نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: select option سفارشی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    اسکریپت سفارشی کردن تگ select option

    سلام

    اسکریپت so امکان سفارشی کردن تگ select رو به شما میده.
    شما میتونید به وسیله این اسکریپت سبک ، استایل دلخواه خود رو بر روی تگ select اعمال کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png so.PNG‏ (4.6 کیلوبایت, 399 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله qartalonline : پنج شنبه 31 مرداد 1392 در 15:27 عصر دلیل: اضافه شدن ورژن 2.5

  2. #2

    نقل قول: select option سفارشی

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    سلام

    خدمت دوستانی که در طراحی هاشون نیاز به select option سفارشی دارند ، فایل ضمیمه حاوی کدی است که امکان سفارشی کردن این تگ رو میده .
    در واقع شما میتونید با تغییر کدهای css ، استایل مورد نظر رو به تگ select بدید.

    لطفا در صورت مشاهده هرگونه اشکال یا خطا یا ... اطلاع دهید.

    ممنون.
    سلام

    خیلی زیبا طراحی کردین ! ممنون که در اختیار دوستان قرار دادی.

    یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید:

    فایل های js واسه چیه ؟؟

    مگه با Css طراحی نکردین ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: select option سفارشی

    فایل های js که یکیشون مربوط به جی.کوئری است.
    و دیگری تگ select رو تبدیل به div میکنه و سپس به اون div استایل داده میشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: select option سفارشی

    جهت مشاهده سایر دوستان

  5. #5

    نقل قول: select option سفارشی

    شما برای این کار از جی‌کوئری استفاده کردید. چه خوب می‌شد اونو به صورت یه پلاگین برای جی‌کوئری می‌نوشتید. اونجوری میشد از اون به این صورت استفاده کرد.
    $('select').so();

    اینجوری هم تمیزتر در میاد هم اینکه میتونیم فقط اون select هایی که خودمون انتخاب کردیم رو سفارشی کنیم.
    نکته دیگه اینکه شما از نسخه 1.3 جی‌کوئری استفاده کردید. با نسخه‌های بعدی هم سازگاری داره؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: select option سفارشی

    با اینکه پلاگین حجمش زیاد میشه ولی فکر خوبیه . اگه بتونم پلاگین مینویسم.

    با نسخه های بعدی جی کوئری سازگاری داره .چون حجم ورژن 1.3 پایینه من از اون استفاده کردم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: select option سفارشی

    سلام دوستان

    ورژن جدید اضافه شد .

    امکانات اضافه شده :
    سازگاری با اغلب مرورگرها (ie7+ , chrome , mozilla ff , opera , safari , mobile browser )
    امکان استایل دادن متفاوت به هر select
    امکان سفارشی کردن select دلخواه
    آخرین ویرایش به وسیله qartalonline : سه شنبه 08 مرداد 1392 در 12:16 عصر

  8. #8

    نقل قول: select option سفارشی

    خیلی خوب بود
    ممنون که در اختار دیگران قرار دادین

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: select option سفارشی

    خیلی ممنون ارکاداش
    دوتا سوال داشتم :
    میشه اسکرول رو هم شبیه select option کرد ؟ یعنی مثلا رنگ شو عوض کرد ؟
    میتونم از این فایل در پروژه ام استفاده کنم ؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: select option سفارشی

    بله به اسکرول رو هم میشه استایل داد. البته تنها با css محدودیت داره ولی میشه با jquery این کار رو انجام داد.

    بله میتونید استفاده کنید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار tadayoni
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    461

    نقل قول: select option سفارشی


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار refugee
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    root@server
    پست
    646

    نقل قول: select option سفارشی

    ای کاش یه توضیح در مورد کد ها تون و اموزش سفارشی کردن ( و یا تبدیل سلکت به دایو با جاوااسکریپت ) رو میدادین . بقیه هم یاد بگیرند .

    تشکر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: select option سفارشی

    توضیحاتش کمی سخته (تو زمینه آموزش دادن مشکل دارم) ولی سعی میکنم در حدی که میتونم آموزشش رو قرار بدم.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: select option سفارشی

    سلام دوستان

    ورژن 2.5 اضافه شد.


    تغییرات انجام شده:
    مشکل سازگاری با ورژن های مختلف jquery برطرف شد.
    امکان استفاده بصورت ltr اضافه شد.
    اسکریپت در دو فایل هم بصورت فشرده و هم بصورت غیرفشرده وجود دارد.
    رفع باگها



    سعی میکنم بزودی آموزش نحوه کار این اسکریپت رو قرار بدم.


    لطفا در صورت مشاهده باگهای احتمالی خبر بدید.

  15. #15

    نقل قول: select option سفارشی

    نقل قول نوشته شده توسط refugee مشاهده تاپیک
    ای کاش یه توضیح در مورد کد ها تون و اموزش سفارشی کردن ( و یا تبدیل سلکت به دایو با جاوااسکریپت ) رو میدادین . بقیه هم یاد بگیرند .

    تشکر
    من نفهمیدم بالاخره شما طراحی سایت در چه حد بلدید؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    آموزش - معرفی توابع

    آموزش نحوه کار اسکریپت

    این اسکریپت شامل 10 تابع هستش که سعی میکنم هر روز حداقل یک تابع رو بصورت مختصر بررسی کنیم.

    لیست توابع :
    1. install
    2. setSizeParam
    3. setClassName
    4. setSelectInfo
    5. setSelectId
    6. createSelect
    7. widthSelect
    8. clickSelect
    9. clickOption
    10. click

    دوستان میتونید هر سوالی درباره اسکریپت داشتید بپرسید.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    آموزش - تابع install

    بررسی تابع install

    کد:
        install : function() {

    $(function() {
    $(document).ready(function() {
    so.setSizeParam(150, 16, 20);
    so.setClassName();
    so.setSelectInfo();
    so.setSelectId();
    so.createSelect();
    so.click();
    });
    });

    },


    این تابع بعد از بارگذاری کل صفحه ، توابع مورد نیاز رو اجرا میکنه یا به عبارتی توابع رو فراخوانی میکنه.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    آموزش - تابع setSizeParam

    بررسی تابع setSizeParam

    کد:
        setSizeParam : function(mh, m, scw) {

    this.mh = mh;
    this.m = m;
    this.scw = scw;

    },


    این تابع اندازه ها را تنظیم میکند. و سه تا پارامتر رو میگیره.
    پارامتر اول : حداکثر ارتفاع مجاز برای لیست در حالت باز
    پارامتر دوم : فعلا کاربردی نداره
    پارامتر سوم : عرض در نظر گرفته شده برای اسکرول بار

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار refugee
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    root@server
    پست
    646

    نقل قول: select option سفارشی

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی نژاد مشاهده تاپیک
    من نفهمیدم بالاخره شما طراحی سایت در چه حد بلدید؟
    میشه لطف کنید دیگه تو هر پستی به من گیر ندین ؟

    آقا من اصلا هیچی بلد نیستم , خوب شد ؟ هرجا میری یا تهمت میزنی که به فلانی بی احترامی کردم یا ...

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    آموزش - تابع setClassName

    بررسی تابع setClassName

    کد:
        setClassName : function() {

    this.cso = 'so';
    this.css = 'so_selected';
    this.csls = 'so_list_selected';
    this.csa = 'so_arrow';
    this.csl = 'so_list';

    },


    این تابع برای نام گذاری کلاس جهت استایل دهی به کار می رود.
    و در صورت نیاز به تغییر نام کلاس میتوان به راحتی این کار رو انجام داد.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    آموزش - تابع setSelectInfo

    بررسی تابع setSelectInfo

    کد:
        setSelectInfo : function() {

    this.ts = $('select.aw_so').length;
    this.s_asy = 'aw_so_yes';
    this.s_asn = 'aw_so_no';
    this.s_i = 's_i_';

    },


    در این تابع تعداد select ـهایی که دارای کلاس aw_so هستند (select هایی که دارای کلاس برای سفارشی شدن هستند) بدست آورده میشه.
    علاوه بر این پیشوند و کلاسی برای نام گذاری تگهای select قرار میدیم.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    آموزش - تابع setSelectId

    بررسی تابع setSelectId

    کد:
        setSelectId : function() {

    for (var i = 1; i <= this.ts; i++) {
    $('select.aw_so').eq(i-1).addClass(this.s_asy).attr('id', this.s_i+i);
    }

    },


    این تابع شامل یک حلقه است که به تعداد select های دارای کلاس aw_so هستند تکرار میشود.
    و به هر تگ select علاوه بر اضافه شدن کلاس، id (شناسه اختصاصی) افزوده میشود.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    آموزش - تابع createSelect

    بررسی تابع createSelect

    وظیفه این تابع تبدیل تگ های select به تگ div میباشد.

    کد:
        createSelect : function() {

    for (var i = 1; i <= this.ts; i++) {

    if ( $('select#' + this.s_i+i).html() ) {

    var op;
    var t = $('select#' + this.s_i + i).children('option').length;
    var li = '';
    var sel = '';
    var ht = '';


    for (var j = 1; j <= t; j++) {

    op = $('select#' + this.s_i + i).children('option:nth-child(' + j + ')').addClass('so_' + i + '-op_' + j).html();


    if ( $('select#' + this.s_i + i).children('option:nth-child(' + j + ')').attr('selected') ) {

    sel = '<div class="' + this.css + '"><div class="' + this.csa + '"></div>' + op + '</div>';
    li += '<li class="' + this.csls + ' so_' + i + '-op_' + j + '">' + op + '</li>';

    } else {

    li += '<li class="so_' + i + '-op_' + j + '">' + op + '</li>';
    }

    }


    ht = '<div id="so-' + this.s_i + i + '" class="' + this.cso + '">' + sel + '<div class="' + this.csl + '"><ul>' + li + '</ul></div></div>';


    $('select#' + this.s_i + i).css('display', 'none').after(ht);


    $('.' + this.csl).css('display', 'none');


    so.widthSelect(this.s_i + i);

    }

    }

    },


    این تابع به ازای هر تگ select یک بار اجرا میشود.(سطر 3)
    و در صورت وجود مقدار در داخل تگ دستور اجرا میشود.(سطر 5)

    از سطر 7 تا 11 متغیر های لازم تعریف میشه.
    در سطر 8 تعداد option های موجود در داخل select بدست آورده میشه.

    از سطر 14 تا 29 شامل یک حلقه برای مرور option های داخل select هست.
    سطر 16 : مقدار داخل یک تگ option گرفته میشه.
    سطر 19 : بررسی اینکه اگه option مورد نظر در حالت انتخاب باشه اون رو به "عنوان" لیست ست کنه (سطر 21) و کلاس selected رو به تگ اضافه کنه (سطر 22) در غیر اینصورت تگ option بصورت عادی ساخته میشه (سطر 26).
    *در واقع در سطرهای 14 تا 29 مقدار داخل option ها گرفته میشه و داخل تگ div قرار میگیره و بدین ترتیب گزینه ها ساخته میشن.

    سطر 32 : در این سطر گزینه های ساخته شده در مرحله قبل به تگ بدنه افزوده میشن.
    *در واقع در این سطر یک تگ select به طور کامل به تگ div تبدیل میشه.

    سطر 35 : تگ select مخفی میشه و تگ ساخته شده به بعد از تگ select افزوده میشه.

    سطر 38 : مخفی کردن لیست باز شده.

    سطر 41 : فراخوانی تابع برای تنظیمات عرض تگ div.



    مثلا اگه کد select ما بصورت زیر باشه:
    کد HTML:
    <select class="aw_so">
        <option>item 1</option>
        <option>item 2</option>
        <option selected>item 3</option>
        <option>item 4</option>
        <option>item 5</option>
    </select>
    به کد زیر تبدیل میشه (که این کد به بعد از تگ select اصلی افزوده میشه) :
    کد HTML:
    <div class="so">
        <div class="so_selected"><div class="so_arrow"></div>item 3</div>
        <div class="so_list">
            <ul>
                <li>item 1</li>
                <li>item 2</li>
                <li class="so_list_selected">item 3</li>
                <li>item 4</li>
                <li>item 5</li>
            </ul>
        </div>
    </div>

    دوستان من سعی کردم مطالب رو بصورت روان بگم ، در صورت گنگ بودن هر یک از بخش ها بفرمایید تا توضیحات بیشتری بدم.

  24. #24

    نقل قول: select option سفارشی

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی نژاد مشاهده تاپیک
    من نفهمیدم بالاخره شما طراحی سایت در چه حد بلدید؟
    دوست عزيزمن معذرت ميخوام به سوال شمانظرميدم اميدوارم توهين قلمدادنشه وعذرميخوام ازدوستمون كه تايپك به انحراف كشانده نشه ندانستن عيب نيست اينجايك انجمن هست عزيزاني باهرسطح اطلاعات ميتوننداينجافعاليت كنندمهم اينه كه فعالندودارندفعاليت ميكنندوازهمه مهمترعلاقمند,دوستاني هم جواب سوالات راميدهندوازهمه قابل ستايش تردوستاني كه زحمت ميكشندوآموزش قرارميدهندباهرسطح اطلاعات حتي يك مطلب ساده, مهم تلاش وصرف زماني هست كه يك دوست براي مطلب خاصي ميگذاره وانگيزه اي داره براي فعاليت مبادا بايك سخن نانجاباعث رنجش و دلسردشدن عزيزي بشويم اميدوارم انجمن همچنان پرحرارت به كارش ادامه بده ومانندبعضي ازفروم هاي ديگه به مخروبه اي تبديل نشه
    موفق باشيد.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    آموزش - تابع widthSelect

    بررسی تابع widthSelect

    کد:
        widthSelect : function(id) {

    var so = '#so-' + id + '.' + this.cso;
    var sl = '#so-' + id + ' .' + this.csl;
    var ss = '#so-' + id + ' .' + this.css;

    var lw = $(sl).outerWidth();
    var lh = $(sl).outerHeight();
    var sow = $(so).outerWidth();

    var socl = 0;
    if(lh > this.mh){
    socl = this.scw;
    }

    var bsw = ( (sow - $(ss).width()) / 2) + 1;


    if (sow > (lw + socl)) {

    $(sl).css('width', (sow - bsw) + 'px');

    if (lh > this.mh) {
    $(sl).css('overflow-y', 'scroll');
    $(sl).css('height', this.mh + 'px');
    $(sl).css('width', (sow - bsw) + 'px');
    }

    } else {

    if(lh > this.mh){
    $(sl).css('overflow-y', 'scroll');
    $(sl).css('height', this.mh + 'px');
    $(sl).css('width', (lw + this.scw) + 'px');
    }
    }

    },


    این تابع عرض تگ ساخته شده را کنترل میکنه تا از به هم ریختگی لیست جلوگیری بشه و همچنین در صورتیکه ارتفاع لیست باز شونده بیشتر باشد اسکرول بار رو نمایش میده.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    آموزش - تابع clickSelect

    بررسی تابع clickSelect

    کد:
        clickSelect : function(tag) {

    var ic = $(tag).parent('.' + this.cso);

    if ($(ic).children('.' + this.csl).css('display') === 'block') {

    $(ic).children('.' + this.csl).css('display', 'none');
    $(ic).removeClass('active');

    } else {

    $('.' + this.cso).children('.' + this.csl).css('display', 'none');
    $('.' + this.cso).removeClass('active');

    $(ic).children('.' + this.csl).css('display', 'block');
    $(ic).addClass('active');
    }

    },



    این تابع هنگام کلیک بر روی هریک از تگهای div - تگ select جدید - اجرا میشود.
    این تابع id رو میگیره سپس بررسی میکنه اگه لیست اون id باز شده باشه لیست رو میبنده در غیر این صورت لیست رو باز میکنه.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    آموزش - تابع clickOption

    بررسی تابع clickOption

    کد:
        clickOption : function(tag) {

    $(tag).parent('ul').parent('.' + this.csl).parent('.' + this.cso).children('.' + this.css).html( '<div class="' + this.csa + '"></div>' + $(tag).html() );

    $(tag).parent('ul').children('li').removeClass(thi s.csls);

    $(tag).addClass(this.csls);

    $(tag).parent('ul').parent('.' + this.csl).parent('.' + this.cso).removeClass('active');
    $(tag).parent('ul').parent('.' + this.csl).css('display', 'none');

    var id = $(tag).parent('ul').parent('.' + this.csl).parent('.' + this.cso).attr('id').split('-');
    var sid = id[1];

    var cl = $(tag).attr('class').split(' ');
    var scl = cl[0];

    $('select#' + sid).children('option').removeAttr('selected');
    $('select#' + sid).children('option.' + scl).attr('selected', 'selected');

    },



    این تابع با کلیک بر روی گزینه ای از لیست باز شده اجرا میشود.

    عملایت مربوط به این تابع:
    - قرار دادن متن گزینه انتخاب شده در عنوان لیست
    - تغییر استایل گزینه انتخاب شده
    - بستن لیست بعد از کلیک بر روی گزینه
    - انتخاب گزینه انتخاب شده از داخل تگ select مربوطه

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    آموزش - تابع click

    بررسی تابع click

    کد:
        click : function() {

    $(function() {

    $(document).bind('click', function(event) {

    var target = $(event.target);
    var t_class = target.attr('class');

    if ( t_class === so.css || t_class === so.csa || t_class === so.cst || t_class === so.cso ) {

    if (t_class === so.css) {

    so.clickSelect(target);

    } else if (t_class === so.cso) {

    so.clickSelect(target.children('.' + so.css));

    } else {

    so.clickSelect(target.parent('.' + so.css));

    }
    }

    if (target.parent('ul').parent('.' + so.csl).length === 1) {
    so.clickOption(target);
    }

    if ( t_class !== so.css && t_class !== so.csa && t_class !== so.cst && t_class !== so.cso && t_class !== so.csl && target.parent('.' + so.csl).length !==1 ) {
    $('.' + so.cso).children('.' + so.csl).css('display', 'none');
    $('.' + so.cso).removeClass('active');
    }


    }).trigger('click');


    $(window).bind('blur', function() {

    $('.' + so.cso).children('.' + so.csl).css('display', 'none');
    $('.' + so.cso).removeClass('active');

    }).trigger('blur');

    });

    }



    این تابع کلیک های انجام شده بر روی تگ رو کنترل بررسی و سپس تابع مربوطه رو اجرا میکنه.
    مثلا اگه بر روی عنوان لیست کلیک بشه تابع مربوط به باز و بسته کردن لیست (تابع clickSelect) اجرا میشه.
    یا اگه کلیک بر روی گزینه های لیست انجام بشه تابع clickOption اجرا میشه.

  29. #29

    نقل قول: اسکریپت سفارشی کردن تگ select option

    سلام
    من مشکل دارم
    کدهای html رو باید چطوری نوشت تا عمل کنه
    هرکاری میکنم عمل نمیکنه

  30. #30

    نقل قول: اسکریپت سفارشی کردن تگ select option

    نقل قول نوشته شده توسط mx50000 مشاهده تاپیک
    سلام
    من مشکل دارم
    کدهای html رو باید چطوری نوشت تا عمل کنه
    هرکاری میکنم عمل نمیکنه
    مثلا اگه کد select ما بصورت زیر باشه:
    کد HTML:
    <select class="aw_so">
    <option>item 1</option>
    <option>item 2</option>
    <option selected>item 3</option>
    <option>item 4</option>
    <option>item 5</option>
    </select>

    به کد زیر تبدیل میشه (که این کد به بعد از تگ select اصلی افزوده میشه) :
    کد HTML:
    <div class="so">
    <div class="so_selected"><div class="so_arrow"></div>item 3</div>
    <div class="so_list">
    <ul>
    <li>item 1</li>
    <li>item 2</li>
    <li class="so_list_selected">item 3</li>
    <li>item 4</li>
    <li>item 5</li>
    </ul>
    </div>
    </div>


  31. #31
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    2

    نقل قول: اسکریپت سفارشی کردن تگ select option

    سلام در کل عالی یود هم طراحیت و هم آموزشت

تاپیک های مشابه

  1. سوال :ارسال اطلاعات select option && checkbox به دیتا بیس
    نوشته شده توسط porshe در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1391, 16:38 عصر
  2. فعال و غیر فعال کردن یک Radio Group به وسیله انتخاب یک عضو از منو Select/Option ?
    نوشته شده توسط ali_orz در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1390, 17:20 عصر
  3. انتخاب از select option
    نوشته شده توسط parmis در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اسفند 1389, 11:25 صبح
  4. سوال: لینک به صفحه دیگر توسط مقدار select option
    نوشته شده توسط rezaee.kimia در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 تیر 1389, 11:00 صبح
  5. ويرايش select option
    نوشته شده توسط mohsen60 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 اردیبهشت 1389, 20:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •