نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    Question نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    سلام
    این تابع رو چجوری تو یه فرم دیگه صدا بزنم؟

    public void frmmainmenu_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    Dll کن , بعد تو رفرنسا ادد کن .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط drsina مشاهده تاپیک
    Dll کن , بعد تو رفرنسا ادد کن .
    چجوری dll کنم؟
    بعد از add کردن چجوری استفاده کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    بهتره تو Class Library بنویسی ....
    رو گزینه ی Build برو تو Build Solution > به آدرس C:\Desktop\ClassLibrary1\ClassLibrary1\bin\Debug { آدرس فایلت حالا هرچی می خواد باشه } > توو Debug فایل Dll هم هست .

    برای ادد کردن هم > Solution Explorer > بعد رو References راست کلیک کن برو رو Add references > بعد از Browse > فایل Dll رو ادد کن .
    حالا فراخوانیش کن تو فرمت .

    امیدوارم مفید باشه !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    Build Solution رو میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته تو آدرس bin/debug هم میرم خبری نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    داداش تابعت رو تو Class Library تعریف کن درست میشه ! یعنی تو فرم تبدیل نکن .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط drsina مشاهده تاپیک
    داداش تابعت رو تو Class Library تعریف کن درست میشه ! یعنی تو فرم تبدیل نکن .
    منظورتون اینکه از گزینه newitem رو بزنم بعد class رو انتخاب کنم؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    New project برو بعد اونجا Class Library هم هست

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    ارور میده
    Untitled.png

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    ادد رفرنس برو تو .Net گزینه ی system.windows.forms رو ادد کن .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    حالا از این فرم هایی که تو پروژه نیست ارور میگیره مثل این قطعه کد

    frmmoshtari f = new frmmoshtari();
    f.Show();

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    داداش کدرو بنویس .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace shortcutkey
    {
    public class Class1
    {
    public void shortcutkey(object sender, KeyEventArgs e)
    {

    if ((e.Control == true) && (e.KeyCode == Keys.C))
    System.Diagnostics.Process.Start("calc");

    if ((e.Control == true) && (e.KeyCode == Keys.M))
    {
    frmmoshtari f = new frmmoshtari();
    f.Show();
    }

    if ((e.Control == true) && (e.KeyCode == Keys.K))
    {
    frmkala f = new frmkala();
    f.Show();
    }

    if ((e.Control == true) && (e.KeyCode == Keys.F))
    {
    frmfactor f = new frmfactor();
    f.Show();
    }

    if ((e.Control == true) && (e.KeyCode == Keys.D))
    {
    frdpvajh f = new frdpvajh();
    f.Show();
    }

    if ((e.Control == true) && (e.KeyCode == Keys.H))
    {
    frchek f = new frchek();
    f.Show();
    }

    if ((e.Control == true) && (e.KeyCode == Keys.L))
    {
    frlistnarm f = new frlistnarm();
    f.Show();
    }

    if ((e.Control == true) && (e.KeyCode == Keys.R))
    {
    frfnarm f = new frfnarm();
    f.Show();
    }

    if ((e.Control == true) && (e.KeyCode == Keys.E))
    {
    frersalbeg f = new frersalbeg();
    f.Show();
    }

    if ((e.Control == true) && (e.KeyCode == Keys.B))
    {
    frkkharab f = new frkkharab();
    f.Show();
    }

    if ((e.Control == true) && (e.KeyCode == Keys.T))
    {
    frtamir f = new frtamir();
    f.Show();
    }

    if ((e.Control == true) && (e.KeyCode == Keys.S))
    {
    frforushande f = new frforushande();
    f.Show();
    }

    if ((e.Control == true) && (e.KeyCode == Keys.I))
    {
    frbedbes f = new frbedbes();
    f.Show();
    }

    if ((e.Control == true) && (e.KeyCode == Keys.Y))
    {
    frnote f = new frnote();
    f.Show();
    }

    if ((e.Control == true) && (e.KeyCode == Keys.A))
    {
    frsood f = new frsood();
    f.Show();
    }

    if (e.KeyCode == Keys.F1)
    {
    System.Diagnostics.Process.Start(System.IO.Path.Co mbine(Environment.CurrentDirectory, "parsimobile help.pdf"));
    }

    }
    }
    }


  14. #14
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    داداش اینارو توابع رو جایی دیگه تعریف کردی ؟؟؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط drsina مشاهده تاپیک
    داداش اینارو توابع رو جایی دیگه تعریف کردی ؟؟؟
    منظورت از جایی دیگه چیه؟کدوم توابع؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    آخه داری چیزی که کلان برا سیستم Override نشده رو مقدار دیفالت میدی !
    یه تاپیک دیگه بزن ؛ بنویس مشکل در اجرای کد .
    کل چیزی رو که نوشتی اتچ کن , بعد اساتید مشکلتو میگن .

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: نحوه صدا زدن تابع عمومی در فرم دیگر

    ممنون drsina
    دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه
    میخوام این کد رو به صورت یه تابع در بیارم و بعد تو هر فرم صداش بزنم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه صدا زدن تابع مربوط به یکی object
    نوشته شده توسط ali9698 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 06 دی 1391, 23:39 عصر
  2. سوال: نحوه صدا زدن کنترل های فرم اصلی از فرم دیگه ای که new شده
    نوشته شده توسط aftabeshargh در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1391, 15:08 عصر
  3. نحوه صدا زدن یک تابع در stored procedure
    نوشته شده توسط rockpigeon در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1385, 22:34 عصر
  4. نحوه صدا زدن متغییر در لینک
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1383, 14:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •