نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پیدا کردن پرنت های فرزند در TreeView

  1. #1

    پیدا کردن پرنت های فرزند در TreeView

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
    من در TreeView می خوام وقتی روی فرزند کلیک کردن تمامی کیلدهای این فرزند از ریشه تا خود فرزند را به شکل یک رشته بدست بیارم؟
    از چه رخدادی باید استفاده کنم؟
    و چطوری میشه این کار را انجام داد؟
    TreeView فقط یک گره را پشتیبانی می کنه.
    ممنون میشم اگه من را راهنمایی کنین.

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن پرنت های فرزند در TreeView

    private void GetPathToRoot(TreeNode node, List<TreeNode> path)
    {
    if(node == null) return; // previous node was the root.
    else
    {
    path.add(node);
    GetPathToRoot(node.Parent, path);
    }
    }

    path حاوی همه پدران خواهد بود.

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن پرنت های فرزند در TreeView

    راستش من منظور شما را متوجه نشدم به نظر من جواب شما خیلی کلی بود!
    من در پیدا کردن پدران مشکل ندارم با استفاده از این تکه کد به راحتی می تونم دسترسی داشته باشم:
    TreeNode[] n = TVDetailed.Nodes.Find(e.Node.Name, true);

    مشکل من در پیدا کردن کلیدی هستش که در هنگام ساختن TreeView به اون پدر اختصاص دادم
    مثلا کلید ریشه 11 ،پدر1 12،پدر2 13و فرزند 14 هستش وقتی می خوام روی فرزند کلیک کردم همه کلیدها از ریشه تا فرزند بصورت یک رشته نمایش داده بشه
    مثلا رشته مربوط به کلیدهای بالا به ترتیب 11-12-13-14 هستش.

  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن پرنت های فرزند در TreeView

    همون path که به شما برگشت می ده رو می تونید برای بدست آوردن کلیدها استفاده کنید:
    List<TreeNode> list;
    GetPathToRoot(TreeView1.SelectedNode, list);
    list.Reverse();
    string.Join("-", list.Select(x => x.Value.ToString()).ToArray())

    درخت رو به اون تابع پس بدید مقدار برگشتی میشه همه گره ها تا ریشه اون رو معکوس کردم تا از ریشه به فرزند شروع به انتخاب خاصیت Value که من فرض کردم کد اون گره رو داره کنه. تست نکردم امتحان کن امیداوارم چیزی باشه که میخوای.
    آخرین ویرایش به وسیله tooraj_azizi_1035 : یک شنبه 02 تیر 1392 در 11:38 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن ویژگی های کلاس فرزند
    نوشته شده توسط AmirAlimadadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 11:21 صبح
  2. پیدا کردن نود های فعال یک گره در یک treeview
    نوشته شده توسط odiseh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 10:59 صبح
  3. پیدا کردن کلاینت‌های سرور
    نوشته شده توسط mhjb در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 17:14 عصر
  4. پیدا کردن رشته های در یک رشته بزرگتر
    نوشته شده توسط Milad در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1384, 22:45 عصر
  5. پیدا کردن گزینه های انتخاب شده در multiple select
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 22:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •