نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

  1. #1

    مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    باسلام
    یه سوال فنی داشتم
    میخوام با کریستال ریپورت یه گذارش تهیه کنم اما این خطا رو بهم میده
    CrystalReportExeption و متن خطاش هم اینهLoad report failed.
    باید چکار کنم ؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    سندی رو که با کریستال ریپورت باز کردین به صورت دستی و با کد ببندین
    مثلاً

    CrystalReportViewer1.ReportSource.Close();

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    متد Close نداره این کلاس !!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    ورژن دات نت شما چنده برادر؟؟؟
    یه بخشی از کد رو اینجا بزارید تا ببنم شما چه طوری گزارش تهیه می کنی؟؟(اگه شد تو واحد خبر صدا و سیما استخدامت می کنم )

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    Visual stadio 2010 + Crystal report 13
    :D
    ReportDocument RD = new ReportDocument();
    RD.FileName = Application.StartupPath + "CrystalReport1.rpt";
    CLsManageUser ClsMU = new CLsManageUser();
    RD.SetDataSource(ClsMU.Select());
    crystalReportViewer1.ReportSource = RD;
    crystalReportViewer1.Show();
    توضیح : ClsManageUser یه کلاسه که مند Select داره
    آخرین ویرایش به وسیله Mostafa_ : جمعه 31 خرداد 1392 در 13:16 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    این ورژن Visual studio هست
    شما می تونید توی VS2010 از نگارش های قبلی دات نت(3.5 ، 3 ، و ...) هم در پروژتون استفاده کنید
    شما ببین ورژن .NET که برای "این پروژه " استفاده می کنی چیه ؟؟
    Project Properties -> Application Tab
    در قسمت Target Framework نوشته( و می تونی همینجا هم کم و زیادش کنی!)
    اگه ورژن 4 هست بزارش روی 3.5
    بعدشم پسر خوبی باش و یه تیکه از اون کدی که توی برنامه استفاده کردی رو اینجا بزار ببنیم دقیقاً چی نوشتی

  7. #7

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    خیلی باهالی
    شرمنده ، دات نت 4 رو دارم استفاده میکنم
    ReportDocument RD = new ReportDocument();
    RD.FileName = Application.StartupPath + "CrystalReport1.rpt";
    CLsManageUser ClsMU = new CLsManageUser();
    RD.SetDataSource(ClsMU.Select());
    crystalReportViewer1.ReportSource = RD;
    crystalReportViewer1.Show();
    این کد خدمت شما ،
    راستی ClsManageUser یه کلاسه که توش یه متد به نام Select هست و قراره Crystal Report از این متد تغذیه کنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    توی رویداد Unload فرم مقدار crystalReportViewer1.ReportSource رو برابر با Null قرار بده
    راستی یه سوال توی ClsManageUser چه موقع SqlConnection رو Close می کنی؟؟ SqlCommand رو چی ؟؟ Dispose می کنی؟؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    پروژه به صورت چندلایه نوشته شده
    ClsmanageUser فقط دستورات insert , Update , Delete , Select توشه
    متد Open و Close تو یه کلاس دیگه انجام میشه
    اما SqlCommand رو Dispose نمیکنم
    باید حتما بشه ؟؟؟
    چظوری ؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    خب مشکل فکر کنم همینجاست
    توی همون ClsmanageUser یه متد برای close کردن کانکشن بنویسید
    خب SqlCommand هم اینطوری Dispose می شه دیگه
     SqlCommand.Dispose () ;


    یه 2 تا متد اینطوری بنویس دیگه

    public void Connect()
    {
    try
    {
    connection.Open();
    }
    catch (Exception exp)
    {
    throw exp;
    }
    }

    public void Disconnect()
    {
    try
    {
    connection.Close();
    }
    catch (Exception exp)
    {
    throw exp;
    }
    }

  11. #11

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    ببین یه کلاس دیگه دارم به نام Database اون تو این دستورا هست
    اما 2تا سوال
    throw exp دستورکه توی Try و catch نوشته شده چکار میکنه ؟؟
    متد Dispose رو کجا باید نوشت ؟؟

  12. #12

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    کسی نمیتونه راهنماییم کنه ؟؟
    کارم گیره !!!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    ببخشید یه 2 ساعت رفتم استرات کنم مغزم سرد شه
    throw exp خب مشخصه دیگه یه اکسپشن ایجاد می کنه!
    در واقع استفاده از throw در خود بلاک catch برای فراخوانی مجدد اون استثنا هست
    متد Dispose رو هم هر جا که دیگه نمی خوای از sqlcommand استفاده کنی بنویس توی همون متد disconnect مثلاً

  14. #14

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    پس من باید یه 2 روزی برم استراحت کنم تا مغزم سرد شه
    نا فرم فسفر سوزوندم این 2 روز
    اقا این حرکت رو هم زدم اما بازم خطا میده
    اشکال نداره پروژه رو برات بفرستم یه نگا بهش بندازی ؟؟؟
    اگه اشکال نداره ایمیلت رو بده

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط Mostafa_ مشاهده تاپیک
    پس من باید یه 2 روزی برم استراحت کنم تا مغزم سرد شه
    نا فرم فسفر سوزوندم این 2 روز
    اقا این حرکت رو هم زدم اما بازم خطا میده
    اشکال نداره پروژه رو برات بفرستم یه نگا بهش بندازی ؟؟؟
    اگه اشکال نداره ایمیلت رو بده
    آقا بدتون نیاد اما راهی رو که رفتین اشتباهه با ساده ترین راه در عرض نیم ساعت می تونستین گزارشتون رو بسازین

  16. #16

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    جدا ؟؟؟
    خوب چیه ؟؟
    چرا بدم بیاد داداش
    بگو پدرم درومد !!!!

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط Mostafa_ مشاهده تاپیک
    جدا ؟؟؟
    خوب چیه ؟؟
    چرا بدم بیاد داداش
    بگو پدرم درومد !!!!
    یه نمونه از بانک و کلاستون رو بگذارین تا بگم

  18. #18

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    این کدی که تو فرم گذارش نوشتم

    ReportDocument RD = new ReportDocument();
    RD.FileName = Application.StartupPath + "CrystalReport1.rpt";
    CLsManageUser ClsMU = new CLsManageUser();
    RD.SetDataSource(ClsMU.Select());
    crystalReportViewer1.ReportSource = RD;
    crystalReportViewer1.Show();


    این کدی که تو کلاس نوشتم و کار انتخاب از بانک رو انجام میده

    public DataTable Select()
    {
    string Sql = "Select * from Users";
    DataTable DT = new DataTable();
    Database.Connect();
    DT = Database.Select(Sql);
    Database.disconnect();
    return DT;
    }


    و این هم دستورات اتصال به بانکه که تو یه کلاس دیگه با نام Database نوشته شده

    public string database = "SabteAhval";
    public bool IsExpress = true;
    SqlConnection Connection;
    SqlCommand Command;
    SqlDataAdapter Sda;

    public string Date = DateTime.Now.ToShortDateString();
    public string Time = DateTime.Now.ToShortTimeString();

    public ClsDatabase()
    {
    Connection = new SqlConnection();
    Command = new SqlCommand();
    Sda = new SqlDataAdapter();
    Command.Connection = Connection;
    Sda.SelectCommand = Command;
    }

    public void Connect()
    {
    string Connect = "";
    if (IsExpress)
    {
    Connect = "Server = localhost ; database = " + database + " ; integrated security = true";
    }
    else
    {
    Connect = "";
    }
    Connection.ConnectionString = Connect;
    Connection.Open();
    }

    public void disconnect()
    {
    Connection.Close();
    Command.Dispose();
    }
    public DataTable Select(string Sql)
    {
    Command.CommandText = Sql;
    DataTable DT = new DataTable();
    Sda.Fill(DT);
    return DT;
    }
    public void DoCommand(string Sql)
    {
    Command.CommandText = Sql;
    Command.ExecuteNonQuery();
    }

  19. #19
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    18

    نقل قول: مشکل در اجرای کریستال ریپورت

    کاری که میکنی در اصل بهترین راه نیست. برام ایمیل بزن تا درستش کنم برات.
    marshalsharifi@yahoo.com

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اجرای کریستال ریپورت 8.5 در vb6 در ویندوز 7
    نوشته شده توسط poorghasemi در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1392, 12:43 عصر
  2. مشکل با اجرای کریستال ریپورت در C#‎2010
    نوشته شده توسط mahtab.kamali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1391, 00:24 صبح
  3. مشکل در اجرای کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط mortezasar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1391, 09:23 صبح
  4. سوال: مشکل در اجرای کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط helia64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1391, 15:19 عصر
  5. سوال: مشکل در اجرای کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط gjmkdyttyhujk در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 خرداد 1391, 16:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •