نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در کدی که شبیه به opencart هست ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    232

    مشکل در کدی که شبیه به opencart هست ؟

    میخواستم بدونم که کد من چه مشکلی داره :

    index.php :


    require_once 'registry.php';
    require_once 'bCo.php';
    require_once 'sampleCo.php';
    require_once 'indexCo.php';
    $registry = new registry();
    $registry->sampleCo = new sampleCo();
    $bCo = new bCo($registry);
    $indexCo = new indexCo($registry);
    $indexCo->echoname();


    registry.php :


    final class registry {

    public $registry = array();

    public function __set($name, $value) {
    $this->registry[$name] = $value;
    }

    public function __get($name) {
    return $this->registry[$name];
    }

    }



    bco.php :



    class bCo {

    public $registry;

    public function __construct($registry) {
    $this->registry = $registry;
    }

    public function __set($name, $value) {
    $this->registry[$name] = $value;
    }

    public function __get($name) {
    return $this->registry[$name];
    }

    }


    sampleco :


    class sampleCo {

    public function sample() {
    echo "Yes , this is the sample page in view action ";
    }

    }


    indexco.php :


    class indexCo extends bCo {

    public function echoname() {
    $this->sampleCo->sample();
    }

    }


    htaccess را هم جوری تنظیم کردم که rewrite بشه روی index.php .

    من میخوام تویه indexco در متد echoname به کلاس SampleCo و متد

    $this->sampleCo->sample();

    در حقیقت از انیک کلاس Sampleco ، اینستنس گرفته شده و من اونو فرستادم تویه کلاس bco و کلاس bco را تویه indexco آوردم یعنی extend کردم ، ولی مشکلی که هست اینه که این اررور را میده

    Cannot use object of type registry as array in C:\wamp\www\OOP\bCo.php on line 16

    ، کلا چطوری میشه یه همچین ساختاری را پیاده کرد ، تویه opencart هم از این ساختار استفاده شده .

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    232

    نقل قول: مشکل در کدی که شبیه به opencart هست ؟

    میشه زودتر بذارین ، آخه میگن تا حالش هست کارو بکن . یا اگه میشه در مورد این مکانیسم یکم توضیح بدین . ممنون .

تاپیک های مشابه

  1. مشکل اجرای کدی در backgroundWorker
    نوشته شده توسط hamedre81 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1391, 08:29 صبح
  2. مشکل با فرم تماس با ما - کسی هست کمک کنه؟
    نوشته شده توسط samansalari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1391, 17:09 عصر
  3. مشکل در ساخت کنترلی شبیه منو
    نوشته شده توسط Saeed Hamed در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1388, 01:50 صبح
  4. کدی برای دکمه بشکل گرافیک هست
    نوشته شده توسط reza850101 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 دی 1386, 21:22 عصر
  5. یک مشکل طراحی یک فرمول شبیه فرمول تولید
    نوشته شده توسط josef در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1383, 17:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •