نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کدهای خاکستری که در ادیتور vs است برای چیست ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    کدهای خاکستری که در ادیتور vs است برای چیست ؟

    /// <summary>
    /// </summary>

    این سه خط برای چیست ؟ /// کاربردش

      private int m_nLeftColumn = 0;
    private int m_nRightColumn = 0;

    /// <summary>
    /// Column Index of the left-most cell to be merged.
    /// This cell controls the merged text.
    /// </summary>
    public int LeftColumn
    {
    get
    {
    return m_nLeftColumn;
    }
    set
    {
    m_nLeftColumn = value;
    }
    }

    /// <summary>
    /// Column Index of the right-most cell to be merged
    /// </summary>
    public int RightColumn
    {
    get
    {
    return m_nRightColumn;
    }
    set
    {
    m_nRightColumn = value;
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: کدهای خاکستری که در ادیتور vs است برای چیست ؟

    یه روشِ کامنت‌گذاریه که فکر کنم اسمش XML Documentation باشه
    یه روشِ معمول و شاید استاندارد برای کامنت‌گذاریه، که اگه به این روش کامنت بذاریم می‌تونیم از نرم‌افزارهایی برای تولید خودکار Documentation برای برنامه‌مون استفاده کنیم

  3. #3

    نقل قول: کدهای خاکستری که در ادیتور vs است برای چیست ؟

    راستی! این‌جور کامنت‌گذاری هم‌چنین باعث می‌شه مثلِ توضیحاتی که ویژوال استودیو برای توابعِ خودش میاره(مثلا با ایستادن روی یه تابع، یا موقعِ autocomplete)، این‌ها (توضیحاتی که با این روش نوشتی) رو هم نمایش بده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کدهای خاکستری که در ادیتور vs است برای چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط saaheh مشاهده تاپیک
    یه روشِ کامنت‌گذاریه که فکر کنم اسمش XML Documentation باشه
    یه روشِ معمول و شاید استاندارد برای کامنت‌گذاریه، که اگه به این روش کامنت بذاریم می‌تونیم از نرم‌افزارهایی برای تولید خودکار Documentation برای برنامه‌مون استفاده کنیم
    اگه بالای متد های به کار رفته در محیط دیزاین فرم 3 تا اسلش " / "بزنی vs کامنتی خاکستری رنگ حاوی توضیح مختصر در باره اون متد اضافه می کنه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: کدهای خاکستری که در ادیتور vs است برای چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط saaheh مشاهده تاپیک
    یه روشِ کامنت‌گذاریه که فکر کنم اسمش XML Documentation باشه
    یه روشِ معمول و شاید استاندارد برای کامنت‌گذاریه، که اگه به این روش کامنت بذاریم می‌تونیم از نرم‌افزارهایی برای تولید خودکار Documentation برای برنامه‌مون استفاده کنیم
    Documentation چیه ؟
    مثال بزنید اگر مقدور بود

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: کدهای خاکستری که در ادیتور vs است برای چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    Documentation چیه ؟
    مثال بزنید اگر مقدور بود
    یعنی دوست عزیز مستند سازی یعنی الان که داری یه برنامه مینویسی و اگه خواستی یک سال بعد خواستی اصلاحش کنی بدونی این متد رو برای چی نوشتی و ...... خلاصه اینکه کاربردش اینه که بعدا در رفع اشکال یا توسعه برنامه ات با مشکلی مواجه نشی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 03 مهر 1389, 21:54 عصر
  2. سوال: فرستادن datatable که از join چند table است برای چاپ
    نوشته شده توسط nernis در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 آذر 1387, 11:42 صبح
  3. درخواست ادیتور متن مجانی برای وب سایت php
    نوشته شده توسط persian_farvahar در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 15 شهریور 1387, 20:39 عصر
  4. ادیتور کاملا فارسی برای فارسی زبانان
    نوشته شده توسط hidensoft در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 25 دی 1386, 23:41 عصر
  5. بهترین ادیتور و کامپایلر برای پاسکال
    نوشته شده توسط iman2 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 فروردین 1383, 10:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •