نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: یک سالی هست.... شرطی کردن 3 موقعیت در کنار یک دیگر با دستورات PHP

  1. #1

    یک سالی هست.... شرطی کردن 3 موقعیت در کنار یک دیگر با دستورات PHP

    با سلام
    11 سال هست دارم رو این موضوع کار میکنم اما هنوز هم نتونستم...
    قبلا چنین تایپیکی ایجاد کردم اما دوستان کم لطفی کردند و پاسخی ندادند.
    خواهشمندم اگر در این باره میتونید کمک کنید لطفا....
    قالب برای سیستم مدیریت محتوا وردپرس دارم میزنم.
    در بالای قالب 3 موقعیت دارم به نام های A , B , C
    میخوام وقتی A , B فعال بود و C غیر فعال بود اندازه موقعیت A , B با هم برابر بشه یعنی اندازه موقعیت C به این دوموقعیت اضافه بشه.
    همین کار رو میخوام برای موقعیت های A , B انجام بدم تا به جایی برسم که اگر فقط یکیش فعال بود کل فضا بشه برای همون یکی
    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: یک سالی هست.... شرطی کردن 3 موقعیت در کنار یک دیگر با دستورات PHP

    آقا خودت داري ميگي چي ميخاي فقط بايد اينو به زبان php بنويسي فقط هم if بايد استفاده کني کاري نداره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: یک سالی هست.... شرطی کردن 3 موقعیت در کنار یک دیگر با دستورات PHP

    11 سال هست دارم رو این موضوع کار میکنم اما هنوز هم نتونستم..
    شوخی میکنی پس با این وجود خیلی باید تجربه ات از من بیشتر باشه. خب علتش هم به خودت بر میگرده. چرا اینقدر سوالت رو نامفهموم مطرح میکنی؟ یه کم سوالت رو بشکاف. و بیشتر توضیح بده.

  4. #4

    نقل قول: یک سالی هست.... شرطی کردن 3 موقعیت در کنار یک دیگر با دستورات PHP

    11 سال نه 1 سال:
    میخوام موقعیتای قالب رو شرطی کنم.
    شما فرض کنید 3 تا موقعیت دارم.
    اگر B فعال نبود موقعیت A و C از استایل دیگه ای استفاده کنند.
    اگر C فعال نبود موقعیت A و B از استایل دیگه ای استفاده کنند.
    و...
    آموزش زیر رو دیدم ولی این آموزش برای 2 موقعیت بود من برای 3 موقعیت میخوام
    http://www.forum.joomedia.ir/f7/%D8%...A7-33/#post958

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: یک سالی هست.... شرطی کردن 3 موقعیت در کنار یک دیگر با دستورات PHP

    درست و واضح بگو منظورت از موقعیت چیه؟
    من نمی فهمم.
    می خوای چیکار کنی؟

  6. #6

    نقل قول: یک سالی هست.... شرطی کردن 3 موقعیت در کنار یک دیگر با دستورات PHP

    با قالب وردپرس یا جوملا کار کردید؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: یک سالی هست.... شرطی کردن 3 موقعیت در کنار یک دیگر با دستورات PHP

    فکر نمیکنم ربطی به این حرف ها داشته باشه. بگو میخوای چیکار کنی؟ من وردپرس کار کردم بگو

  8. #8

    نقل قول: یک سالی هست.... شرطی کردن 3 موقعیت در کنار یک دیگر با دستورات PHP

    مثال ساده:
    دو موقعیت به نام A , B دارم .که در مجموع عرضشون 900 هست.
    450 برای A
    450 هم برای B
    اگر این دوتا باهم فعال باشند هرکدوم عرضشون 450 هست.
    میخوام کاری کنم وقتی یکیشون غیر فعال شد عرضش رو بده به اون یکی
    حالا شما این رو برای 3 موقعیت در نظر بگیرید....

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: یک سالی هست.... شرطی کردن 3 موقعیت در کنار یک دیگر با دستورات PHP

    سلام
    فکر نمی کنم بیشتر از 5 دقیقه کار داشت :
    <?php
    $a = false;
    $b = false;
    $c = true;
    if($a && $b && $c)
    $size = 33;
    if($a && $b && !$c)
    $size = 49;
    if($a && !$b && $c)
    $size = 49;
    if($a && !$b && !$c)
    $size = 99;
    if(!$a && $b && $c)
    $size = 49;
    if(!$a && $b && !$c)
    $size = 99;
    if(!$a && !$b && $c)
    $size = 99;
    if(!$a && !$b && !$c)
    $size = 99;

    echo "<div style='width:100%;'>";
    if($a)
    echo "<div style='width:$size%;border:1px #000 solid;float:left;'>a</div>";
    if($b)
    echo "<div style='width:$size%;border:1px #000 solid;float:left;'>b</div>";
    if($c)
    echo "<div style='width:$size%;border:1px #000 solid;float:left;'>c</div>";
    echo "</div>";

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن موقعیت موس در صفحه
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1392, 18:23 عصر
  2. کد PHP برای شرطی کردن موقعیت های قالب
    نوشته شده توسط mahdi.iqu در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 14 اردیبهشت 1392, 13:10 عصر
  3. سوال: شرطی کردن موقعیت های قالب
    نوشته شده توسط mahdi.iqu در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 14 اردیبهشت 1392, 13:08 عصر
  4. پیدا کردن موقعیت کرسل در یک تکس باکس
    نوشته شده توسط jannati در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 تیر 1386, 12:08 عصر
  5. پیدا کردن موقعیت کرسل در یک تکس باکس
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 12:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •