نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: تاپیک های آموزشی بخش PHP

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    تاپیک های آموزشی بخش PHP

    سلام به دوستان بخش PHP
    چون انجمن PHP بخش مخصوص پست های آموزشی رو نداره این تاپیک رو زدم که هرکسی آموزشی رو در بخش PHP میگذاره لینکش رو اینجا قرار بده تا بین اون همه تاپیک های سوال گم نشه وبلا استفاده نمونه و دسترسی کاربران هم به این آموزش ها راحت تر بشه.
    قوانین:
    - اسپم و سوال ممنوع
    - برای تشکر فقط از کلید تشکر استفاده کنید

    از دوستان هم خواهش میکنم هم کاری کنند.
    ممنون

    لیست آموزش ها:

    - راهنمای استفاده از PHP Manual
    - آموزش مرحله به مرحله PHP از پايه با مثال
    - ساخت شمارنده همه كاره براي سايت
    - کلاس قدرتمند CURL + استفاده آسان
    - کلاس اتصال به (بانک ملت)
    - ترفند های htaccess
    - آموزش تصویری نصب و راه اندازی Zend Studio یکی از بهترین IDEهای برنامه نویسی PHP
    - آموزش برنامه نویسی شئ گرا
    - قویترین اعتبار سنج ایمیل (+ اعتبارسنجی گروهی)
    - MVC به زبان ساده
    - دنياي رگولار اکسپرشن
    - نمايش افراد آنلاين بدون ديتابيس
    - دانلود تقويم (شمسي+ميلادي) آماده و منظم
    - replace کردن کلي در همه جداول بانک اطلاعاتي توسط دستور sql
    - معرفي يک کلاس خوب براي آپلود و تغيير سايز تصوير
    - نمايش اتوماتيک شهرهاي يک استان
    - توضيح در مورد توابع MySQL
    - دنياي $_SERVER
    - توضيح در مورد درگاه ملت + (دانلود ماژول آماده و رايگان)
    - بهينه سازي سايت در سرچ اينجنين همچون گوگل (خيلي کمکتون ميکنه)
    - ويديو SEO بهبود در رتبه گوگل
    - سرويس-Google-Trends
    - آموزشهای تصویر MVC از ابتدا تا انتها (فیلم آموزشی)
    - ساخت RSS Reader
    - Comet چیست - به چه دردی میخوره! - چگونه پیاده سازی میشود.
    - جمع بندی موضوعات و مباحث مربوط به PHP و MSSQL
    - آموزش مقدماتی تا پیشرفته PHP با زبان ساده
    - فیلم اموزش اتصال به درگاه زرین پال

    دوستان در صورتی که می خواهید آموزش شما در صفحه اول انجمن باشه بی زحمت لینکش رو به صورت style بالا برای من پ.خ کنید. (لطفا همه دوستان همکاری کنند)
    آخرین ویرایش به وسیله amin7x : یک شنبه 10 اسفند 1393 در 08:37 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نام آموزش: راهنمای استفاده از PHP Manual
    خلاصه آموزش: آموزش کار با PHP Manual به زبانی ساده برای مبتدی ها

    لطفا Style پست ها به همین صورت باشه.
    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نام آموزش: آموزش مرحله به مرحله PHP از پايه با مثال
    خلاصه آموزش: بهترین آموزش PHP برای کسانی که میخواهند از صفر شروع بکنند.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نام آموزش: ساخت شمارنده همه كاره براي سايت
    خلاصه آموزش: كلاس كامل براي جمع آوري آمار بازديد سايت

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نام آموزش: کلاس قدرتمند CURL + استفاده آسان
    خلاصه آموزش: كلاس كامل براي کار با تابع CURL که امکانات مختلفی داره

    من قراره همه این آموزش هارو قرار بدم؟ دوستان کمک کنید دیگه.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نام آموزش: کلاس اتصال به (بانک ملت)
    خلاصه آموزش: كلاس كامل براي وصل شدن به بانک ملت

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نام آموزش: ترفند های htaccess
    خلاصه آموزش: آموزش های مربوط به فایل htaccess

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نام آموزش: آموزش تصویری نصب و راه اندازی Zend Studio یکی از بهترین IDEهای برنامه نویسی PHP و لینک آموزش در انجمن
    خلاصه آموزش: در این آموزش، نحوه نصب و پیکربندی یکی از بهترین و قویترین IDEهای برنامه نویسی PHP یعنی Zend Studio را خواهید آموخت. این آموزش از نصب Zend Studio تا پیکربندی آن جهت سازگاری با XAMPP یا WAMP Server و یا هرگونه وب سرور دیگر را به شما می آموزد. همچنین نحوه تنظیم کردن Zend Studio را جهت قالب بندی مناسب کد به صورتی که شما با آن راحت هستید، خواهید آموخت.

  9. #9

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نام آموزش: آموزش برنامه نویسی شئ گرا
    خلاصه آموزش: آموزش برنامه نویسی شئ گرا یا Object Oriented Programming (به اختصار OOP) در PHP

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نام آموزش: قویترین اعتبار سنج ایمیل (+ اعتبارسنجی گروهی)
    خلاصه آموزش: یک اعتبارسنج عالی برای ایمیل های مختلف

    باتشکر از آقای شهرکی بابت مهم کردن تاپیک
    اگر وقت کردم حتما یک لیست از آموزش های این تاپیک در پست اول میزارم.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نام آموزش: MVC به زبان ساده
    خلاصه آموزش: در این آموزش با مباحث پایه MVC همراه با نمونه مثال به زبانی خیلی ساده آشنا میشید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    تشکر از دوست خودم به خاطر تاپیک خوبشون .
    چقدر خوب میشد که برای هر لینک یک پست جدا نزنید .
    بازم تشکر

    اینا هم از من برای دوستان گل برنامه نویس که می خواهند برنامه نویس شوند.
    -----------------------------------------------------------------


    آموزش:
    دنیای رگولار اکسپرشن

    آموزش: نمایش افراد آنلاین بدون دیتابیس

    آموزش: دانلود تقویم (شمسی+میلادی) آماده و منظم

    آموزش: replace کردن کلی در همه جداول بانک اطلاعاتی توسط دستور sql

    آموزش: معرفی یک کلاس خوب برای آپلود و تغییر سایز تصویر

    آموزش: نمایش اتوماتیک شهرهای یک استان

    آموزش: توضیح در مورد توابع MySQL

    آموزش: دنیای $_SERVER

    آموزش: توضیح در مورد درگاه ملت + (دانلود ماژول آماده و رایگان)


    ----------
    در مورد SEO (بهینه سازی برای موتور جستجوگر) :
    ----------


    آموزش: بهینه سازی سایت در سرچ اینجنین همچون گوگل (خیلی کمکتون میکنه)

    آموزش: ویدیو SEO بهبود در رتبه گوگل

    آموزش: سرویس-Google-Trends

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    لیست آموزش ها به پست اول اضافه شد.

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    [COLOR=darkred][SIZE=2]تشکر از دوست خودم به خاطر تاپیک خوبشون .
    چقدر خوب میشد که برای هر لینک یک پست جدا نزنید .
    بازم تشکر
    خواهش میکنم وضیفه بود.
    درمورد پیشنهادتون ، این طوری یکم لیست بندی آموزش ها در صفحه اول سخت تر میشه و همین طور پیدا کردنش هم برای کاربران.
    مثلا آموزش های شما توی پست اول لینکش همه به یک پست ختم میشه این طوری پیدا کردنش واسه کاربران سخت میشه.
    متشکرم از شما که در تاپیک همکاری میکنید.

    (این پست هم اطلاع رسانی نه اسپم که در اون جواب دوست عزیزم رو هم دادم)

  14. #14

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نام آموزش: آموزشهای تصویری MVC از ابتدا تا انتها
    خلاصه آموزش: فیلمهای آموزشی جامع درباره MVC به زبان اصلی
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : سه شنبه 18 تیر 1392 در 08:20 صبح دلیل: اشتباه تایپی

  15. #15

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نام آموزش: ساخت RSS Reader
    خلاصه آموزش: ایجاد یک RSS Reader ساده و در عین حال پیشرفته با AJAX

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نام آموزش: Comet چیست - به چه دردی میخوره! - چگونه پیاده سازی میشود.
    خلاصه آموزش: آموزش Comet همراه با پروژه ایجاد یک برنامه چت ساده.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP


  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    32

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    چرا با اینکه آموزشها همه مهم و مفیدن، بعضیهاشون تو بخش" تاپیک های اعلان " سایت هست
    بعضیاشون نیست؟!!!
    (چون اونایی که هست معمولا مدیرها ساختن ولی اونهایی که نیست کاربرا!)

  19. #19

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نه دوست عزیز، بحث تاپیکی که مدیر ساخته باشه یا نه مطرح نیست. برای مثال، تاپیک آموزش مرحله به مرحله که بنده گذاشتم، قبل از اینکه مدیر بشم، اعلان شده بود. اگه قرار باشه هر بحث آموزشی که ایجاد میشه، توی اعلانها بیاد که دیگه جا برای بقیه تاپیکها نمیمونه. برای اعلان شدن باید یکسری خصوصیات در تاپیک باشه. مثلاً آموزش دنباله دار باشه نه اینکه فقط یک لینک باشه که توی اون توضیحات گذاشته شده. یا اینکه بازدیدش از یه حدی زیادتر بشه. یا مثلاً موضوع عمومی باشه نه یک موضوع اختصاصی که متقاضیان خاص خودش رو داره فقط. بقیه تاپیکهای آموزشی در همین تاپیک فهرست خواهند شد. شما هم اگه تاپیک سودمندی دیدین، همینجا لینک بدین.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    دانلود زیر نویس های فارسی لیندا و دیگر فیلم های آموزشی مفید
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : پنج شنبه 11 مهر 1392 در 20:04 عصر دلیل: در این تاپیک فقط لینک تاپیکهای همین تالار قرار میگیره

  21. #21

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    دانلود زیر نویس های فارسی لیندا و دیگر فیلم های آموزشی مفید
    منتقل شد به اینجا

  22. #22

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    آموزش مقدماتی تا پیشرفته PHP با زبان ساده

    موضوع : از عنوان معلومه فک کنم نیاز به توضیح نداره

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    نام آموزش: فیلم اموزش اتصال به درگاه زرین پال
    خلاصه آموزش: در این فیلم اموزشی نحوه اتصال به درگاه زرین پال رو می اموزید.

  24. #24

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    سلام دوستان
    من یک فرمی رو به دیتابیس با کد های php منتقل کرده ام اما وقتی فرم خودم را به یک فایلی اکشن میکنم دیگه کوئری ها به سمت دیتابیس ارسال نمی شه

    چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadhosin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    سن
    37
    پست
    37

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP


  26. #26

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    باسلام کسی در مورد ReactPHP فیلم و کتاب اموزشی داره برای معرفی؟

  27. #27

    نقل قول: تاپیک های آموزشی بخش PHP

    سلام دوستان عزیز
    من تازه میخوام شروع کنم php رو با فریم وورک ci یاد بگیرم کسی میتونه یه فیلم آمورشی خوب بهم معرفی کنه ؟ هزینه شم مهم نیس ...

تاپیک های مشابه

  1. :: فهرست تاپیک های مهم این بخش ::
    نوشته شده توسط oxygenws در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 12:57 عصر
  2. تاپیک های مهم بخش دلفی ( به روزرسانی ها ، کلیپ های آموزشی و ... )
    نوشته شده توسط Felony در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1391, 19:14 عصر
  3. تاپیک های مهم و مسائل حل شده بخش #C(قبل از زدن پست جدید این تاپیک را مطالعه کنید)
    نوشته شده توسط HO457 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1384, 20:00 عصر
  4. تاپیک های مهم این بخش
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 شهریور 1384, 14:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •