نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل متن فارسی با QR Code

  1. #1

    Question مشکل متن فارسی با QR Code

    سلام

    من با استفاده از کتابخانه zxing و Messaging Toolkit.QRCode اقدام به ساخت بارکد دو بعدی qrcode کردم ،ولی فقط با متن فارسی مشکل داره
    مثلا در صورتی "تست" رو انکد کنم ،بعد از دکد به صورت "*3*" در میاد
    با دکدر های مختلف هم چک کردم ، (گوشی ، انلاین ، و...)


    با تشکر از راهنمایی دوستان

  2. #2

    نقل قول: مشکل متن فارسی با QR Code

    دوستان کسی تجربه ای نداره ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: مشکل متن فارسی با QR Code


    var writer = new BarcodeWriter
    {
    Format = BarcodeFormat.QR_CODE,
    Options = new QrCodeEncodingOptions
    {
    Height = 400,
    Width = 400,
    CharacterSet = "UTF-8"
    }
    };
    var writeableBitmapEx = writer.Write(content);

    منبع
    https://zxingnet.codeplex.com/discussions/399045

  4. #4

    نقل قول: مشکل متن فارسی با QR Code

    تشکر فراوان

    و همچنین ...

    QRCodeWriter writer = new QRCodeWriter();
    Hashtable hints = new Hashtable();
    hints.Add(EncodeHintType.ERROR_CORRECTION, com.google.zxing.qrcode.decoder.ErrorCorrectionLev el.M);
    hints.Add("Version", "3");
    hints.Add(EncodeHintType.CHARACTER_SET, "UTF-8");
    ByteMatrix byteIMGNew = writer.encode(text, BarcodeFormat.QR_CODE, 400, 400, hints);
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 22 اسفند 1394 در 11:25 صبح

  5. #5

    نقل قول: مشکل متن فارسی با QR Code

    سلام دوستان،
    من هم این مشکل رو دارم ولی بجای Toolkit.QRCode از BarcodLib استفاده میکنم البته بخاطر اینکه هم نیاز به barcod داشتم و هم به Qr. هر بلایی هم که سر متن های فارسی آوردم همین مشکل رو دارم ، درست مثل مشکلی که دوستمون نوشته. البته کد دوست "13601360" رو هم نتونستم برای BarcodLib تغییر بدم یا ازش استفاده کنم.

    ممنون از همه دوستان

  6. #6

    نقل قول: مشکل متن فارسی با QR Code

    سلام دوستان میشه سورسشو به منم بدین؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل متن فارسی با QR Code

    سلام، دمت گرم خیلی حال دادی، ایشالله بشه جبران کنم، خیلی برا این مشکل گیر کرده بودم
    مرسی بشی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: مشکل متن فارسی با QR Code

    نقل قول نوشته شده توسط alinazarisanj مشاهده تاپیک
    سلام، دمت گرم خیلی حال دادی، ایشالله بشه جبران کنم، خیلی برا این مشکل گیر کرده بودم
    مرسی بشی
    سلام دوستان برای دلفی 7 هم تست کردید شما؟
    من دلفی 7 می خوام

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: مشکل متن فارسی با QR Code

    CharacterSet = "UTF-8" در دلفی 7 فکر کنم نیست، درسته؟

تاپیک های مشابه

  1. ساخت اکسل از گرید ویو - مشکل متن فارسی
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1391, 11:29 صبح
  2. مشکل متن فارسی Encoding
    نوشته شده توسط mohitlog در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 22:25 عصر
  3. مشکل متن فارسی در اتصال به mysql
    نوشته شده توسط mojtabadj در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 دی 1388, 21:18 عصر
  4. باز هم مشکل متن فارسی در گزارش
    نوشته شده توسط skd_prog در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 22:54 عصر
  5. مشکل در Justify کردن متن فارسی از چپ و راست در چاپ
    نوشته شده توسط ma_mohsen در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1384, 23:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •