نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جمع کردن یا اختلاف بین دو زمان (ساعت)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    جمع کردن یا اختلاف بین دو زمان (ساعت)

    سلام.
    من میخوام دو تا ساعت را باهم جمع یا تفریق کنم.
    مثلا ساعت 7.30 را با 10.50 جمع کنم. حالا میوخام بدونم
    اولا اطلاعات ساعت را به چه شکل و فرمتی در دیتابیس ذخیره کنم
    دوما چطوری جمع کنم که مثلا 7.30 با 10.50 بشه 18.20 نه اینکه بشه 17.80 یعنی خودش بتونه تشخیص بده که به 60 که رسید یکی به ساعت باید اظافه کنه.
    سوما
    بتونه اختلاف را هم بدست بیاره. مثلا اختلاف 7.30 یا 10.50 را 3.20 بدست .
    چهارما
    اگه اختلاف بشتر از 24 ساعت بود بتونه تشخیص بده.
    مثلا 1.30 تاریخ دیروز را با 22.30 امروز درست بدست بیاره.

  2. #2

    نقل قول: جمع کردن یا اختلاف بین دو زمان (ساعت)


    TimeSpan ts1 = TimeSpan.Parse("07:30:00");
    TimeSpan ts2 = TimeSpan.Parse("10:50:00");
    TimeSpan ts3 = ts2 - ts1;
    TimeSpan ts4 = ts2 + ts1;
    MessageBox.Show(ts3 + "\t" + ts4);

    DateTime dt1 = DateTime.Parse("2013/06/19 01:30:00");
    DateTime dt2 = DateTime.Parse("2013/06/20 22:30:00");
    TimeSpan ts5 = TimeSpan.FromTicks(dt1.Ticks);
    TimeSpan ts6 = TimeSpan.FromTicks(dt2.Ticks);
    TimeSpan ts7 = ts6 - ts5;
    MessageBox.Show(ts7.ToString());

    برای ذخیره هم بستگی داره بخوای تاریخ رو شمسی ذخیره کنی یا نه. اگر نه بصورت DateTime ذخیره میکنی. اگر شمسی ذخیره کنی موقع محاسبه تبدیل به میلادی میکنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: جمع کردن یا اختلاف بین دو زمان (ساعت)

    DateTime dt1 = DateTime.Parse("2013/06/19 01:30:00");
    DateTime dt2 = DateTime.Parse("2013/06/20 22:30:00");
    TimeSpan ts5 = TimeSpan.FromTicks(dt1.Ticks);
    TimeSpan ts6 = TimeSpan.FromTicks(dt2.Ticks);
    TimeSpan ts7 = ts6 - ts5;
    MessageBox.Show(ts7.ToString());


    این کد اختلاف زمان را به درستی بدست نمیاره.
    تازه یک عدد 1 هم قبل از زمان قرار میده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: جمع کردن یا اختلاف بین دو زمان (ساعت)

    ببین این کارتو راه میندازه:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: جمع کردن یا اختلاف بین دو زمان (ساعت)

    نقل قول نوشته شده توسط www.rayanehkhabar.com مشاهده تاپیک
    این کد اختلاف زمان را به درستی بدست نمیاره.
    تازه یک عدد 1 هم قبل از زمان قرار میده.
    شما اختلاف دو زمانی که مثال زدم رو محاسبه کردید؟
    اون عدد 1 پشت زمان هم تعداد روز هست.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    152

    نقل قول: جمع کردن یا اختلاف بین دو زمان (ساعت)

    من از یه datetime picker که دوستان در سایت گذاشتن استفاده میکنم .میخوام اگر تاریخ 1392/03/12 بود در قسمت دیگه تعدا روز رو بگیر مثلا 1 روز و تاریخ 1392/03/22 رو نمایش بده

    چزور اینکارو میتونم انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: جمع کردن یا اختلاف بین دو زمان (ساعت)

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک

    TimeSpan ts1 = TimeSpan.Parse("07:30:00");
    TimeSpan ts2 = TimeSpan.Parse("10:50:00");
    TimeSpan ts3 = ts2 - ts1;
    TimeSpan ts4 = ts2 + ts1;
    MessageBox.Show(ts3 + "\t" + ts4);

    DateTime dt1 = DateTime.Parse("2013/06/19 01:30:00");
    DateTime dt2 = DateTime.Parse("2013/06/20 22:30:00");
    TimeSpan ts5 = TimeSpan.FromTicks(dt1.Ticks);
    TimeSpan ts6 = TimeSpan.FromTicks(dt2.Ticks);
    TimeSpan ts7 = ts6 - ts5;
    MessageBox.Show(ts7.ToString());

    برای ذخیره هم بستگی داره بخوای تاریخ رو شمسی ذخیره کنی یا نه. اگر نه بصورت DateTime ذخیره میکنی. اگر شمسی ذخیره کنی موقع محاسبه تبدیل به میلادی میکنی.
    چطوری 00 آخر که ثانیه است را حذف کنم؟

  8. #8

    نقل قول: جمع کردن یا اختلاف بین دو زمان (ساعت)

    سلام

    چطوری 00 آخر که ثانیه است را حذف کنم؟
    string s = DateTime.Now.TimeOfDay.ToString("HH:mm", ci);


    من میخوام دو تا ساعت را باهم جمع یا تفریق کنم.
    مثلا ساعت 7.30 را با 10.50 جمع کنم. حالا میوخام بدونم
    اولا اطلاعات ساعت را به چه شکل و فرمتی در دیتابیس ذخیره کنم
    نوع داده ای ذخیره سازی زمان در SQL Server نوع Time(n) هست که شما باید time(0) بگیرید تا ساعت دقیقه و ثانیه رو براتون ذخیره کنه.




    دوما چطوری جمع کنم که مثلا 7.30 با 10.50 بشه 18.20 نه اینکه بشه 17.80 یعنی خودش بتونه تشخیص بده که به 60 که رسید یکی به ساعت باید اظافه کنه.

    جمع و تفرق با استفاده از متدهای Add و Subtract در دات نت انجام میشه:
    سوما
    بتونه اختلاف را هم بدست بیاره. مثلا اختلاف 7.30 یا 10.50 را 3.20 بدست .

    چهارما
    اگه اختلاف بشتر از 24 ساعت بود بتونه تشخیص بده.
    مثلا 1.30 تاریخ دیروز را با 22.30 امروز درست بدست بیاره.


    // Calculate what day of the week is 36 days from this instant.
    System.DateTime today = System.DateTime.Now;
    System.TimeSpan duration = new System.TimeSpan(36, 0, 0, 0);
    System.DateTime answer = today.Add(duration);
    System.Console.WriteLine("{0:dddd}", answer);




    System.DateTime date1 = new System.DateTime(1996, 6, 3, 22, 15, 0);
    System.DateTime date2 = new System.DateTime(1996, 12, 6, 13, 2, 0);
    System.DateTime date3 = new System.DateTime(1996, 10, 12, 8, 42, 0);

    // diff1 gets 185 days, 14 hours, and 47 minutes.
    System.TimeSpan diff1 = date2.Subtract(date1);

    // date4 gets 4/9/1996 5:55:00 PM.
    System.DateTime date4 = date3.Subtract(diff1);

    // diff2 gets 55 days 4 hours and 20 minutes.
    System.TimeSpan diff2 = date2 - date3;

    // date5 gets 4/9/1996 5:55:00 PM.
    System.DateTime date5 = date1 - diff2;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آورد اختلاف بین دو زمان بر حسب تاریخ
    نوشته شده توسط mohsen57 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1387, 10:28 صبح
  2. مقایسه بین دو زمان (ساعت)
    نوشته شده توسط Tiro Pro در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 17:46 عصر
  3. پیدا کردن اختلاف بین دو زمان
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 13:47 عصر
  4. اختلاف بین دو زمان به صورت دقیقه
    نوشته شده توسط راحله سعادتی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1384, 11:31 صبح
  5. اختلاف بین دو زمان
    نوشته شده توسط فاطمه هاشمیان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1384, 18:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •