نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: پاس دادن اطلاعات در mdi

  1. #1

    پاس دادن اطلاعات در mdi

    برای انتقال اطلاعات بین فرمهای ویندوز چه کاری باید انجام بدم
    مثلا یه فرم دارای اطلاعا ت یه دانشجوی خاص است می خوام با زدن button یه فرم دیگه باز بشه که اطلاعات نمرات همین دانشجو را داشته باشه
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504
    مثلا یه فرم دارای اطلاعا ت یه دانشجوی خاص است می خوام با زدن button یه فرم دیگه باز بشه که اطلاعات نمرات همین دانشجو را داشته باشه
    یا از بانک میخونه یا از کاربر میگیره دیگه، اگه از بانک میخونه که دوباره تو اون فرم از بانک بخونه، در غیر اینصورت استفاده از آرایه ها.

  3. #3
    می خوام بدونم چه جوری تئ فرم دوم با توجه به اطلاعات موجود در فرم اول جستجو کنم

  4. #4
    بسمه تعالی
    با سلام
    کافیه اون کتغیر یا کنترل رو publicتعریف کنی.
    البته راههای دیگر هم هست که به نظرم این بهترینشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    یک راهش اینه که یک متد در فرم دوم بنویسی و اطلاعات را به صورت آرگومان به فرم دوم پاس کنی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    نقل قول نوشته شده توسط ARA
    یک راهش اینه که یک متد در فرم دوم بنویسی و اطلاعات را به صورت آرگومان به فرم دوم پاس کنی
    این راه استاندارد مایکروسافت هم هست . من دیدم که توی مثالهای مایکروسافت از این روش استفاده میشود .

  7. #7
    سلام دوستان فرض کنید که اگه از form2.show() استفاده کنیم اون وقط چی میشه ؟ اگه دستور بهتری هست لطفا بگین

  8. #8
    از توجه و راهنماییتون ممنونم
    اگه ممکنه تو ضیح ومثال کاملی بذارید
    من هنوز نتونستم مشکلم حل کنم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    اول تو فرم 2 یک تابع public تعریف میکنیم
    و در فرم اول قبل از

    from2.show();

    تابعی رو که نوشته بودیم رو فراخوانی میکنیم را فراخوانی میکنیم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •