نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ثبت نكردن داده ها بين دو ساعت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    ثبت نكردن داده ها بين دو ساعت

    سلام خدمت دوستان

    تو برنامم دو تا ساعت دارم مثلا
    تاريخ:1392/3/26
    ساعت اول: 8:00
    ساعت دوم:12:30
    ميخوام تو تاريخ يكسان ساعت بين اين دو ساعت در بانك اطلاعاتي ذخيره نشه

    حقيقتش نرم افزاري كه بايد درست كنم،نرم افزار جلسه است. و وقتي من ميخوام برم جلسه بايد زمانم رو طوري تنظيم كنم كه تداخل نداشته باشه
    چه كنم؟ يه كمكي كنيد! ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ثبت نكردن داده ها بين دو ساعت

    سلام.
    اگر از نوع varchar (رشته ای) برای ذخیره کردن استفاده کردی ساعت ها رو همگی 5 کاراکتری ذخیره کن یعنی 8:00 اشتباه هست و باید 08:00 ذخیره کنی. همچنین تاریخ رو هم 10 کاراکتری ذخیره کن یعنی 1392/3/26 اشتباه هست و به مشکل برمیخورید. باید 1392/03/26 ذخیره کنید.
    اگر این قواعد رو رعایت کنید مشکلتون براحتی حل میشه.
    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار farazjalili
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ویژوال استدیو
    پست
    219

    نقل قول: ثبت نكردن داده ها بين دو ساعت

    سلام پیشنهاد من دوتا ساعت رو تبدیل به دقیقه کن و دوتا عدد بدست می یاد مثل 235000 و 256850 بعد ساعت جدید رو که می خواهی ثبت کنی اون هم تبدیل به دقیقه کن و با یک شرط کوچکتر مساوی و بزرگتر مساوی ساعت جدید را مقایسه کن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: ثبت نكردن داده ها بين دو ساعت

    ممنون از راهنماييتون
    تو اينترنت زياد گشتم اما همه ساعت رو به دقيقه تبديل كردن
    مثلا 2 ساعت رو تبديل كردن به 120 دقيقه
    يعني اون چيزي كه من ميخواستم نبود
    اگه امكان داره يه مثالي بزنيد
    گير كردم
    ممنون از لطفتون

  5. #5

    نقل قول: ثبت نكردن داده ها بين دو ساعت

    SELECT * FROM MyTable WHERE CAST(SyncDate AS TIME) NOT BETWEEN '14:00' and '14:30'

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه اختلاف بين دو ساعت را در بياريم ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط ایمان مدائنی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مرداد 1389, 15:01 عصر
  2. دلیل ثبت نشدن داده ها در جدول
    نوشته شده توسط ehsankamkar در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1388, 09:30 صبح
  3. سوال: برای بار اول در ساعت ورود ثبت شود و دفعه دوم در ساعت خروج
    نوشته شده توسط iman pakrah در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1388, 00:57 صبح
  4. چطوري فاصله بين دو ساعت رو بدست بيارم؟
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 16:04 عصر
  5. نوع داده ای برای نگهداری ساعت
    نوشته شده توسط ali-se در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1385, 21:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •