نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در گرفتن گزارش از دیتابیس با استیمول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    25
    پست
    240

    مشکل در گرفتن گزارش از دیتابیس با استیمول

    سلام دوستان
    من یه تابع دارم که یه DataSet برمیگردونه ، چطوری میتونم با استیمول از این دیتاست گزارش بگیرم؟
    (اولین تجربه گزارش گیریم هست ، در منابع هر چی گشتم همه اول از طریق دیزاین چند تا دیتاست و دیتا باند و ... اضافه میکردن و بعد ازش گزارش میگرفتن ... که من فقط یه دیتاست دارم)
    ممنون


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: مشکل در گرفتن گزارش از دیتابیس با استیمول

    دیتاستی که نوشتی به صورت کدنویسی هست؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    25
    پست
    240

    نقل قول: مشکل در گرفتن گزارش از دیتابیس با استیمول

    بله
    دیتاست با کد نویسی ایجاد و مقدار دهی شده ...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    25
    پست
    240

    نقل قول: مشکل در گرفتن گزارش از دیتابیس با استیمول

    یعنی حتی یه نفر هم حاضر نیست راهنمایی کنه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    30
    پست
    7,919

    نقل قول: مشکل در گرفتن گزارش از دیتابیس با استیمول

    تالار مربوطه مراجعه کنید.
    https://barnamenevis.org/forumdisplay...A7%D8%B2%DB%8C

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    25
    پست
    240

    نقل قول: مشکل در گرفتن گزارش از دیتابیس با استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    تالار مربوطه مراجعه کنید.
    https://barnamenevis.org/forumdisplay...A7%D8%B2%DB%8C
    ممنون میشم اگه یکی از مدیران زحمت انتقال این تاپیک رو به تالار درستش بکشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    30
    پست
    7,919

    نقل قول: مشکل در گرفتن گزارش از دیتابیس با استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط Arashdn مشاهده تاپیک
    ممنون میشم اگه یکی از مدیران زحمت انتقال این تاپیک رو به تالار درستش بکشه
    ول این تاپیک کن برو یکی دیگه بزن و یا سرچ کن این مطلبی که میگی زیاد پست هست ازش

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در گرفتن اطلاعات از دیتابیس
    نوشته شده توسط amir-aa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 27 خرداد 1391, 17:02 عصر
  2. سوال: مشکل در گرفتن خروجی از دیتابیس با ASP.NET
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1390, 09:42 صبح
  3. مشکل در گرفتن گزارش با storedproc
    نوشته شده توسط khaterer در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 آذر 1389, 16:28 عصر
  4. مشکل در گرفتن پشتیبان از دیتابیس SQL در #C
    نوشته شده توسط __Genius__ در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 تیر 1388, 11:49 صبح
  5. مشکل در گرفتن گزارش با crystal در vb6
    نوشته شده توسط majid_quds در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 27 خرداد 1386, 09:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •