدین به admin اطلاع رسانی کنید.
    در چنین مواقعی هر مقداری را میتونید توی تکست باکس ها وارد کنید و در تکست باکس آخر مقدار تخریب کننده رو وارد کنید
    به عنوان مثال برای حذف جدول اعضا عبارت زیر رو وارد کنید:
    '; drop table aza; select '1

    و یا برای حذف دیتابیس از این عبارت استفاده کنید:
    '; drop database database1; select '1

    کلا میتونید هر کد sql که دوست داشتین وارد کنید، کافیه هکر اسم جدول کاربرا رو بفهمه و یک یوزر با دسترسی بالا برای خودش insert کنه و راحت به اطلاعات دسترسی پیدا کنه و admin هم به این راحتیا متوجه نشه که هک شده.
    امیدوارم موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل این چند خط کد در کجاست؟
    نوشته شده توسط voice.of.silence در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1391, 16:04 عصر
  2. سوال: مشکل این چند خط کد C#‎ کجاست؟
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 مرداد 1389, 19:19 عصر
  3. مبتدی: مشکل این کد چیه (ساده) درج در بانک
    نوشته شده توسط mammad_asir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 20 بهمن 1388, 16:17 عصر
  4. مشکل این کد کجاست؟
    نوشته شده توسط hrj1981 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 29 دی 1386, 10:22 صبح
  5. مشکل این تیبل از کجاست؟
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 دی 1386, 20:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •