نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کمک برای ساخت یک کد برای فرمت کردن فلش مموری در زمان معین

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    کمک برای ساخت یک کد برای فرمت کردن فلش مموری در زمان معین

    با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم..

    من دنبال یک کد میگردم که بتونم یک فلش مموری رو در زمان معین فرمت کنم.

    من php کار کردم ،یه چیزی تو مایه های کوکی!

    میخوام تاریخ انقضا بدم و راس زمان معین فلش مموری فرمت بشه!

    با تشکر پیشاپیش از دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: کمک برای ساخت یک کد برای فرمت کردن فلش مموری در زمان معین

    می تونی از سی شارپ استفاده کنی ولی با همون Php یه لینک با زمانت بده به یه Batch فایل تو CMD , راحت تری !!!

    این کد حذفش هست :


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;
    using System.IO;

    namespace ConsoleApplication9
    {
    class Program
    {
    static void Main()
    {
    File.Delete(@"C:\");
    Console.WriteLine("successs");
    Console.ReadKey();
    }
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: کمک برای ساخت یک کد برای فرمت کردن فلش مموری در زمان معین

    این رو هم بخون بدک نی : http://buffernow.com/format-drive-using-c/

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: کمک برای ساخت یک کد برای فرمت کردن فلش مموری در زمان معین

    میشه بیشتر راهنمایی کنی داداش،من هیچی وارد نیستم در سی شارپ...

    با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: کمک برای ساخت یک کد برای فرمت کردن فلش مموری در زمان معین

    داداش یه فایل .Bat بساز .

    Format C:/

    خوب به جای درایو c از درایو یا همون فلش استفاده کن .
    بعد تو C#‎ زمان بده بهش یا اینکه تو همون پی اچ پی به فایل لینک بده . فکر کنم راحت تر باشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: کمک برای ساخت یک کد برای فرمت کردن فلش مموری در زمان معین

    php برای اجرا نیاز به سرور داره!

    اگه میشه کد کامل بهم بیدن تشکر میکنم...

    مثلا یه زمان بدیم بگی سه روز دیگه یا چهل ساعت دیگه فرمت بشه!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: کمک برای ساخت یک کد برای فرمت کردن فلش مموری در زمان معین


    for (int i = 0; i <= 0; i++)
    {

    System.Threading.Thread.Sleep(3600000);
    System.Diagnostics.Process.Start(@"C:\Windows\Syst em32\Notepad.exe");




    }


    مثلان این کد بعد از یک ساعت فایل NotePad.exe رو باز میکنه . زمان به میلی ثانیه باید باشه .
    حالا به جا Notepad .exe آدرس فایل .Bat رو بده .

    امیدوارم مفید باشه .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: کمک برای ساخت یک کد برای فرمت کردن فلش مموری در زمان معین

    نقل قول نوشته شده توسط drsina مشاهده تاپیک

    for (int i = 0; i <= 0; i++)
    {

    System.Threading.Thread.Sleep(3600000);
    System.Diagnostics.Process.Start(@"C:\Windows\Syst em32\Notepad.exe");




    }


    مثلان این کد بعد از یک ساعت فایل NotePad.exe رو باز میکنه . زمان به میلی ثانیه باید باشه .
    حالا به جا Notepad .exe آدرس فایل .Bat رو بده .

    امیدوارم مفید باشه .
    با تشکر...

    نمیدونم درست متوجه شدم یا نه!

    این کد رو با هر اسم و پسوندی میتونم بسازم؟داخل نوت پد؟

    در ضمن :من خبر ندارم که فلش مموری توی کام طرف مقابل با چه اسمی باز میشه!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: کمک برای ساخت یک کد برای فرمت کردن فلش مموری در زمان معین

    دوستان کمکی نمیکنن؟

تاپیک های مشابه

  1. کمک برای ساخت درایو sqlcipher برای کیوت
    نوشته شده توسط aidin110 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1391, 12:16 عصر
  2. راهنمایی برای ساخت برنامه ای برای ارتباط و اتصال به یک وب سایت! (لطفن کمک!)
    نوشته شده توسط topolo در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1389, 20:44 عصر
  3. اعلان عمومی برای ساخت یک Forum برای سایت برنامه نویس
    نوشته شده توسط ir_programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 30
    آخرین پست: سه شنبه 15 آبان 1386, 10:16 صبح
  4. کدام dll زبان c برای remove کردن فلش مموری
    نوشته شده توسط majjjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 31 شهریور 1386, 11:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •