نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: برنامه تغییر رینگتون

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار alireza_866
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    34

    برنامه تغییر رینگتون

    سلام به همه
    یک برنامه برای انتخاب یک فایل به عنوان رینگتون هست. فایل ها تو پوشه raw برنامه هست.کسی می دونه چطور فایل هارو ببرم رو sd و به عناون زنگ انتخاب کنم
    تو نت سرچ زدم این کد بود
    ContentValues values = new ContentValues();
    File ringFile= new File("/sdcard/Media");
    values.put(MediaStore.MediaColumns.DATA, ringFile.getAbsolutePath());
    values.put(MediaStore.MediaColumns.TITLE, "ring");
    values.put(MediaStore.MediaColumns.MIME_TYPE, "audio/mp3");
    values.put(MediaStore.MediaColumns.SIZE, ringFile.length());
    values.put(MediaStore.Audio.Media.ARTIST, R.string.app_name);
    values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_RINGTONE, true);
    values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_NOTIFICATION, true);
    values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_ALARM, true);
    values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_MUSIC, false);

    Uri uri = MediaStore.Audio.Media.getContentUriForPath(ringFi le.getAbsolutePath());
    Context context = getBaseContext();
    ContentResolver cr = getContentResolver();
    Uri newUri = cr.insert(uri, values);
    ولی کدش و نفهمیدم چطور استفاده می شه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار roohola2434
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    هرمزگان
    پست
    115

    نقل قول: برنامه تغییر رینگتون

    ساده است.............

  3. #3
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: برنامه تغییر رینگتون

    به این صورت فایل رو بخونید و توی پوشه ایی در حافظه نگه داری کنید :

    InputStream in = getResources().openRawResource(R.raw.myresource);
    FileOutputStream out = new FileOutputStream(somePathOnSdCard);

    byte[] buff = new byte[1024];
    int read = 0;

    try {
    while ((read = in.read(buff)) > 0) {
    out.write(buff, 0, read);
    }
    } finally {
    in.close();

    out.close();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله rubiks.kde : جمعه 13 تیر 1393 در 11:18 صبح
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: برنامه تغییر ساعت سیستم با int 1ah
    نوشته شده توسط k.tavakol در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1388, 01:14 صبح
  2. در خواست برنامه تغییر آی پی
    نوشته شده توسط shedayat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1388, 23:30 عصر
  3. برنامه تغییر آیکن فایلهای exe
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 29 شهریور 1387, 13:16 عصر
  4. برنامه تغییر ساعت سیستم
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 17:57 عصر
  5. چگونه engine یا voice را در هنگام استفاده از TTS، در برنامه تغییر دهیم؟
    نوشته شده توسط fabliau در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 10:18 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •