نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: حذف با Entity Framework

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    Lightbulb حذف با Entity Framework

    سلام من این کد رو توی جدولم نوشتم برای حذف ولی توی بعضی از جداولم عمل نمی کنه میشه راهنمایی کنید

    موقع اجرا ارور نمیده فقط حذف انجام نمیده ( لود دوباره انجام دادم برای گرید ویو ، اسم بانک ها رو هم چک کردم ولی نمی دونم چرا انجام نمیشه )

      var Query = (from P in anbar.Brands
    where P.Bid.ToString() == dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString()
    select P).Single();
    anbar.Brands.DeleteOnSubmit(Query);
    anbar.SubmitChanges();


    ممنون میشم تا جایی که می تونید راهنمایی هایی کنید ( خونه نیستم که دسترسی به اینترنت داشته باشم چند وقتی یه بار میام چک می کنم ممنون )

  2. #2

    نقل قول: حذف با Entity Framework

    بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام
    dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString()

    رو در متغیر قرار دهید و بعد استفاده کنید.
    یه بار مشکل مشابهی پیش اومده بود که به شکل بالا حل شد؛ ربطش رو نمیدونم.
    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: حذف با Entity Framework

    بفرما


    if (MessageBox.Show("قصد حذف دارید؟", "!!!!حذف", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) ==
    DialogResult.Yes)
    {
    using (var context = new fuledataEntities())
    {
    tbfule tbfule = new tbfule();
    int id = (int) dataGridViewX1.SelectedRows[0].Cells["id"].Value;
    var person = context.tbfules.Where(c => c.id == id).First();
    context.DeleteObject(person);
    context.SaveChanges();
    loadall();
    }

    }

تاپیک های مشابه

  1. ADO . NET Entity Framework
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آذر 1392, 15:42 عصر
  2. سوال: ارور هنگام درج ویرایش حذف و جستجو در برنامه Entity Framework
    نوشته شده توسط mojtaba5 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 تیر 1392, 16:53 عصر
  3. سوال: مشکل در حذف اطلاعات در entity framework
    نوشته شده توسط karimi.ali2005 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 22:33 عصر
  4. مشکل در Entity Framework
    نوشته شده توسط corona در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 00:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •