صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 172

نام تاپیک: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    سلام دوستان!
    به نظر من مشکل از این VB6 و هزار تا محصول دیگه نبوده، مشکل بیش تر از مایکروسافته که همیشه سیاست هاش آینده ی محصولات مختلف رو سیاه می کنه! همونایی که الان دارن جسد VB6 رو می بینن مواظب باشن یه جنازه ی دیگه نیاد دستشون! سعی کنید از مایکروسافت و محصولات افتضاحش فاصله بگیرید... همیشه مشکل آفرینی می کنه... تنها کاری که بلد نیست پشتیبانی ـه! این IE آشغالش رو نگاه کنید، طرف باید هزار تا سحر و جادو و ورد و اینا کنار CSS و HTML و JS بنویسه که یه سایت رو کاربر درست ببینه! نیگا کنید چه افتضاحی این IE تو Acid Test به بار می آورد! نمی دونم این مایکروسافت چرا این جوریه! حالا بیاید Delphi رو ببینید چه پشتیبانی نازی داره! بیاین محصولات شرکت های دیگه رو ببینید، Chrome رو ببینید، امنیت محصولات و محیط های دیگه رو ببینید، بعد کثا*ت کاری های مایکروسافت رو ببینید!
    دوستان من به کسی VB6 رو توصیه نمی کنم. نه تنها VB6 رو بلکه IE و VB.NET و ... رو هم توصیه نمی کنم!
    موفق باشیم!

  2. #42
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    چه ربطی به قرمز و سبز داشت!!!
    الان تو اون لیست مثلا اینا قرمزن:
    PHP
    Visual Basic .NET
    Visual Basic
    F#‎‎‎‎
    Assembly language
    MATLAB
    Mathematica
    Python
    PureBasic
    Lua

    یعنی شما می گید اینا همه مردن؟!
    اون بالا نوشته Standardized ننوشته Alive/Dead که...

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    اتفاقا مشکل از خود زبانه.
    هرچی از مقصد فاصله بگیریم توانایی کم تر میشه.
    مشکل اینه بعضی ها حوصله ندارن چند صد خط کد بیشتری بنویسن.
    فقط میخوان سریع پول بگیرن یه چیزی بنویسن که فقط کار کنه.
    نه فکر پلاگین و add on هاشو میکنن نه چیز دیگه.
    مثلا فقط یه نرم افزار بنوسن که از اسکرین عکس بگیره و تمام.
    درحالی که اگر این از پایه درست نوشته بشه قابل گسترش میشه.

    جسدم وقتی دست کسی میاد که اینجوری از مبدا فاصله بگیره.
    مثلا خود assembly x86 که مبدا باشه وقتی جسدش میاد دست ادم که پروسسور ها عوض بشن.(که در حال حاضر تا 2020 در خدمت این پروسسورهای x86 هستیم)


    ما با پشتیبانی کار نداریم.
    اگر اینقد از مایکروسافت گلایه دارین بزارینش کنار.
    خواهید دید که دنیا خاموش میشه.
    مایکروسافت وقتی برای این کارا نداره شما برین نگاه کنین این مایکروسافت که میگین افتضاحه
    هم بازی میزنه و هم سیستم عامل و هم کنسول گیم و هم فناوری های جدید مثل کینکت تولید میکنه و خیلی کارای دیگه
    از اینا بخواییم فاصله بگیریم یعنی 60% تکنولوژی رو ببوس بزار کنار.


    ((همیشه مشکل آفرینی می کنه))
    ما که ندیدیم.
    این همه سرگرمی واسه مردم دنیا درست کرده اینم نتیجش.
    ماها یه مشکل کوچیکو در میاریم اینقد بزرگش میکنیم دیگه خودمونم باورمون نمیشه.
    خوب گلایه دارین بزارینش کنار کسی من یا دیگرانو مجبور به استفاده از محصولاتش نکرده.
    حالا خوبه تو ایران کرک شده میخرین این همه گلایه میکنین.
    وین8 دونه ای 450دلار آب میخوره ما هم که میخریم 2 تومن.


    برای موفق بودن باید به جای انتخاب راه های آسون از راه سخت رفت و تجربه کسب کرد.
    اگر درست کردن سیستم عامل سخته,اگر درست کردن یه سایت خوب و پر بازدید مثل youtube نیاز به خلاقیت و تلاش داره,اگر داشتن سرور هایی مثل google غیرممکن به نظر میاد
    نباید بگیم نمیشه,محاله
    باید تلاش و پشتکار رو باهم استفاده کنیم و یه چیزی مثل اونا خلق کنیم.
    گرچه ما ایرانی ها خیلی تک روی کردنو دوست داریم.
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : یک شنبه 02 تیر 1392 در 20:13 عصر

  4. #44

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    بابا بحث زبان اینقدر مهم نیست.
    خیلی کارهای بیشتر و مهمتر هست برای انجام دادن.
    قرار نیست که بریم سمت یک زبان و برای همیشه توش گیر کنیم.
    میتونید خودتون برید تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه، و اگر کارهایی رو که شما میخواستید میشد باهاش انجام داد که مشکل خاصی نیست، اگر باهاش حال میکنید با همون کار کنید.
    اگر خوشتون نیامد یا بعدا دیدید درمقابل یک زبان دیگری کم میاره بر اساس خواسته های شما، خب برید دنبال یه زبان دیگه.
    بهرحال آدم تقریبا لازمه بیش از یک زبان رو یاد بگیره. نمیشه گفت مفیده، بلکه بخوایم خیلی تخفیف بدیم میتونیم بگیم تقریبا لازمه.
    فقط بحث کاربرد مستقیم و فوری هم نیست. ذهن آدم باز میشه. اطلاعاتش زیاد میشه. اعتمادبنفس و استقلالش و قدرت و جرات کار کردن در محیطها و شرایط و نیازها و پلتفرم های مختلفش زیاد میشه. از نظر سیاسی. از نظر انسانی. از نظر اجتماعی. از همهء این نظرها میتونه خیلی مفید باشه. فقط بحث اقتصادش نیست.
    بعدم آدم که خوره باشه باید اینطور باشه. با یک زبان اونم مختص یک شرکت تجاری انحصاری و یک محیط بسته و انحصاری، نمیشه. آدم خوره ارضا نمیشه. بدون مرز و محدودیت سرعت پیشرفت نمیکنه. قدرتمند نمیشه.
    بقولی گفتن همه چیز را همگان دانند.
    در زمینه رایانه و فناوری اطلاعات و برنامه نویسی هم استثنایی نیست. همه چیز پیش همگان است، نه فقط میکروسافت و ویندوز.

    توی همین برنامه نویسی وب نگاه کنید، ترکیبی از چند فناوری و زبان است.
    واقعا با دات نت و سی شارپ به تنهایی آیا آدم میتونه در هر شرایطی و هرکجا همه کاری بکنه؟
    وقتی جاوااسکریپت بلد نباشی، CSS بلد نباشی، HTML بلد نباشی، از پروتکل HTTP چیزی ندونی و غیره.
    آیا افراد و پروژه های موفق کارشون فقط با همون دات نت و سی شارپ و ویژوال استودیو به تنهایی انجام پذیر بوده؟
    این همه شرکتهای بزرگ.
    حتی خود میکروسافت.

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    مشکل همینه دیگه.
    ما فقط میخواییم تک روی کنیم.

    چه نیازی هست وقتی میشه یه نفر عمرشو رو java بزاره و یکی دیگه رو HTML
    و در آخر این دوتا رو باهم تو یه گروه استفاده کرد ما بیایم یه نفره 200 تا زبان یاد بگیریم؟
    تازه اونم ناقص و بی در و پیکر.

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    واقعا با دات نت و سی شارپ به تنهایی آیا آدم میتونه در هر شرایطی و هرکجا همه کاری بکنه؟
    قرار نیست یه نفر همه ی اینا رو بلد باشه هر کودومو یه نفر یاد میگیره و در نهایت اونا باهم کار میکنن.


    میخوای یه نفره نرم افزاری مثل مایا بنویسی؟
    نمیشه که.
    گروهی باید کار کنی.

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    آیا افراد و پروژه های موفق کارشون فقط با همون دات نت و سی شارپ و ویژوال استودیو به تنهایی انجام پذیر بوده؟
    این همه شرکتهای بزرگ.

    خود این گروه ها توشون آدمایی پیدا میشه که یکیش متخصص java هست و یه کی دیگه متخصص HTML و ....
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : یک شنبه 02 تیر 1392 در 20:41 عصر

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار حمید محمودی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    0x0001
    پست
    642

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نمی دونم این مایکروسافت چرا این جوریه! حالا بیاید Delphi رو ببینید چه پشتیبانی نازی داره!
    Embarcadero اصلا حرفی واسه گفتن در مقابل شرکت مایکروسافت(با همهء سیاست های غلطی که میبنیم ازش) نداره. کاربرها، کمی بهش امید داشتند که اون هم بر فنا رفت و شد یکی مثل بورلند! یا بهتر اسمشو بذاریم بورلند توسعه یافته.
    شمارو ارجاع میدم به این پست که چندوقت پیش یکی از دوستان زحمتش رو کشید و از دوباره گویی پرهیز میکنم؛

    مشکل اینه بعضی ها حوصله ندارن چند صد خط کد بیشتری بنویسن.
    فقط میخوان سریع پول بگیرن یه چیزی بنویسن که فقط کار کنه.
    توی پست قبلی خودم در این تاپیک به این مطلب اشاره کردم و عرض کردم،

    والا به نظر من اگه بخوایم خودمونی بگیم وقتی میشه با یه زبانی مثل سی شارپ که بعضی ها اعتقاد دارند لقمه رو اماده کرده برای کارهای مختلف و نمیشه همچون زبان های دیگه سیر و سلوک معنوی توی برنامه نویسی داشت، شانس بازار کار بهتری در اینجا داشته باشیم و مشتری هم سوادش نمیکشه شما فریم ورک نصب کردید یا اونکارو از اول بصورت پایه شبیه سازی کردید و کد نوشتید، بنابراین میشه گفت اگر مطلب رو با دیدی که این دوستان گفتند بخوایم صحبت کنیم، با نکته ای که اشاره کردم بهش، یه جورایی قابل چشم پوشی هست.
    و اگر با اون دیدی که در اون پست عرض کردم، بخوایم ببینیم، با این سیاستی که خود شما هم اشاره کردید و در خیلی از شرکت ها استفاده میشه ازش و همونطوری که در پست قبلی تاپیک فعلی گفتم، زمانی که کاربر نمیتونه درک کنه فرق بین اینکه شما با فریم ورک برنامه نویسی کردید یا اون برنامه رو از پایه کد نوشتید،چیه، من هم باشم راحتترین راه رو انتخاب میکنم؛ چیزی که خیلی ساده هست و مرسوم و همین الان هم در بسیاری از شرکت ها استفاده میشه؛ این یه دید ساده هستش گرچه میشه گفت از لحاظ فنی اگر بخوایم بگیم مسائل کمی ریزتر میشه؛ اما همین دید ساده هم خیلی مهمه؛ چون وقتی من میتونم با زبان X خیلی راحت کارم رو انجام بدم و محصول رو تحویل مشتری بدم، چرا باید بیام به قول شما بگم که "باید حوصله به خرج بدم و چندخط کدبیشتر با زبان Y بنویسم؟" یه وقتایی سیر و سلوک برنامه نویسی اصلا کار درست و معقولانه ای به نظر نمیرسه! (و لطفا بحث کارایی برنامه هایی که با زبان های مختلف نوشته میشند رو پیش نکشید، چون اون زمانی هست که کاربر بتونه سواد داشته باشه! و اون بحثش جداست )

    قرار نیست که بریم سمت یک زبان و برای همیشه توش گیر کنیم.
    میتونید خودتون برید تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه، و اگر کارهایی رو که شما میخواستید میشد باهاش انجام داد که مشکل خاصی نیست، اگر باهاش حال میکنید با همون کار کنید.
    اگر خوشتون نیامد یا بعدا دیدید درمقابل یک زبان دیگری کم میاره بر اساس خواسته های شما، خب برید دنبال یه زبان دیگه.
    صد در صد؛ اما یا وقت نیست عزیز برادر، یا اینکه دید ادم انقد محدوده و نمیدونه کدومش بهتر هست براش؛

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    چرا دعوا میکنید؟
    منظور من مرده و زنده نبود.
    اونجا نوشته زبان دارای استاندارد هست یا نه.
    زبانهایی که دارای استاندارد هستن زبانهایی هستن که روشون فکر شده و معمولا قدمت زیادی دارن و کاربرد کافثی برای استاندارد شدن داشتن.
    حالا استاندارد نبودن php دلیل نمیشه بد باشه.
    ولی استاندارد بودن C++‎ یعنی یک زبان جا افتادست.
    انتظار داشتم افرادی که لینک رو باز میکنن انگلیسی بلد باشن.
    همین.

  8. #48

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    من یه پیشنهاد دارم برای دوستان
    بجای جنگ و دعوا و به حاشیه کشوندن بحث، هر کس بیاد تجربه کارشو با زبون های مختلف و مشکلاتی که باهاش دست و پنجه نرم کرده رو بنویسه...
    با این کار می تونیم به مشکلات احتمالی ای که در آینده ممکنه در استفاده از یک زبان برنامه نویسی برامون پیش بیاد پی ببریم.
    کسانی هم که نقش ، سوال کننده رو دارند، بیان و نیاز هاشونو دقیقا اعلام کنند با جزئیات کامل...
    مثلا یکی که برای آینده شغلیش و کسب درآمد، می خواد وارد این حوزه بشه یه جور راهنمایی می خواد
    و یه کسی که تازه اول راهه و دنبال یک شروع ساده است، یه راهنمایی دیگه
    کارایی، میزان محبوبیت زبان، بین برنامه نویسا و بازار، منابع آموزشی، به روز بودن، سادگی، میزان دسترسی به منابع سیستم، کد باز بودن یا پولی بودن و هزار تا فاکتور دیگه هست که با توجه به اونا میتونیم به مقایسه زبان ها و فریم ورک ها بپردازیم، پس نیاز هاتونو دقیقا بسنجید بعد سوالتونو با جزئیات کامل عنوان کنید، تا هم خودتون به نتیجه خوب برسید و هم به دیگران کمک کنید.

  9. #49

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    اگر با جزئیات می تونید سوال بپرسید بسم الله، وگرنه بهتره فقط به مطالب دیگران گوش کنید، شاید به نتیجه مطلوبتون دست پیدا کردید
    اگه هنوز نمی دونید باید وارد کدوم حوزه بشید
    مثلا وب یا دسکتاپ، یا به عبارت دیگه هنوز در اول راهید، من چند تا پیشنهاد براتون دارم
    1. نیاز هاتونو مشخص کنید
    2. به مطالعه مفاهیم پایه مثل شی گرایی و فریم ورک ها(مثلاً دات نت) بپردازید
    3. اگر تجربه کار با زبان های Native مثل C++‎ رو دارید، به مقایسه اون با کد های مدیریت شده مثل C#‎ بپردازید، و بعد با توجه به نتایجی که به دست آوردید یک حوزه رو برای کار خودتون انتخاب کنید.
    4. اگه انگلیسیتون خوبه مایکروسافت webcasts های زیادی رو برای راهنمایی افراد داره که به نظر من بهترین منبع برای مقایسه است
    ممنون از اینکه حرفای منو خوندید.

  10. #50

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    بسه دیگه مردیم از خنده
    نمی دونم چرا بین ایرانیا جا افتاده هی می گن کدوم زبان بهتره مدوم قویتره کدوم اسون تره
    الان هرکی از ننش قهر می کنه میره ی زبان برنامه نویسی می زنه (قدیم می رفتن اونور اب خواننده می شدن با اون صدای گوشخراششون )
    قرار نیست ک با اسمبل وب کار کنن
    یا با جاوا اسکریپ سیستم عامل بسازن
    بسته ب کارتون یک زبان برنامه نویسی استاندار انتخاب کنید (++C )
    سی++ بوده، هست و خواهد بود

  11. #51

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    سلام.
    من فقط همین پیج رو خوندم، البته دلیلی هم نمی دیدم همش رو بخونم،
    ببینید، اگر می خواهید برای کسی کار کنید، برید ببینید برنامش رو با چی نوشته، یا اکثریت با چی نوشتن، اصلا دعوا نداره.
    خود من به شخصه با دلفی پشتک وارو هم می زنم و تمام نیاز هام رو در اسرع وقت انجام می دم.
    یکی دیگه با سی شارپ همین کار رو می کنه.
    یکی با زبان هویج ماینوس ماینوس..
    بحث بر سر زبان بحث با هوده (!!) ای نیست.
    توصیه شخصی من برای شروع آموزش برنامه نویسی پاسکال هست، بعد باید برید ببینید بازار چی می طلبه و احتمالا به نتیجه ای مثل سی شارپ یا جاوا می رسید.
    مهم ترین بخش برنامه نویسی، پویایی ذهن برنامه نویس هست. و البته ابزار مناسب برای کاری که می خواد انجام بده.
    برای یک برنامه نویس کوچ از یک زبان به زبان دیگه و یادگرفتن اصول و مبناهاش نباید بیشتر از یکی دو هفته طول بکشه.
    بعدش می تونه یواش یواش روی حرفه ای شدن در اون زبان و موارد اختصاصی و تکنیک های خاص اون زبان مانور بده.
    البته تمام اینها نظر شخصی منه.
    خود من با دلفی کار می کنم ولی بنا به نیاز مدتی با جاوا موبایل پروگرمینگ کردم.
    یه ناخونکی به اسمبلی و فرترن هم زدم.
    با سی شارپ میونم بد نیست ولی اصلا دوسش ندارم، ولی باهاش سایت هم نوشتم.
    اف شارپ رو هم که تا به حال ندیدم ولی اگر لازم باشه باهاش کد هم می زنم. صد البته صد البته کدهای ضعیف، اما ازش ترسی ندارم. اگر مجبور بشم می شینم چند شب پی دی اف و سمپل می خونم راه می افتم.
    نظر من اینه، دونستن یک زبان در سطح حرفه ای مساوی دونستن همه زبان ها در سطح معمولی هست.

    موفق باشید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  12. #52

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    ما فقط میخواییم تک روی کنیم.

    چه نیازی هست وقتی میشه یه نفر عمرشو رو java بزاره و یکی دیگه رو HTML
    و در آخر این دوتا رو باهم تو یه گروه استفاده کرد ما بیایم یه نفره 200 تا زبان یاد بگیریم؟
    تازه اونم ناقص و بی در و پیکر.
    خب کار گروهی و تیمی هم که همه وقت و همه جا و برای همه چیز مقدور یا بهینه نیست.
    کار انفرادی هم کاربردها و مزایای خودش رو داره بجاش.
    بستگی داره هدف چی باشه، آدمش کی باشه، شرایطش چی باشه.

    ضمنا درمورد تعداد زبانها هم اغراق نکنید. میدونم تشبیه میکنید اما بازم اغراق میشه، چون در این حد هم دیگه زیاد و حجیم نیست.

    بعدم بحث خوره ها و کسانی که اهداف غیرمالی (هم) دارن به کنار.
    واقعا یه خوره میتونه خودش رو کنترل کنه و فقط بتونه بعنوان جزیی از یک تیم کار کنه و خودش به تنهایی نتونه یک چیزی رو درست کنه؟
    منکه اینطوری زندگی برام لطفی نداره.
    پول و تجارت جای خودش، اما همهء زندگی نیست و به آدم همه چی و هر لذتی رو که میخواد نمیده.

    میخوای یه نفره نرم افزاری مثل مایا بنویسی؟
    نمیشه که.
    گروهی باید کار کنی.
    نباید لزوما حجیم ترین و گسترده ترین انواع برنامه ها رو پیش بکشیم.
    برنامه های جالب و مفید زیادی میتونن باشن که اینقدر حجم کاری زیاد ندارن که یک نفر نتونه انجام بده.

    نقل قول نوشته شده توسط htaccess مشاهده تاپیک
    Embarcaderoصد در صد؛ اما یا وقت نیست عزیز برادر، یا اینکه دید ادم انقد محدوده و نمیدونه کدومش بهتر هست براش؛
    خب بعضی ها هم وقت خیلی بیشتری دارن.
    ضمنا منم اول نمیدونستم باید چکار کنم و از کجا شروع کنم، ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کرد، کم کم خودت بیشتر روشن میشی و خیلی زود دستت میاد (البته به شرط داشتن پشتکار و صرف زمان کافی احتمالا + استعداد/پایه علمی و فنی درحد لازم).
    خب طبیعتا ممکنه مواردی هم اشتباه یا غیربهینه انتخاب کنی، ولی این ریسک و هزینه ای هست که باید پرداخت و ارزشش رو داره. توی تقریبا هرکاری و هرچیزی این خطاپذیری ها و هزینه ها هست.
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : سه شنبه 04 تیر 1392 در 10:16 صبح

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار matrix-program
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    Iran ->Isfahan
    پست
    238

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    چرا دعوا میکنید؟
    منظور من مرده و زنده نبود.
    اونجا نوشته زبان دارای استاندارد هست یا نه.
    زبانهایی که دارای استاندارد هستن زبانهایی هستن که روشون فکر شده و معمولا قدمت زیادی دارن و کاربرد کافثی برای استاندارد شدن داشتن.
    حالا استاندارد نبودن php دلیل نمیشه بد باشه.
    ولی استاندارد بودن C++‎ یعنی یک زبان جا افتادست.
    انتظار داشتم افرادی که لینک رو باز میکنن انگلیسی بلد باشن.
    همین.
    خوب بابا حال و حوصله خوندن کی داره
    شما گفتید از اون سبزا یکی انتخاب کنید منم گفتم خوب لابد قرمزا مردن(عجب آدم منطقی هستم من)
    حالا شما به بزرگی خودتون ببخشید وقت نداشتم کامل بخونم فقط دیدم وی بی قرمزه گفتم مرده

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    خب کار گروهی و تیمی هم که همه وقت و همه جا و برای همه چیز مقدور یا بهینه نیست.
    کار انفرادی هم کاربردها و مزایای خودش رو داره بجاش.
    بهونه ای بیش نیست.
    مگر این که برنامه اینقدر ساده باشه که این حرفو بزنیم.
    تو ایران اینجوریه.

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    نباید لزوما حجیم ترین و گسترده ترین انواع برنامه ها رو پیش بکشیم.
    برنامه های جالب و مفید زیادی میتونن باشن که اینقدر حجم کاری زیاد ندارن که یک نفر نتونه انجام بده.
    IDM هم هجیمه که گروهی نوشتنش؟
    اصلا فرض کنیم که یه نفر نشست نوشت.
    خودش رو خسته میکنه.چون بعد یه مدت کرک میشه و همه ی خسارت ها میفته رو سر یه نفر.
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : سه شنبه 04 تیر 1392 در 15:01 عصر

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    بعدم بحث خوره ها و کسانی که اهداف غیرمالی (هم) دارن به کنار.
    واقعا یه خوره میتونه خودش رو کنترل کنه و فقط بتونه بعنوان جزیی از یک تیم کار کنه و خودش به تنهایی نتونه یک چیزی رو درست کنه؟
    منکه اینطوری زندگی برام لطفی نداره.
    پول و تجارت جای خودش، اما همهء زندگی نیست و به آدم همه چی و هر لذتی رو که میخواد نمیده.
    مثلا شاخترین کاری که یه برنامه نویس به تنهایی میتونه بکنه چیه؟
    ما که چیز خفنی ندیدیم.


    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    ضمنا درمورد تعداد زبانها هم اغراق نکنید. میدونم تشبیه میکنید اما بازم اغراق میشه، چون در این حد هم دیگه زیاد و حجیم نیست.
    بفرما
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ming_languages
    اغراقم کجا بود؟
    حالا یه سریشم این تو نیست.
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : سه شنبه 04 تیر 1392 در 14:56 عصر

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    خب بعضی ها هم وقت خیلی بیشتری دارن.
    ضمنا منم اول نمیدونستم باید چکار کنم و از کجا شروع کنم، ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کرد، کم کم خودت بیشتر روشن میشی و خیلی زود دستت میاد (البته به شرط داشتن پشتکار و صرف زمان کافی احتمالا + استعداد/پایه علمی و فنی درحد لازم).
    خب طبیعتا ممکنه مواردی هم اشتباه یا غیربهینه انتخاب کنی، ولی این ریسک و هزینه ای هست که باید پرداخت و ارزشش رو داره. توی تقریبا هرکاری و هرچیزی این خطاپذیری ها و هزینه ها هست.
    بازم تو ایران اینجوریه.
    تو اروپا یا آمریکا و بعضی از کشور های دیگه مثل چین و روسیه.
    مثلا یکی به گوگل علاقمند میشه و میره دنبالش ببینه چجوری میتونه تو گوگل استخدام بشه.
    یکی به مایکروسافت علاقه مند میشه و همین کار رو میکنه.
    اینا میرن تو بخش دلخواه کار میکنن.و هدف براشون روشنه.
    یکی هم مثل فلانی نمیتونه این کار رو کنه میاد اینجوری مسیر رو طی میکنه.

  17. #57

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    مثلا شاخترین کاری که یه برنامه نویس به تنهایی میتونه بکنه چیه؟
    بازی های زیادی توسط گروه های زیر ده نفره نوشته شده اند، بعضا یک نفره.
    نمی تونید بگید که هر کس به تنهایی کاری کنه کار بزرگی نمی تونه کنه.
    کارهای حجیم هم لزوما خفن نیستند. نمونش کارهای CRM و اتوماسیون که بیس بسیار ساده ای دارند.
    از طرفی کارهای خفن هم لزوما حجیم نیستند. مثل ویروس ها یا درایور ها.
    نمی شه یک نسخه واحد برای تمام برنامه نویس ها پیچید. به این کار می گن Generalize کردن و کار درستی نیست.
    یکی از کارهایی که به نظر من خیلی خوب اومد و توسط یک نفر نوشته شده بود، فیلتر شکن جامع بود.
    مثال زیاده. واقعا زیاد. بستگی داره به اینکه شما از چه کاری تحت تاثیر قرار می گیری و این هم امری نسبیه.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط You-See مشاهده تاپیک
    بازی های زیادی توسط گروه های زیر ده نفره نوشته شده اند، بعضا یک نفره.
    نمی تونید بگید که هر کس به تنهایی کاری کنه کار بزرگی نمی تونه کنه.
    کارهای حجیم هم لزوما خفن نیستند. نمونش کارهای CRM و اتوماسیون که بیس بسیار ساده ای دارند.
    از طرفی کارهای خفن هم لزوما حجیم نیستند. مثل ویروس ها یا درایور ها.
    نمی شه یک نسخه واحد برای تمام برنامه نویس ها پیچید. به این کار می گن Generalize کردن و کار درستی نیست.
    یکی از کارهایی که به نظر من خیلی خوب اومد و توسط یک نفر نوشته شده بود، فیلتر شکن جامع بود.
    مثال زیاده. واقعا زیاد. بستگی داره به اینکه شما از چه کاری تحت تاثیر قرار می گیری و این هم امری نسبیه.
    بازی با engin درست میشه و تقریبا پیچدگی کد ها پنهان میشه.
    خود engin های محبوب و خوب توسط تیم های بزرگی نوشته شده.
    ولی هیچ بازی ندیدم که یه نفر به تنهایی درست کنه و تو E3 نمایش داده بشه.
    و از طرفی تریلرش بالای 20میلیون لایک بخوره.
    ویروس هم همینطور روزانه 20000ویروس نوشته میشه ولی کدومش مثل flame بوده؟
    و یا کدوم ویروس بوده که بدون وابستگی به تنهایی توسط یک نفر نوشته بشه؟
    درایور هم از یه سری توابع و کتابخونه ها استفاده میکنه که یکم شبیه engin هست.
    مثالی منو تحت تاثیر قرار میده که یه تریلری یا یه ویدیو ازش بزارن youtube بالای 5میلیون لایک بخوره.
    راجب فیلتر شکن ها اینطور بگم که بهترین هاش گروهی نوشته شده.

  19. #59

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    مثالی منو تحت تاثیر قرار میده که یه تریلری یا یه ویدیو ازش بزارن youtube بالای 5میلیون لایک بخوره.
    با این دید باید عاشق گانگ نام استایل یا جاستین بیبر هم باشید
    شوخی کردم.
    اگر نمونه خوبی به ذهنم بیاد می گم. ولی در ویروس ها و ورم ها، همین نیو فولدر، آی لاو یو، پینگ پونگ، ...

    در مورد بازی هایی که شما رو تحت تاثیر قرار داده، همگی با انجین نوشته شده اند (طبق حرف خودتون) پس اونها هم خیلی عالی نیستند؟
    یک نمونه مثال بزنید بررسی کنیم ببینیم با چی نوشتنش، که شما رو اینقدر به احترام وا داشته.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط You-See مشاهده تاپیک
    با این دید باید عاشق گانگ نام استایل یا جاستین بیبر هم باشید
    اون دوتا که بحثشون جداست

    بازی ها رو از یه دید دیگه باید بررسی کرد.
    ولی اگر علاقه مند هستین چند بازی نام میبرم.

  21. #61

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    بفرمایید تا بررسی کنیم ببینیم دلیل محبوبیتش اصولی نوشتنشونه یا برنامه نویسی خفن یا صرفا گیم پلی خیلی خوب..
    البته بهتره در قالب یک تاپیک جدا باشه تا بحث منحرف نشه.
    موفق باشید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  22. #62

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    الان من دقیقا نمی دونم بحث سره چیه هک ؟ کار گروهی ؟ وضع ایران؟ عنوان تاپیک ک ی چی دیگه می گه
    فقط من این ی نکته رو بگم و برم
    هر ماشین کار 10 فرد عادی را انجام می دهد اما هیچ کس نمی تواند کار یک متخصص رو انجام دهد (انیشتین )

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    بو یا کدوم ویروس بوده که بدون وابستگی به تنهایی توسط یک نفر نوشته بشه؟
    خیلی از ویروس ها !! ... از کظمالغیظ بگیر که یکی از معروف ترین ویروس های ایرانیه ( و البته من شخصا با برنامه نویسش دوست صمیمی هستم پس با اطلاعات قبلی گفتم اتفاقا با ویبی 6 هم نوشتن! ) تا ویروس 30ya30 که بچه بازی بود ولی عالی منتشر شد ! ( اونم با ویبی 6 بود :ی ) بعضیا یادشونه ی نوار زرد رنگی اضافه میشد به دسکتاپ بحث سی یا سی !! میکرد .. و و و و..

    ویروس نوشتن کار سختی نیس ک ی تیم متخصص بخواد...!! البته منظورم در اغلب موارده ، و گیم کار بسیار سنگین تری هست...
    آخرین ویرایش به وسیله mehran901 : سه شنبه 04 تیر 1392 در 18:01 عصر

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehran901 مشاهده تاپیک
    خیلی از ویروس ها !! ... از کظمالغیظ بگیر که یکی از معروف ترین ویروس های ایرانیه ( و البته من شخصا با برنامه نویسش دوست صمیمی هستم پس با اطلاعات قبلی گفتم اتفاقا با ویبی 6 هم نوشتن! ) تا ویروس 30ya30 که بچه بازی بود ولی عالی منتشر شد ! ( اونم با ویبی 6 بود :ی ) بعضیا یادشونه ی نوار زرد رنگی اضافه میشد به دسکتاپ بحث سی یا سی !! میکرد .. و و و و..

    ویروس نوشتن کار سختی نیس ک ی تیم متخصص بخواد...!! البته منظورم در اغلب موارده ، و گیم کار بسیار سنگین تری هست...
    به هیچ وجه اینطور نیست

    شما فکر کردین دوتا api بر میدارین ویروس مینیویسین اسمش میشه ویروس؟
    ویروس یه نرم افزاری باید باشه بدون وابستگی.
    نوشتن نرم افزار بدون وابستگی هم کار طاقت فرساییه

    شما اگر یه سورس کد بدون وابستگی بزاری ببینیم ممنون میشم.
    ویروسی که ویروس باشه با vb6 نوشته نمیشه.
    از طرفی ماها یه چیز سطحی راجبشون بلدیم فکر کردیم دیگه خیلی ...(منظورم بعضی از افراد هست)
    شما فقط بیاین یکی از توابع flame رو تحلیل کنین تا بفهمین ویروس چیه و کار گروهی میخواد یا نه

    vb6 اصلا نمیتونه کد بدون وابستگی تولید کنه چه برسه به ویروس
    کلا شما برداشتت از ویروس غلطه و تعریف ویروس رو اشتباه یادگرفتی

    کلا بعضی از دوستان ویروس رو اینجوری تعریف میکنن:
    "نرم افزاری که آنتی ویروس بهش گیر بده ویروسه"
    که کاملا مشکل داره.
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : سه شنبه 04 تیر 1392 در 18:37 عصر

  25. #65

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    از کظمالغیظ بگیر که یکی از معروف ترین ویروس های ایرانیه ( و البته من شخصا با برنامه نویسش دوست صمیمی هستم پس با اطلاعات قبلی گفتم اتفاقا با ویبی 6 هم نوشتن! )
    ترکیدم از خنده ======))))))))
    اسم این چیزی ک شما می گی ویروس نیست قارقارکه

  26. #66

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    ويروس يه نرم افزاري بايد باشه بدون وابستگي.
    نوشتن نرم افزار بدون وابستگي هم کار طاقت فرساييه
    ويروسي که ويروس باشه با vb6 نوشته نميشه.
    این جور اظهار نظر ها جالب نیست.

    مثلا بنده ویروسی با دلفی نوشتم. بدون وابستگی یعنی چی نمی فهمم؟
    با هر زبانی می شه ویروس نوشت. فقط ویروس ها انواع متفاوت دارن؛ اون کظم غیظ هم ورم بود نه بیشتر. سیاسی هم ورم بود. ویروس مثلا به JeeFo می گن. امیدوارم هرگز ندیده باشیدش!
    دوست عزیز، یکی از توابع Flame رو بگذار لطفا بررسی کنیم.

    ویروس قطعه کدی است که به برنامه متصل می شود و ... از اینجا به بعدش می شه تقسیمات ویروس.
    بحث واقعا این نیست.
    بیایید یک تاپیک جدا بزنید همگی اونجا بحث کنیم ببینیم به کجا می رسیم.
    اما اجالتا باید بگم در حد همین سواد کم خودم می دونم که می تونید "تقریبا" هر کاری با هر زبانی انجام بدید. دیگه خونه پرش میاید و API کال می کنید حالا یا با واسطه یا بی واسطه.
    می تونید حتی کرنل مود هم کد بزنید.
    هر برنامه ای هرچند بزرگ، اول یک فکر بوده، بعد خرده برنامه های کوچک به هم پیوسته... تا شده اون برنامه عظیم.
    بحث فنی نیست به نظر من.
    برای فنی شدن و یاد گرفتن یکی مثل من، لطفا شاهد مثال بیارید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    درمورد اینکه هر زبونی قابلیت درست کردن ویروس داره باید بگم
    درسته ولی این که بدون وابستگی باشه نه.


    برای ادامه ی بحث ویروس ها به اینجا مراجعه کنین.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...91#post1802391

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    C#‎‎
    asp
    sql server
    html
    java script
    jquery
    --------------------------
    delphi7
    access
    --------------------------

    بچه ويروس كه ميشه با هر زبوني درست كرد.
    اما ويروس اساسي بايد هوشمند عمل كنه. و بايد روي هر سيستم عاملي بخوره يا جند حالته باشه.
    خوب بحثش خيلي و هر چي ما براي توليد يك نرم افزار وقت ميزاريم بايد 2 برابر براي خراب كاريش وقت بزاريم.

  29. #69

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    البته مهندس با اونها می شه برنامه مخرب نوشت.
    منظورم از هر زبانی، زبان هایی با کد Native بود.
    خداییش با SQL فقط می شه اسکریپت نوشت دیگه :)
    حالا ممکنه اسکریپت هم مخرب باشه ولی نمی تونه به یک فایل اجرایی Attach بشه.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    C#‎‎‎‎‎‎
    asp
    sql server
    html
    java script
    jquery
    --------------------------
    delphi7
    access
    --------------------------

    بچه ويروس كه ميشه با هر زبوني درست كرد.
    اما ويروس اساسي بايد هوشمند عمل كنه. و بايد روي هر سيستم عاملي بخوره يا جند حالته باشه.
    خوب بحثش خيلي و هر چي ما براي توليد يك نرم افزار وقت ميزاريم بايد 2 برابر براي خراب كاريش وقت بزاريم.
    تعریف من از ویروس با تعریف شما از ویروس فرق داره.
    اینم شد همون
    "نرم افزاری که آنتی ویروس بهش گیر بده ویروسه"
    در مورد جمله ی آخرم فکر نکم اینجوری باشه.
    چون بحثش کلا جداست.
    حالا سیستم عامل بماند که چرا رو یکی اجرا میشه و چرا رو یکی دیگه اجرا نمیشه.

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    میشه ویروس رو بی خیال بشید؟

    همه میدونن که بیش از ۹۹٪ ویروس ها از نظر تعداد به شکل انفرادی نوشته شدن.
    helkern
    sasser
    blaster
    و خیلی از پروژه های معروفی که وی black hat conference راجع بهشون بحث میشه.
    ولی فکر میکنم سوال دوستمون راجع به ساختن باشه نه خراب کردن.

    به نظر من برای شروع بهتره با یک زبان ساده مثل python شروع کنی که اول با اصول آشنا بشی و بعد خودت بتونی برای خودت تصمیم بگیری

  32. #72

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    فکر نمی کنی شروع با پایتون باعث بد بار اومدن برنامه نویس بشه؟ دیدم که می گما D:
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    به هیچ وجه اینطور نیست

    شما فکر کردین دوتا api بر میدارین ویروس مینیویسین اسمش میشه ویروس؟
    ویروس یه نرم افزاری باید باشه بدون وابستگی.
    نوشتن نرم افزار بدون وابستگی هم کار طاقت فرساییه

    شما اگر یه سورس کد بدون وابستگی بزاری ببینیم ممنون میشم.
    ویروسی که ویروس باشه با vb6 نوشته نمیشه.
    از طرفی ماها یه چیز سطحی راجبشون بلدیم فکر کردیم دیگه خیلی ...(منظورم بعضی از افراد هست)
    شما فقط بیاین یکی از توابع flame رو تحلیل کنین تا بفهمین ویروس چیه و کار گروهی میخواد یا نه

    vb6 اصلا نمیتونه کد بدون وابستگی تولید کنه چه برسه به ویروس
    کلا شما برداشتت از ویروس غلطه و تعریف ویروس رو اشتباه یادگرفتی

    کلا بعضی از دوستان ویروس رو اینجوری تعریف میکنن:
    "نرم افزاری که آنتی ویروس بهش گیر بده ویروسه"
    که کاملا مشکل داره.
    عزیزم تو نمیخواد به من تعریف ویروسو یاد بدی آفرین ؟ اسمشو هرچی میخوای بذار ولی به همه این ها چ با ویبی چ با دلفی یا هر کوفت دیگه ای نوشته بشه جزو طبقه بندی بدافزار قرار میگیره یاد گرفتی ؟

    درضمن باید خدمتت عرض کنم که درسته که کد خروجی ویبی 6 native کامل نیس و اصلی ترین رکن اجرایی برنامه هاش موتور مجازی مسخرشه ولی اون موتور از ویندوز 98 ب بعد به صورت پیش فرض وجود داره ، خعلی دلت فایل native میخواد و میخوای stand alone ش کنی با mfc تحت سی پلاس پلاس پیادش میکنن! خعلی کارای دیگه میشه کرد اون خروجیت کد مستقل و بومی باشه ...C++‎‎ win32 و و و ... با همون ویبی هم میشه پروژه رو توسط ی مشت برنامه مزخرف مث vb power wrap ، بدون نیاز به فایل های بیس کرد ...


    درضمن من واسه چی باید واست کد بدون وابستگی !! بذارم ؟! خیلی دلت میخواد گوگل هس... پروژه های سی پلاس پلاس میتونن در حالت استاتیک بدون نیاز به کمکی ها ران شن

    ملت ی جور میگن کار طاقت فرسایی و امکان نداره و و و که فک میکنی ی گروه 20 نفره نیازه واسه زدن ی کد win32
    آخرین ویرایش به وسیله mehran901 : سه شنبه 04 تیر 1392 در 21:40 عصر

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط __UFNHGGI_H__ مشاهده تاپیک
    ترکیدم از خنده ======))))))))
    اسم این چیزی ک شما می گی ویروس نیست قارقارکه
    شما راحت باش ... ی بار نصیبت بشه تجدید نظر میکنی ... از انصاف نگذریم کار خیلی قشنگی ارائه کرده البته ورژن2ش رو من میگم

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehran901 مشاهده تاپیک
    عزیزم تو نمیخواد به من تعریف ویروسو یاد بدی آفرین ؟ اسمشو هرچی میخوای بذار ولی به همه این ها چ با ویبی چ با دلفی یا هر کوفت دیگه ای نوشته بشه جزو طبقه بندی بدافزار قرار میگیره یاد گرفتی ؟

    درضمن باید خدمتت عرض کنم که درسته که کد خروجی ویبی 6 native کامل نیس و اصلی ترین رکن اجرایی برنامه هاش موتور مجازی مسخرشه ولی اون موتور از ویندوز 98 ب بعد به صورت پیش فرض وجود داره ، خعلی دلت فایل native میخواد و میخوای stand alone ش کنی با mfc تحت سی پلاس پلاس پیادش میکنن! خعلی کارای دیگه میشه کرد اون خروجیت کد مستقل و بومی باشه ...C++‎‎‎‎‎‎ win32 و و و ... با همون ویبی هم میشه پروژه رو توسط ی مشت برنامه مزخرف مث vb power wrap ، بدون نیاز به فایل های بیس کرد ...


    درضمن من واسه چی باید واست کد بدون وابستگی !! بذارم ؟! خیلی دلت میخواد گوگل هس... پروژه های سی پلاس پلاس میتونن در حالت استاتیک بدون نیاز به کمکی ها ران شن

    ملت ی جور میگن کار طاقت فرسایی و امکان نداره و و و که فک میکنی ی گروه 20 نفره نیازه واسه زدن ی کد win32
    همون طرز تفکر های قدیمی.
    هر موقع اطلاعاتت آپ شد میتونیم باهم وارد بحث بشیم.

    شمایی که کار طاقت فرسا انجام ندادی بهتر راجبش حرف نزنی.
    دیگه خیلی خیلی کارمون طاقت فرسا باشه یه نرم افزار معمولی برای یه کاربر معمولیه.
    نکنه میخوای الان برگردی بگی من سرپرست گروهی هستم که رو سیستم عامل ملی کار میکنن؟!!

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    همون طرز تفکر های قدیمی.
    هر موقع اطلاعاتت آپ شد میتونیم باهم وارد بحث بشیم.

    شمایی که کار طاقت فرسا انجام ندادی بهتر راجبش حرف نزنی.
    دیگه خیلی خیلی کارمون طاقت فرسا باشه یه نرم افزار معمولی برای یه کاربر معمولیه.
    نکنه میخوای الان برگردی بگی من سرپرست گروهی هستم که رو سیستم عامل ملی کار میکنن؟!!
    ببین عزیزم نمیشه انسان خلاف جهت مسیر آب حرکت کنه ... واسه طراحی ویروس فقط اسمبلی آفریده نشده ... شمام که اینقدر مسلطی با اسمبی و وقت اضافه داری که لابد کلیه برنامه هاتو با ی زبان سطح پایین بنویسی !

    واسه چی دات نت اومد ؟ ( من اصلا خوشم نمییاد ... ولی آدم نمیتونه چشماشو رو ی سری چیزا ببنده ... چون واقعا همه چیز در جهت تسریع کارها باید بهینه بشه ... فقط زمان مهمه ... وقتی مایا رو میان با کیوتی مینویسن یا مثلا فتوشاپو ... علتش اینه ی مشت برنامه نویس عمر و وقتشونو واسه توسعه کیوتی گذاشتن تا دیگه نری با اسمبی !!!!!!!! خودتو درگیر کنی ...

    آره این طرز فکر قدیمی رو همه دارن دنبال میکنن


    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    نکنه میخوای الان برگردی بگی من سرپرست گروهی هستم که رو سیستم عامل ملی کار میکنن؟!!
    نه عزیزم اینجا جوک که نمیگیم !

    بعضی از بحثا واقعا خسته کنندست ...


    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک

    شمایی که کار طاقت فرسا انجام ندادی بهتر راجبش حرف نزنی.
    دیگه خیلی خیلی کارمون طاقت فرسا باشه یه نرم افزار معمولی برای یه کاربر معمولیه.
    !!
    کار طاقت فرسا ؟ نه عزیزم فقط شما انجام دادی... شما اسمبلی رو دریاب

    خوبه ملت همین جوری ی چی میگن.... قبل از حرف زدن آدم باید فکر کنه خب ؟


    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    هر موقع اطلاعاتت آپ شد میتونیم باهم وارد بحث بشیم.

    !!
    نگران اطلاعات من نباش نگران مال خودت باش که تو تولید کد native گیر کرده! هنوز اون پست اون بالا هست که به
    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    نوشتن نرم افزار بدون وابستگی هم کار طاقت فرساییه!
    !!
    اشاره کردی .... مگه میخوای به اسمبلی بنویسی که کار طاقت فرسایی هست ... خونه پرس اینه میخوای کراس پلتفورم باشه ... راجب کیوتی تحقیق کن خیلی وقته داره استفاده میشه ;)

    حالا منظورتو از اینکه من آپ دیت نیستم نگرفتم ... نمیخوامم بگیرم راحت باش

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    QT اومد اما جای aasembly رو نگرفته.
    بخش های اولیه ی ویندوز 8 با assembly نوشته شده.
    QT بحثش جداست.

    حالا باز شما بگو طولانی میشه
    سخته
    وقت میخواد
    ....
    با این وضعیت باید به یسری چیزا اصلا فکر نکرد

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    QT اومد اما جای aasembly رو نگرفته.
    بخش های اولیه ی ویندوز 8 با assembly نوشته شده.
    QT بحثش جداست.

    حالا باز شما بگو طولانی میشه
    سخته
    وقت میخواد
    ....
    با این وضعیت باید به یسری چیزا اصلا فکر نکرد
    بابا این اسمبلی رو ول کن هرچیزی رو بهر کاری ساختن ... یکی بیاد اینو به این دوست عزیزمون بگه ... حرف مارو که قبول نداره...
    پ ن پ میخواستی تو نوشتنش از اسمبلی استفاده نکنن ؟!

    نه کیوتی بحثش جدا نیس .. شما دوس داری مغالطه کنی .. واسه اینه که این تاپیک هنوز داره با بحث های بی فایده ادامه پیدا میکنه ...

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehran901 مشاهده تاپیک
    ببین عزیزم نمیشه انسان خلاف جهت مسیر آب حرکت کنه ... واسه طراحی ویروس فقط اسمبلی آفریده نشده ... شمام که اینقدر مسلطی با اسمبی و وقت اضافه داری که لابد کلیه برنامه هاتو با ی زبان سطح پایین بنویسی !

    واسه چی دات نت اومد ؟ ( من اصلا خوشم نمییاد ... ولی آدم نمیتونه چشماشو رو ی سری چیزا ببنده ... چون واقعا همه چیز در جهت تسریع کارها باید بهینه بشه ... فقط زمان مهمه ... وقتی مایا رو میان با کیوتی مینویسن یا مثلا فتوشاپو ... علتش اینه ی مشت برنامه نویس عمر و وقتشونو واسه توسعه کیوتی گذاشتن تا دیگه نری با اسمبی !!!!!!!! خودتو درگیر کنی ...

    آره این طرز فکر قدیمی رو همه دارن دنبال میکنن



    نه عزیزم اینجا جوک که نمیگیم !

    بعضی از بحثا واقعا خسته کنندست ...




    کار طاقت فرسا ؟ نه عزیزم فقط شما انجام دادی... شما اسمبلی رو دریاب

    خوبه ملت همین جوری ی چی میگن.... قبل از حرف زدن آدم باید فکر کنه خب ؟




    نگران اطلاعات من نباش نگران مال خودت باش که تو تولید کد native گیر کرده! هنوز اون پست اون بالا هست که به


    اشاره کردی .... مگه میخوای به اسمبلی بنویسی که کار طاقت فرسایی هست ... خونه پرس اینه میخوای کراس پلتفورم باشه ... راجب کیوتی تحقیق کن خیلی وقته داره استفاده میشه ;)

    حالا منظورتو از اینکه من آپ دیت نیستم نگرفتم ... نمیخوامم بگیرم راحت باش
    انتظاری بیشتر از این ندارم.
    همین طرز تفکر منه که یشبه زحمات چند ساله ی جنابعالی رو بر باد و فنا میده.
    همین اسمبلی که قیمت نرم افزاری که تو تعیین میکنی 40 تومن میکنه یه قرون.
    آنچنان خسارتی میزنه که دیگه طرف برنامه نویسی نری.
    اصلا بشین 100 سال تمرین کن هر کاری میخوای بکن ولی بازم یه شبه با اسمبلی کرک میشه
    و چه طاقت فرسا باشه و چه نباشه قیمتش یه قرونه و شایدم رایگان.(اگر سرعت اینترنت بشه 1 مگ با قیمت ارزون)

    از ویندوز که بالاتر نداریم.
    اووووووون همه زحمتو من میخرم 2تومن
    چرا؟به خاطر وجود اسمبلی
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : سه شنبه 04 تیر 1392 در 22:34 عصر

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    انتظاری بیشتر از این ندارم.
    همین طرز تفکر منه که یشبه زحمات چند ساله ی جنابعالی رو بر باد و فنا میده.
    همین اسمبلی که قیمت نرم افزاری که تو تعیین میکنی 40 تومن میکنه یه قرون.
    آنچنان خسارتی میزنه که دیگه طرف برنامه نویسی نری.
    اصلا بشین 100 سال تمرین کن هر کاری میخوای بکن ولی بازم یه شبه با اسمبلی کرک میشه
    و چه طاقت فرسا باشه و چه نباشه قیمتش یه قرونه و شایدم رایگان.(اگر سرعت اینترنت بشه 1 مگ با قیمت ارزون)
    بحث کرک جداس ... و نمیشه تحت هیچ شرایطی اونو نادیده گرفت... خب ک چ ؟! کرک میشه ؟! کرک میشه ولی نه به دست ی جوجه کرکر ... یکی از سری های بازی global offensives 2012 ، وقتی منتشر شد یکی از بزرگ ترین مراجع تولید کرک بازی ها ، میدونی چی گفت ؟ فکر می کنم که ما نتونیم به این زودی ها این رو کرک کنیم و ترسم از اینه که کرک نشه و ومجبور به خریدن نسخه اصلیش باشین ... ! آره کرک شد ولی بعد خیلی وقت!!؟!!

    شما با همون اسمبلی هم کد بزن کرک میشه درساختارش تفاوتی نیس .. ;)

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    انتظاری بیشتر از این ندارم.
    همین طرز تفکر منه که یشبه زحمات چند ساله ی جنابعالی رو بر باد و فنا میده.
    زهی خیال باطل ...بعله بعله درست میفرمائیید شما ... متحول شدم

صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟
    نوشته شده توسط mamaliomega در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 64
    آخرین پست: پنج شنبه 15 بهمن 1394, 23:40 عصر
  2. پاسخ: 67
    آخرین پست: دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 01:10 صبح
  3. بهترین زبان برای نوشتن برنامه
    نوشته شده توسط BandeKHoda در بخش مهندسی مجدد و معکوس
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1392, 05:40 صبح
  4. سوال: بهترین زبان برای برنامه نویسی
    نوشته شده توسط elhamirani در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1392, 10:34 صبح
  5. خبر: کمک برای شرع برنامه نویسی
    نوشته شده توسط javad&maryam در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1391, 17:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •