نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در طراحی با بوت استرپ

  1. #1

    مشکل در طراحی با بوت استرپ

    سلام
    من جدیدا تصمیم گرفتم توی سایتم برای طراحیش از توییتر بوت استرپ استفاده کنم.حالا به یه مشکل برخورد کردم و اون اینه که چرا دو تا div که قاعدتا باید زیر هم قرار بگیرن دقیق هم راستا نیستن و پایینیه یه کم به سمت چپ رفته؟
    کد HTML:
    <div class="span3">
    
    			</div>
    			<div class="span9">
    			
    			</div>
    			<div class="span3">
    
    			</div>

  2. #2

    نقل قول: مشکل در طراحی با بوت استرپ

    قسمت Parent رو هم استایل دادی ؟ Row یا Row-fluid
    اگه نشد اون دو تای اول رو توی یه Row بذار و اون یکی رو توی یه Row دیگه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در طراحی با بوت استرپ

    ممنون دوتا ROW گذاشتم مشکل حل شد.
    اساسا این rowها به چه درد میخورن؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در طراحی با بوت استرپ

    دقیقا بیشترین استفاده برای همین کار هاست که قسمت های مختلف توی Row باشن که صفحه بهم نریزه.
    مثال های خودش رو ببینی بیشتر متوجه میشی برای طراحی از چه چیزایی استفاده کنی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در طراحی صفحات
    نوشته شده توسط AspNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1385, 09:09 صبح
  2. مشکل در طراحی صفحات وب در vb.net با asp.net
    نوشته شده توسط fateme_shourabi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1384, 09:23 صبح
  3. مشکل در طراحی صفحات وب در vb.net با asp.net
    نوشته شده توسط fateme_shourabi در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1384, 21:41 عصر
  4. مشکل در طراحی یک برنامه در #c
    نوشته شده توسط MEMOLFINGILY در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1384, 10:18 صبح
  5. مشکل در طراحی کامپوننت
    نوشته شده توسط آذر در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1383, 15:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •