نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بازکردن فایل در دایرکتوری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    Unhappy بازکردن فایل در دایرکتوری

    سلام !
    این سوال رو تو stackoverflow مطرحیدم , هیچ کس جوابمو نداد !
    ببین من این کد را نوشتم !

    System.Diagnostics.Process Process = new System.Diagnostics.Process();
    Process.StartInfo.FileName = (System.IO.Path.Combine(Environment.GetFolderPath( Environment.SpecialFolder.ApplicationData), "c code analyser.exe"));
    Process.StartInfo.WorkingDirectory = (System.IO.Path.Combine(Environment.GetFolderPath( Environment.SpecialFolder.ApplicationData), "c code analyser.exe"));
    Process.Start();


    خوب میخوام فایل c code analyser.exe رو اجرا کنم ولی تو ویندوز سون ( ویندوزهای دیگه رو نمیدونم.) یه آلارم میده می نویسه :" Do you want to allow to following program to make changes to this computer?"

    می خواستم ببینم میشه این آلارم نیاد و مستقیم اجرا شه؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: بازکردن فایل در دایرکتوری

    سلام

    عبارت زیر را :

    "c code analyser.exe"

    به :

    "c_code_analyser.exe"

    تغییر دهید ، البته نام فایل را هم اینگونه باید تغییر دهید .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: بازکردن فایل در دایرکتوری

    نشد !

    فکر نمی کنم این باشه چون قبلا وقتی ok میزدم باز می شد ...

  4. #4

    نقل قول: بازکردن فایل در دایرکتوری

    چه خطایی میده ؟؟

    من نصف عمرم سر باز کردن نرم افزار ها با C#‎ گذروندم !! چون معمولا چند 100 زیبانه هستند و ...

    اگر خیلی تخیلی اوضاع توصیه میکنم یک بچ فایل ساده بنویسی و بعد ان بچ فایل با CMD باز کنی ، اینجور ایما داشته باش که باز میشه ، البته این معمولا برای من اخرین راه حل اما در بدترین شرایط هم جواب داده ...

    یک نمونه ساده میزارم :

    str_patch = Directory.GetCurrentDirectory() + @"\Elapsed-Time.exe";
    Process.Start(str_patch);

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: بازکردن فایل ریدمی در دایرکتوری Appdata
    نوشته شده توسط drsina در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 11:31 صبح
  2. آیا فایل در دایرکتوری خودش هست یا نه؟
    نوشته شده توسط choobin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1385, 14:14 عصر
  3. بازکردن فایل در vb6
    نوشته شده توسط abbas8786 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1384, 15:29 عصر
  4. بازکردن فایل های غیر exe
    نوشته شده توسط Shabani.Mojtaba در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1384, 23:47 عصر
  5. بازکردن فایل (*.*)------(سریع)
    نوشته شده توسط Taha_u در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 25 فروردین 1384, 14:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •