صفحه 5 از 5 اولاول ... 345
نمایش نتایج 161 تا 172 از 172

نام تاپیک: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

  1. #161
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    حالا البته بحث اینکه از چیزهای مثل دات نت و ویژوال استودیو برای شروع یادگیری برنامه نویسی شروع بشه هم خودش یک بحث جداگانه ای است و درش ابهامات و سوالات و ایرادهایی بنظر میاد.
    از یک طرف این محیطها جذابه و انگیزه ایجاد میکنه، ولی از طرف دیگر باید دید عوارض و سطحی نگری های دیگری رو بوجود نمیاره و یا منجر به اون نتیجه ای که بنده گفتم نمیشه؟
    البته آدم اگر خودش بخواد خودآموز شروع کنه و پیش بره خب به تشخیص و نظر خودش بستگی داره. اگر انگیزه و اراده و شرایطش رو داشته باشه خب بعدا هم میتونه بره دنبال بقیهء چیزها و کامل کردن پایه و اصولش.
    ولی اینکه مثلا دوره های تحصیلی و دانشگاهی رو عوض کنن و بجای سی و سی++ و اینها از دات نت و ویژوال استودیو استفاده بشه، خیلی فرق میکنه و موارد خاص خودش رو داره.
    بزنم به تخته برای دوستمون جناب eshpilen . قدرت بیان شما جای تحسین داره. کمیت هم که دیگه نیاز به توصیف نداره.
    چند درصد از دانشگاه های ما به سمت دات نت و ویژوال استودیو رفتن؟
    به نظر من یکی از مشکلات اساسی دانشگاه های ما همینه که داریم تک بعدی می بینیم. یا تماما بر روی پاسکال و سی و ++C تمرکز میکنیم یا به قول شما یه ویژوال استودیو برای شخص باز میکنن و میگن اینطوری برنامه! مینویسن.
    به نظر شخص من کار اصولی اینه که هر دوی این موارد در سیستم آموزشی وجود داشته باشه. بهرحال زبان های ویژوالی (مثل سی شارپ یا دلفی یا ...) یاد گرفتنشون الزامی هست و نمیشه بهشون تاخت.
    البته در این مورد که مایکروسافت اسباب بازی میده بیرون (سی شارپ) با شما هم عقیده نیستم. هدف از ساخت سی شارپ چی بوده؟
    هدف از ساخت ++C چی بوده؟
    هر چیزی رو باید در راستای اهداف خودش نگاه کرد.
    اصلا اینا محصولات میکروسافتی و انحصاری هستن و قرار دادن اونها بعنوان پایهء اولیه در محیطهای آموزشی حداقل آکادمیک، مشکل دار بنظر میاد. حالا بحث داره که چرا و مگه چی میشه. بهرحال تاثیر میذاره هم از نظر علمی و هم از نظر شخصیتی و هم از نظر آماری و سیاسی و اقتصادی و غیره. در آینده تاثیرش دیده میشه احتمالا.
    اگر برنامه نویسی رو مثل ریاضی فرض کنیم که مثلا در ریاضی اول چیزهای پایه ولی نه خیلی پیچیده مثل ضرب و تقسیم و جمع و غیره رو آموزش میدن، خب در برنامه نویسی هم قاعدتا مثلا الگوریتم و اینها رو باید اول آموزش داد. و فکر نمیکنم برای این هدف، کار کردن با چیزهایی مثل ویژوال استودیو و دات نت لازم و حتی مفید باشه. مثل اینکه در کلاسهای دبستان بیان و از ماشین حساب برای آموزش ریاضی استفاده کنن!!
    نه اول طرف باید حساب کردن دستی رو یاد بگیره. بعدها از ماشین حساب استفاده کنه.
    حالا ما بنا به اون قاعدهء پیچیده نبودن بیش از حد و سرخورده نکردن و کم نکردن انگیزهء دانش آموزان، میتونیم بگیم که از سی و سی++ (اونم تحت داس!!) استفاده نشه و مثلا بجاش از زبانهای ساده تر و محیطهای خوشایندتری مثل پایتون استفاده بشه و تحت ویندوز باشه و خب اگر جا داشت و موردی نداشت یخورده کار GUI و گرافیک هم توش بکنن؛ شاید اگر استادها بگن و خوب روشن کنن و به دانش آموزان انگیزه بدن، دانش آموز خودش میفهمه و از سطحی نگری و افراط در این ظواهر و تنبلی برای یادگیری مباحث بنیادین و پایه و اصول خودداری میکنه. اون چیزی که معلم و استاد و دبیر میگه واقعا میتونه روی آدم تاثیر بذاره. تاثیر عمیق و طولانی مدت حتی برای یک عمر.
    دغدغه های خیلی خوبی دارید ولی واقعیت ها رو کمتر بهش اشاره میکنید.
    ما چه تعداد استاد داریم که بلد باشه لینوکس چیه؟
    به جرات میگم حتی خیلی هاشون یه بار هم لینوکس نصب نکردن.
    این شانس شما و افتخار شما بوده که با استادی در زندگی برخورد داشتید که مسیر زندگیتون رو در جهت مثبت حرکت داده. اولین استاد برنامه نویسی من حرکاتش بسیار شبیه به فتحعلی شاه قاجار بود. مستبد و بی دانش.
    استاد خوب زیاد داریم ولی استاد ناخوب خیلی خیلی بیشتر داریم.
    در این شکی نیست که باید مراحل گام به گام طی بشه. همونطور که قبلا هم گفتم باید زبان های پایه ای و زبان های نو در کنار هم باشند. این منصفانه نیست که دات نت و سی شارپ رو بیرحمانه بکوبیم.
    بهرحال بنده در اینکه بالاخره دورهء آموزشی از سی/سی++ یا پایتون شروع بشه شک دارم. مسئله ایست که تاکنون بصورت روشن و قاطعی بر بنده مکشوف نگشته است
    یه نفر مثل دوست خوبم جناب You-See اعتقاد به پاسکال و دلفی دارند و به قول خودشون (نقل به مضمون) با دلفی پشتک هم میزنن. یه نفر دیگه سی پلاس و سی شارپ رو در یک راستا می بینه. من نظر شخصی خودم اینه که انتخاب زبان ها باید در یک راستا باشه. اینکه پاسکال اول یاد بدن و بعد برن سی شارپ آموزش بدن، بازدهی خوبی نداره یا سی پلاس درس بدن و بعدش برن سراغ دلفی.

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    حالا اینکه تازه باز سر و تهش رو زدم وگرنه داخلش چندتا زیربحث دیگه داشت

    فقط یه مورد هم بهش اضافه کنم چون واقعا باید بهش اشاره میشد.

    اونم بحث لینوکس و نرم افزارهای آزاد/بازمتن هست در محیطهای آکادمیک.

    واقعا وقتی لینوکس و دنیای نرم افزار آزاد و بازمتن هست در دنیای امروز با این همه عظمت و غنا و موفقیت و همش از هستهء سیستم عامل تا اپلیکیشن های بزرگ و پیچیدهء مدرن بصورت اوپن سورس و از طرفی هم رایگان، واقعا ضایع نیست که توی دانشگاه ما فقط ویندوز و محصولات انحصاری و تجاری یک شرکت آمریکایی رو بذاریم بعنوان بیس آموزش؟

    تازه اگر پول لایسنسش رو ندیم که خودش باز هم خفت و توهین بیشتر واسه خودمونه و هم آموزش یک فرهنگ و رفتار بد. اگر میخوایم کپی رایت و رعایت قانون و حقوق و اصول جا بیفته، پس دانشگاههای ما نباید اینطور باشن.
    اگر هم پول لایسنس ها رو بدیم، بازم طور دیگه خفت و توهین بیشتر داره واسمون چون نشون میده چقدر بدبخت و بی عرضه و وابسته بودیم که حاضر شدیم این همه هزینه کنیم و پول بدیم به یک شرکت تجاری واسه محصولات انحصاریش.
    حالا تازه بحث سیاسی و اینهاش به کنار. بحث امنیتش به کنار.
    اینا همه هست.
    اینا همه هست قبول، ولی یه چیزای دیگه ای هم هست.
    کی میخواد تبلیغ شرافت کنه و بگه حق پرداخت لایسنس یه کار انسانی هست؟
    کسی که 8 اش گرو 9 شه؟
    من مثل شما معتقدم که باید در سیستم آموزشی ما، هم لینوکس و اپن سورس ها ترویج بشه و هم ویندوز و محصولات انحصاری. شخص باید با یه دید باز حق انتخاب داشته باشه و طبق ذائقه خودش محصول رو انتخاب کنه.
    در آینده این باعث میشه ما بیشتر به این شرکتها و محصولات انحصاری و تجاریشون وابسته بشیم و کمک کرده باشیم و اونا هرچه بیشتر پولهای کشورهای دیگری مثل ما رو جمع کنن و قدرتمند بشن و جایگاه خودشون رو تثبیت کنن و بتونن انحصار بیشتری روی دنیا و علم و فناوری و امکانات ایجاد کنن.
    اونم یک کشوری که باهاش دشمنی داریم. البته حالا اینو ولش کن!!
    بنظر من اگر ویندوز و دات نت و ویژوال استودیو کار میشه، حداقل باید دوره های آموزش لینوکس و کار کردن و برنامه نویسی روی لینوکس هم باشه.
    از ماست که بر ماست.
    چرا دشمن تراشی؟
    در بحث های سیاسی شکی نیست که بر ملت ما ظلم شده ولی اینجا داریم درباره فن آوری و دانش صحبت میکنیم. ما حرفی برای گفتن نداریم چراکه مسئولین آموزشی ما به این نتیجه و باور نرسیدن که باید تحول داشته باشیم. خوب های دانش ما کجا هستن و بدهای دانش ما کجا هستن؟
    ما جهان هشتمی هم نیستیم جناب eshpilen چه برسه به جهان سومی. از دید من برای اینکه لقب جهان سومی بگیری باید اول ذهنت معادل یک جهان سومی باشه. ما ذهنمون خالی از ارزش ها و آرمان ها هست. ما که میگم منظورم اکثر(نگیم همه)مسئولین آموزشی هست.
    بزرگی که بزرگی نکنه کوچیکش هیچ غلطی نمیتونه بکنه.

    دانشگاهها فقط وظیفهء آموزش تجاری و اقتصادی ندارن.
    دانشگاه باید همهء امکانها و آزادی و آگاهی رو برای طیف های مختلف آدمها و نقشهای مختلف اجتماع در اختیار انسانها بذاره.
    دانشگاه باید الگو باشه.
    حتی الگویی برای اینکه انسان بردهء تجارت و اقتصاد نباشه.
    یعنی آموزش اخلاقی و شهروند خوب و مفید بودن هم بده.
    باید به فکر آیندهء طولانی مدت و سیاست و امنیت کشورش هم باشه.
    دانشگاه باید نابغه ها و دانشمندان آینده رو هم روشن و هدایت کنه.
    باید مکان علم و آزادگی باشه.
    وقتی میگیم استقلال، این از دانشگاه بلکه از همون دبستان هم باید شروع و پایه گذاری بشه.
    هرچند من از اونایی نیستم که از اصطلاح استقلال معنای افراطی یا مذهبی و سیاسی مد نظرم باشه.

    سخنانی قصار از استاد اشپیلن (G) - در تاریخ 1392/4/7 در میان جمعی از اعضای سایت برنامه نویس.
    به 90 درصد داشنشگاه های امروز که نمیگن دانشگاه دوست من.
    وقتی ذهنت فعال بود و سوال داشتی و پرسیدی و بعدش توسط استاد مورد تمسخر قرار گرفتی
    وقتی استاد از وقت می دزده و دانشجو کیف میکنه
    وقتی رابطه بازی جای شایسته سالاری رو میگیره و شخصی میشه استاد که ...
    وقتی استادی که واقعا دانش داره و امکانات در اختیارش نیست
    ما با چی مون میخوایم به جنگ علمی با دیگران بریم؟ ما استعدادها و توانایی های خیلی خوبی داریم. وای باور به تغییر و تحول بنیادین نداریم. البته من خیلی از این کژی ها رو ریشه در فرهنگ خودمون میدونم. فرهنگ ایران طی سال ها، دگرگون شده. روحیه تلاش و مسائل انسانی در ما بطور محسوسی نابود شده. بازم میگم: بزرگی که بزرگی نکنه، کوچیکش هیچ غلطی نمیتونه بکنه. الگوی خوب در بین مسئولین آموزشی وجود نداره (یا اگر هست بین الگوهای بد، به چشم نمیاد).
    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    واقعا زشته که آدم ببینه دانشگاه و استاد و محقق و دانشجوی مملکت هم هیچ فرقی با آدمها و محیطهای دیگر اجتماع نداره و هر ضعف و زشتی ای که در جامعه هست در اونجا هم هست و هیچکس عین خیالش هم نیست.
    سازگاری عجیبی در جامعه بین این گفته های شما شکل گرفته. اکثر افراد نمیخوان متفاوت باشن. من بارها دیدم که دانشجو حتی بیشتر از استاد بلد بوده. البته اینا استاد نیستن، ولی کلمه دیگه ای نمیشه براش پیداش کرد!.

  2. #162
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    Fars
    پست
    108

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط shervin_agh67 مشاهده تاپیک
    خوب اینجوری اگه پیش بری که باید سیر تاریخی زبانهای برنامه نویسی رو طی کنی !!!! به نظر منم با سی ++ یا جاوا شروع کن.
    سلام.همین قصد رو دارم. البته هدف اصلی من سی++ هست.

  3. #163
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    من فکر کنم اونی که سوال رو پرسیده
    pet602
    کلا بی خیاله برنامه نویسی شده

  4. #164
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط sadaf_ مشاهده تاپیک
    من فکر کنم اونی که سوال رو پرسیده
    pet602
    کلا بی خیاله برنامه نویسی شده
    یکی کمتر.اتفاقی نمیافته.

  5. #165
    کاربر دائمی آواتار SEZAR.CO
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    319

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    با عرض سلام
    واقعا از استاد
    eshpilen تشکر می کنم
    من به اشتباه بزگم پی بردم
    اشتباه من این بود که درامد زایی را مبنا ی معرفیم قرار دادم

    البته در اینکه کارهاشون رو خوب انجام بدن شک دارم. فکر نمیکنم کسانی که در این سطح هستن واقعا بتونن همهء کارها رو بقدر کافی خوب انجام بدن. و در یک حداقل، خیلی کارها رو میشد خیلی بهتر انجام داد.
    واقعا با این حرف شما موافقم
    زیرا سی شارپ ددر واقع میانگینی برای بیشتر کارهاست و المان ها و ابزارهاش یک چیز عمومی و اگه شما بخواید یک کار خاص انجام بدید عمرا با سی شارپ موفق شید چون شما به یک چیز احتیاج دارید که مختص خودتون و کارتون باشه و نیاز هاتون رو بتونه برطرف کنه
    من فکر کنم اونی که سوال رو پرسیده
    pet602
    کلا بی خیاله برنامه نویسی شده
    کسی که دوسال عضوه و دو پست داده معلومه که .............

  6. #166
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    سلام دوستان!

    نقل قول نوشته شده توسط htaccess مشاهده تاپیک
    Embarcadero اصلا حرفی واسه گفتن در مقابل شرکت مایکروسافت(با همهء سیاست های غلطی که میبنیم ازش) نداره. کاربرها، کمی بهش امید داشتند که اون هم بر فنا رفت و شد یکی مثل بورلند! یا بهتر اسمشو بذاریم بورلند توسعه یافته.
    شمارو ارجاع میدم به این پست که چندوقت پیش یکی از دوستان زحمتش رو کشید و از دوباره گویی پرهیز میکنم؛
    من اون تاپیک رو دیدم، هم پستی که گفتید خوندم هم جواب هاش رو، در ضمن اون تاپیک یه بحث ناقصه و قفل شده.
    Microsoft خیلی راحت تر از این شاخه به اون شاخه پریده و کاربرهاش رو راحت تر از Delphi ریخته دور،
    بعضی وقت ها هم دست و پا زدن یه شرکت برای عرضه ی یه محصول رو نباید اسمش رو پشتیبانی گذاشت...
    چه طور می شه Embarcadero و Microsoft رو با هم قیاس کرد؟! شما تاریخ طویل مایکروسافت و لیست پروژه هاش، ایده هاش و پیش بینی هاش رو ببینید... اون موقع احتمالا متوجه می شید منظورم چیه از سیاست های بد و غلط...
    من در مورد جایگاه فعلی محصولات نمی گم، دارم در مورد عبرت از گذشته صحبت می کنم...
    اما واسه این که بحث به Delphi vs Visual Studio منحرف نشه ترجیح می دم بحث رو تو یه تاپیک جداگانه دنبال کنم...

  7. #167
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    سلام!
    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    اتفاقا مشکل از خود زبانه.
    هرچی از مقصد فاصله بگیریم توانایی کم تر میشه.
    مشکل اینه بعضی ها حوصله ندارن چند صد خط کد بیشتری بنویسن.
    یه جورایی درست... اما چند صد خط کد بیش تر زدن که در پروژه های بزرگ و تجاری می شه چند هزار خط کد بیش تر زدن، مشکل آفرین می شه!
    درسته که یه زبان سطح بالا یه سری از توانایی های یه زبان سطح پایین رو نداره اما توانایی ها و مزایای خودش رو داره.
    اگه مشکل از Basic بود، تا حالا این همه دیالکت مختلف از Basic وجود نداشت و در حال توسعه نبود.
    en.wikipedia.org/wiki/List_of_BASIC_dialects
    Basic می تونه قدرتمند هم باشه.
    پروژه ی RealBasic رو ببینید، چرا اسمش رو به Xojo تغییر دادن، یکی از دلایلش تصور نادرستی بود که با نام Basic ایجاد می شد.

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    مثلا خود assembly x86 که مبدا باشه وقتی جسدش میاد دست ادم که پروسسور ها عوض بشن.(که در حال حاضر تا 2020 در خدمت این پروسسورهای x86 هستیم)
    درسته که بالاخره x86 هم یه روزی از رده خارج می شه... شاید تا 2020، پردازنده هایx86 در خدمت ما نباشن اما کدهای x86 هستن. همون طور که الان وقتی PC ات رو روشن می کنی، پردازنده ات در حالت Real Mode کار می کنه که 16 بیتی هست تا زمانی که بهش بگن که در حالت Protected Mode همون حالت جدید تر کار کنه...
    یادگیری x86 Assembly بی فایده نیست... فرض کن می خوای کد x64 بزنی، EAX که 32 بیتی بود مگه دیگه نیست؟ AX که 16 بیتی بود مگه دیگه نیست؟ حالا یه RAX اضافه شده و یه سری چیزای دیگه...

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    ما با پشتیبانی کار نداریم.
    اگر اینقد از مایکروسافت گلایه دارین بزارینش کنار.
    خواهید دید که دنیا خاموش میشه.
    مایکروسافت وقتی برای این کارا نداره شما برین نگاه کنین این مایکروسافت که میگین افتضاحه
    هم بازی میزنه و هم سیستم عامل و هم کنسول گیم و هم فناوری های جدید مثل کینکت تولید میکنه و خیلی کارای دیگه
    از اینا بخواییم فاصله بگیریم یعنی 60% تکنولوژی رو ببوس بزار کنار.
    خوب پشتیبانی با ما کار داره! شما فرض کن می خوای یه وب سایت بنویسی. می تونی بگی کاربران IE نیان تو؟! کسی وب سایتی رو که تو هر مرورگری یه جور دیگه اجرا شه قبول می کنه؟ خوب شما مجبوری کدت رو هماهنگ کنی و زحمت بیش تری بکشی.
    به نظر من اگه برنامه های Open Source رو بذاریم کنار، دنیا خاموش می شه و جای وحشتناکی می شه! مایکروسافت شایسته ی قرار گرفتن تو این جمله نیست.
    مایکروسافت اگه سیستم عامل نده بقیه دارن می دن، خیلی جاها که دنباله روی بقیه است! اگه مرورگر نده بقیه دارن می دن، از مال خودشم بهتر، اگه...!

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    ... کسی من یا دیگرانو مجبور به استفاده از محصولاتش نکرده.
    اتفاقا نکته این جاست که سیاست مایکروسافت اجبار بوده.

    در کل با ادامه ی حرفت موافقم...

  8. #168
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    برای دنبال کردن بحث Delphi vs Visual Studio به لینک زیر برین.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...95#post1805795

  9. #169
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اصفهان،منطقه 10،24متری(پایین شهر اصفهان)
    سن
    27
    پست
    3

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    سلام!
    به نظر من اول با طراحی وب کار کن و اول از همه با html.
    عــــــــشـــــــــق است

  10. #170

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    حالا حالا ها کپی رایتو تو ایران نمیشه درست کرد.

    تا زمانی که نسل جوان و تازه کار دنبال کرک باشد باید هم این نظریه را اینجا مطرح کنید

  11. #171

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    چرا از جاوا زیاد حرف زده نشد این جا

  12. #172

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    دوستان اتفاقی این تاپیک رو دیدم و یه مورد دیدم برام جالب بود مطرح کنم:

    سی++ نه سطح بالاست نه سطح پایین
    سی++ هم سطح بالا هست هم سطح پایین
    کی می تونه یه تعریف دقیق از زبان سطح بالا و پایین ارائه کنه؟ یعنی تعریفی که دقیقا بگید طبق اون زبان x در کدوم سطح جا می گیره.

    یک نکته: سطح میانی نداریم.

    دوستان یه مورد دیگه:

    به جای کل کل کردن و ... سعی کنید تعریف های درستی و دلایل محکم ارائه بدید که نشه رد کرد. مثلا:

    ۱. معیار سرعت چیه و چه شکلی اندازه گیری میشه؟
    ۲. چرا x86 باید از رده خارج شه؟
    ۳. چرا مثلا ویندوز اشتباه هست و یا اصلا لینوکس به درد نمی خوره؟

    اینکه بگید مثلا x86 به درد نمی خوره که دلیل نیست. خب همین x86 استفاده نظامی هم داره. واقعا دلیل ذکر کنید ( دلیل فنی )

صفحه 5 از 5 اولاول ... 345

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟
    نوشته شده توسط mamaliomega در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 64
    آخرین پست: پنج شنبه 15 بهمن 1394, 23:40 عصر
  2. پاسخ: 67
    آخرین پست: دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 01:10 صبح
  3. بهترین زبان برای نوشتن برنامه
    نوشته شده توسط BandeKHoda در بخش مهندسی مجدد و معکوس
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1392, 05:40 صبح
  4. سوال: بهترین زبان برای برنامه نویسی
    نوشته شده توسط elhamirani در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1392, 10:34 صبح
  5. خبر: کمک برای شرع برنامه نویسی
    نوشته شده توسط javad&maryam در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1391, 17:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •