نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونگی ساخت ایمیل با php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار darkcms
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Qom
    سن
    27
    پست
    188

    Question چگونگی ساخت ایمیل با php

    با سلام.
    از اونجایی که از عنوان این تاپیک معلومه ، می خوام بدونم چطور با php می تونیم خودکار ایمیل بسازیم؟
    البته لازم به ذکر است که نمی خوام از سی پنل و ... استفاده کنم ؛ می خوام خودکار این اتفاق بیفته!
    با تشکر از دوستان!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: چگونگی ساخت ایمیل با php

    خب شما با تابع mail() می تونید ایمیل ارسال کنید ... حالا منظورتون رو از خودکار نفهیمیدم ... اگه منظورتون اینه که تحت شرایط خاصی ایمیل فرستاده بشه .. خب با قرار دادن تابع mail() بین یک دستور if می تونید مشکلتون رو حل کنید.
    اینم نمونه کد :
    <?php
    $to = "someone@example.com";
    $subject = "Test mail";
    $message = "Hello! This is a simple email message.";
    $from = "someonelse@example.com";
    $headers = "From:" . $from;
    mail($to,$subject,$message,$headers);
    echo "Mail Sent.";
    ?>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: چگونگی ساخت ایمیل با php

    بیشتر توضیح بدید. اگه منظورتون اینه که هر بار که صفحه لود میشه ایمیل بزنه به یه آدرس باید از cron job استفاده کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: چگونگی ساخت ایمیل با php

    با php که نمیشه ایمیل ساخت بلکه باید برید تو سایتهای سرویس دهنده ایمیل مثل یاهو ایمیل بسازید.
    ولی همانطور که دوستان گفتن میتونید با تابع mail() به طور مستقیم ایمیل ارسال کرد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چگونگی ساخت ایمیل با php

    انقدر سوال بد پرسیده میشه که هر کسی یک استنباطی میکنه ! احنمالا میخوان توی domain خودش ایمیل بسازند یعنی مثل وقتی که توی cpanle میروند و email account میسازند حالا میخوان با کد های php اینکا را انجام بدهند ! راستش روی سایت های اشتراکی به شرطی که امکان استفاده از api های cpnale باشه میشه ایمیل ساخت و کافیه توی گوگل دنبال cpanel api بگردین ! اما اگه هاست اختصاصی دارین میتونید با استفاده از دستورات terminal به راحتی email account بسازین.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار darkcms
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Qom
    سن
    27
    پست
    188

    نقل قول: چگونگی ساخت ایمیل با php

    بله حرف شما صحیح است ؛ من میخام توی سایت خودم یک اکانت ایمیل بسازم نه این که ایمیل ارسال کنم!
    چون ارسال کردن ایمیل با تابع mail() را هر کسی بلده!!!!
    ببخشید میشه یکم درباره دستورات terminal توضیح بدید!
    با تشکر از دوستان!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen_31369
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    خانه
    پست
    195

    نقل قول: چگونگی ساخت ایمیل با php

    سلام این کلاس کارتو راه میندازه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چگونگی ساخت ایمیل با php

    ببخشید میشه یکم درباره دستورات terminal توضیح بدید!
    میشه بگین که اولا هاست شما اختصاصی هست یا اشتراکی ؟ بعد هم اینکه چقدر با لینوکس آشنایی دارین ؟ تا حالا با sendmail و postfix کار کردین ؟

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی ساخت کلاس و اشیا در VB.NET
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1390, 14:03 عصر
  2. ساخت Subdomain و ایمیل با PHP
    نوشته شده توسط farazjoonam در بخش PHP
    پاسخ: 26
    آخرین پست: دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 22:06 عصر
  3. ساخت ایمیل سرور برای شبکه داخلی
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1383, 14:35 عصر
  4. چگونگی ساخت یک جستجو گر سریع برای جستجوی درون مقاله ای؟
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1383, 20:23 عصر
  5. چگونگی ساخت یک کنترل تحت وب؟
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1383, 14:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •