نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خطا Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1505.0, در StimulSoft

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    خطا Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1505.0, در StimulSoft

    سلام دوستان
    پروژه من با این خطا مواجه شده , چطوری میشه این خطا رو برطرف کرد؟
    متن خطا :

    Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1505.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار llMMDll
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    IRAN - Tehran
    سن
    33
    پست
    50

    نقل قول: خطا Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1505.0, در StimulSo


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: خطا Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1505.0, در StimulSo

    از اون dll ها استفاده کردم ولی جواب نداد

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار llMMDll
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    IRAN - Tehran
    سن
    33
    پست
    50

    نقل قول: خطا Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1505.0, در StimulSo

    ورژن رو عوض کن

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: خطا Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1505.0, در StimulSo

    ورژن رو عوض کردم اما الان آبجکتهای Stimul انگار قفل شده و تو محیط طراحی نمیره

  6. #6

    نقل قول: خطا Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1505.0, در StimulSo

    سلام

    این خطا به معنای این هست که یکی از dll های شما به کتدی در dll دیگه احتیاج داره و نمی تونه پیدا کنه.
    پس کافیه کنترل کنید این dll ها حتما داخل پوشه اجرایی باشن

    Stimulsoft.Base.dll
    Stimulsoft.Controls.dll
    Stimulsoft.Controls.Win.dll
    Stimulsoft.Report.Design.dll
    Stimulsoft.Report.dll
    Stimulsoft.Report.Win.dll

    --------------------------------------
    http://www.kohan-co.net

  7. #7

    نقل قول: خطا Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1505.0, در StimulSo

    سلام
    این موضوع احتمالا بخاطر حذف و نصب ورژن های مختلف استیمول سافت هست
    برای برطرف کردن این خطا برید تو App.config پروژه، خط کدی که به این مضمون Version=2013.1.1505.0 اشاره کرده رو حذف یا غیرفعال کنید. ضمنا فایل های dll مورد نیاز رو هم به رفرنس پروژه تون و هم در پوشه دیباگ اضافه کنید.

تاپیک های مشابه

  1. خطا Could not load file or assembly 'system.enterprise service' در لود اکسز
    نوشته شده توسط modern_amin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 خرداد 1391, 17:59 عصر
  2. خطا Could not load file or assembly 'system.enterprise service' در لود اکسز
    نوشته شده توسط modern_amin در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 خرداد 1391, 11:16 صبح
  3. سوال: پيام خطا Could not load file or assembly 'Microsoft.ReportViewer.Common' or one of its dependencies
    نوشته شده توسط ali_divsalar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1391, 14:08 عصر
  4. سوال: خطای Could not load file or assembly 'ActiveReports.Web, Version=5.2.3.669
    نوشته شده توسط anastazia1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 16:21 عصر
  5. دلیل خطا : Could not load file or assembly 'RedGate.Licensing.Client
    نوشته شده توسط Reza.ariyan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1388, 13:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •