نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: ضروری : فیلتر کردن

  1. #1

    Question ضروری : فیلتر کردن

    با سلام خدمت همه دوستان
    من یه جدول دارم که توی دیتا گرید نشان داده شده حالا میخوام از طریق یه تکست باکس
    جدولم رو با فیلد شماره دانشجویی فیلتر کنم این عمل رو در محیط سی شارپ 2005 چگونه انجام بدم
    از همه تون ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504
    از تابع select‌ میتونی استفاده کنی

    expression = "Date > '1/1/00'";
    dataset1.Tables[0].Select(expression);

  3. #3
    از توجهتون ممنونم
    ولی من در سی شاپ 2005 راه حل رو میخوام اگه کسی راه حلی داره ازش خیلی ممنون می شم لطفا" کمی دقیق تر توضیح بدین

  4. #4
    اگر از BindingSource استفاده می کنید می تونید از این روش استفاده کنید :

    Your_TableBindingSource.Filter="Your_Field='Your_A sk'";

    موفق باشید .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504
    این روشی که گفتم توی C#‎ 2005‌ جواب میده عزیز جان، ساختار دستور و نحوه استفادش هم واضح هست. اگر اطلاعات بیشتر میخوای از msdn استفاده کن.

  6. #6
    expression = "Date > '1/1/00'";

    اینجا چی میشه نوشت. از دستورات SQL میشه استفاده کرد؟

  7. #7
    از توجه همتون ممنونم قسمتی از مشکلم حل شد

  8. #8
    (بی ربط نیست )
    اگه بخواهیم dataset رو به شکلی پر کنیم که از یک آرایه چک کنه اگه مقدار فیلد شماره دانشجویی برابر یکی از عناصر آرایه بود اونوقت اضافه کنه (فقط رکوردهایی اضافه کنه که مقدار فیلد تو آرایه باشه )
    ممنون اینم توضیح بدید.

  9. #9
    من از این روش برای پر کردن دیتا گرید با داشتن آرایه ای از شماره دانشجویی استفاده میکنم . البته می تونید در if نه تنها شماره دانشجویی ، بلکه مشخصات دیگه ای رو هم اضافه کنید .

    For k = 0 To ST.Count - 1
    For Each dr As DataRow In Me.UniversityDataSet.Tables("Students").Rows
    If dr("St_ID").ToString = ST(k) Then
    Dim strRow() As String = {dr("St_ID").ToString, dr("Name").ToString, dr("Family").ToString, dr("FatherName"),......}
    Me.DataGridView.Rows.Add(strRow)
    End If
    Next
    Next

    ببخشید اگه مال C#‎زیاد درست نبود چون همینجا نوشتم ولی مال vb رو درسته . خودتون زحمت تبدیل صحیح رو بکشید .

    For(k=0;k<=ST.Count - 1;k++)
    {
    For Each DataRow dr In this.UniversityDataSet.Tables["Students"].Rows
    {
    If (dr["St_ID"].ToString == ST[k])
    {
    String strRow[] = {dr["St_ID"].ToString, dr["Name"].ToString, dr["Family"].ToString, dr["FatherName"]};
    this.DataGridView.Rows.Add(strRow);
    }
    }
    }

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    این مسئله یک میلیون بار توی همین قسمت بررسی شده . من خودم جواب دادم . بگردید پیدا می شه . این رسم این سایته اگه یه چیزی گفته شده بود پرسیدن یا درخواست دوبارش گناه کبیرس .

  11. #11
    جناب مهرافروز
    من میخوام فقط رکوردهایی که این شرط (بالا گفتم) رو دارند در dataset قرار بگیره نه اینکه از dataset چک کنم!

    علی جان میشه لینک مطلبتونو بدید؟
    من گشتم چیزی پیدا نکردم (فیلد جستجو ali_kolahdoozan در انجمن C#‎ ) !!!
    آخرین ویرایش به وسیله once4ever : یک شنبه 21 اسفند 1384 در 17:51 عصر

  12. #12
    شما می تونید یک دیتاست Temp دیگه ایجاد کنید و اونها رو به جای ریختن داخل دیتا گرید ، داخل دیتاست Temp بریزید . بهر صورت باید از یه جایی اطلاعات رو بخونید . خوب خود دیتاست کل برنامه که بهتره . فکر نمی کنم بشه آرایه رو با دستورات SQL استفاده کرد .

  13. #13
    راه شمارو انجام دادم: یک dataset جدید و دونه دونه رکوردهارو خوندم و اضافه کردم.
    ممنون

    ولی فکر کنم خود dataset فیلتر داشته باشه!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    خود dataset فیلتر داره . ولی به نظر من از dataview استفاده کنید

  15. #15
    خوب فیلترش چجوریه؟!
    نمیدونم dataview چیه! میشه توضیح بدی
    آخرین ویرایش به وسیله once4ever : یک شنبه 21 اسفند 1384 در 19:50 عصر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    دیتاویو یک نما فیلتر شده از database است . مبحث dataview جالبه . فقط یک چیزی از currency که نمی خواهی استفاده کنی .؟

  17. #17

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    ببین dataview رو باید ایجاد کنی و بعد فیلتر کنی هر طور دلت می خواد . من یه تیکه با اینکه خیلی کار دارم همین امشب برات تایپ می کنم و بعد pdf می کنم و میفرستم روی سایت حالشو ببر فقط نهایتا تا صبح صبر کن .

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    اینم توضیح بیشتر

    به چند خط از من بخونید کارتون حل میشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #20
    با تشکر از همه اساتید
    خیلی جالب بود دستتون درد نکنه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    امیدوارم به درد بخور باشه

  22. #22

    Thumbs up

    ممنون علی جان
    زدی تو هدف
    الهی دستت برسه به زری!

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    حالا این زری کجاست ؟ اگه بازم چیزی خواستی بگو . من در خدمتم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •