نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد بکاپ با Entity Framework

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    ایجاد بکاپ با Entity Framework

    سلام میشه نحوه ساختن بکاب و ریستور کردن با Entity Framework راهنمایی کنید
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: ایجاد بکاپ با Entity Framework

    http://stackoverflow.com/questions/1...tity-framework
    http://stackoverflow.com/questions/1...tity-framework

    این قسمت رو باید با کوئری sql بنویسید.

    string dbname = Path.Combine(Application.StartupPath, "Data", "Database1.mdf");
    //string backupQuery = "USE [MASTER] BACKUP DATABASE [" + dbname + "] TO DISK =N'" + "E:\\Backup" + ".bak" + "'";
    string restoreQuery = "Use [Master] ALTER DATABASE "
    + "[" + dbname + "]"
    + "SET SINGLE_USER WITH ROLLBACK IMMEDIATE;"
    + "RESTORE DATABASE [" + dbname + "]"
    + "FROM DISK = N'" + "E:\\Backup" + ".bak" + "';"
    + "ALTER DATABASE [" + dbname + "] SET MULTI_USER; ";
    db.ExecuteStoreCommand(restoreQuery);
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 22 شهریور 1395 در 05:48 صبح

  3. #3

    نقل قول: ایجاد بکاپ با Entity Framework

    دوست عزیز همینطور که Mahmoud.Afrad فرمودند باید کد بنویسید ! کد شو بنده نوشتم براتون به تاپیک زیر برید !!!
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AF%D9%88%D8%B2

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: ایجاد بکاپ با Entity Framework

    میشه بی زحمت اینو برام تشریح کنی ممنون
     string dbname = Path.Combine(Application.StartupPath, "Data", "Database1.mdf");

    Path چی هست و Data چی هست ؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 22 شهریور 1395 در 01:31 صبح

  5. #5

    نقل قول: ایجاد بکاپ با Entity Framework

    Data اسم پوشه ای هست که فایل دیتابیس توشه.
    Path هم کلاسی تحت فضای نام system.io هست.

تاپیک های مشابه

  1. ADO . NET Entity Framework
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آذر 1392, 15:42 عصر
  2. ایجاد تراکنش در Entity Framework
    نوشته شده توسط sadafmahjoobi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1392, 10:27 صبح
  3. مشکل در Entity Framework
    نوشته شده توسط corona در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 00:46 صبح
  4. سوال: ایجاد برنامه بدون NET Framework.
    نوشته شده توسط salehbagheri در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 18:09 عصر
  5. ایجاد بکاپ به همراه تاریخ بکاپ
    نوشته شده توسط saam_sum در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1385, 11:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •