نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش برخی از سطرهای گرید ویو با توجه به یک شرط

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    25

    Question نمایش برخی از سطرهای گرید ویو با توجه به یک شرط

    سلام بر اساتید فن
    می خواستم بدونم چطور میشه فقط برخی از سطرهای گرید ویو رو نمایش داد؟
    مثلا یک query اجرا و نتیجه رو به گریدویو بایند کنیم و پس از اون با توجه به یک شرط خاص فقط سطرهایی از گرید ویو نمایش داده شوند که شامل اون شرط باشند؟
    آیا شدنی است؟
    ممکن است بپرسید قبل از بایند کردن شرط را در query قرار بده تا نتیجه دلخواه به گرید ویو ریخته شود اما مشکلی که دارم اینست که وقتی می نویسم :
    SqlDataAdapter adpt = new SqlDataAdapter("SELECT * from table1 where class.reg_deadline>'"+DateTime.Now+"')", con);
    DataTable dtbl=new DataTable();
    adpt.Fill(dtbl);

    gvSelect.DataSource = dtbl;
    gvSelect.DataBind();
    این خطا رو میده :
    Conversion failed when converting date and/or time from character string.

    در حالی که reg_deadline از نوع date time هست .
    کسی راه حلی داره ؟
    ممنون میشم کمک کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: نمایش برخی از سطرهای گرید ویو با توجه به یک شرط

    ببین این مدل کدنویسی رو دیگه فراموش کنید بجاش بیاید از پارامترها استفاده کنید:

    string strConn = "Data Source = .\\SQLExpress; Initial Catalog = Northwind; Integrated Security = True"; SqlConnection _sql_connection = new SqlConnection(strConn); SqlCommand _sql_command = new SqlCommand("GetDetenions", _sql_connection); _sql_command.CommandType = CommandType.StoredProcedure; SqlParameter param_DATE = _sql_command.Parameters.Add("@_date", SqlDbType.DateTime); DateTime dt = new DateTime(2010,10,11); param_DATE.Value = dt; //dt is a DateTime type defined earlier in C#‎ DataTable data_table = new DataTable(); SqlDataAdapter sql_adapter = new SqlDataAdapter(_sql_command); sql_adapter.Fill(data_table);

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    25

    نقل قول: نمایش برخی از سطرهای گرید ویو با توجه به یک شرط

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    ببین این مدل کدنویسی رو دیگه فراموش کنید بجاش بیاید از پارامترها استفاده کنید:

    string strConn = "Data Source = .\\SQLExpress; Initial Catalog = Northwind; Integrated Security = True"; SqlConnection _sql_connection = new SqlConnection(strConn); SqlCommand _sql_command = new SqlCommand("GetDetenions", _sql_connection); _sql_command.CommandType = CommandType.StoredProcedure; SqlParameter param_DATE = _sql_command.Parameters.Add("@_date", SqlDbType.DateTime); DateTime dt = new DateTime(2010,10,11); param_DATE.Value = dt; //dt is a DateTime type defined earlier in C#‎ DataTable data_table = new DataTable(); SqlDataAdapter sql_adapter = new SqlDataAdapter(_sql_command); sql_adapter.Fill(data_table);
    مشکلم با پارامترها حل شد اما جواب سوال اولم رو ندادید:
    چطور میشه فقط برخی از سطرهای گرید ویو رو با توجه به یک شرط نمایش داد؟ آیا شدنی است؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: نمایش برخی از سطرهای گرید ویو با توجه به یک شرط

    سلام
    بهترين كار اينه كه شرط را سمت SP چك كني
    مثلا اگه گريدت را بايند به يك ObjectDataSource‌كرده اي يا بايند به SP كرده اي همان شرط را در سمت SP چك كني

  5. #5

    نقل قول: نمایش برخی از سطرهای گرید ویو با توجه به یک شرط

    مثلا یک query اجرا و نتیجه رو به گریدویو بایند کنیم و پس از اون با توجه به یک شرط خاص فقط سطرهایی از گرید ویو نمایش داده شوند که شامل اون شرط باشند؟
    آیا شدنی است؟
    درود بر شما

    قبل از عمل بایندینگ باید این کار رو انجام بدید. یعنی مثلا یا در Where clause مربوط به دستور Select و یا اینکه وقتی Select رو زدید اینبار قبل از اینکه DataSet رو به گرید وصل کنید، DataSet رو کوچک تر کنید و یک شرط دیگه روش بگذارید و بعد بایند کلی کنید. یک راه بد دیگه هم هست که در یک حلقه for سطر به سطر از DataSet واکشی شده بخونید و بر اساس شرط سطر رو به گرید ویو اضافه کنید.

    اینکه هدف شما این باشه که فقط یکبار Bind کنید و مدام بخواید بدون Select زدن از DataBase گرید ویو رو تغییر بدید امکان پذیر نیست.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش عکس در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط amir8008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1390, 19:51 عصر
  2. نمایش تاریخ شمسی در گرید ویو
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 08:58 صبح
  3. سوال: نمایش فیلد وضعیت در گرید ویو
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 13 فروردین 1389, 17:49 عصر
  4. نمایش تاریخ فارسی در گرید ویو
    نوشته شده توسط farzaneh.sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 تیر 1388, 16:29 عصر
  5. سوال: نمایش جدول در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط dare_khamosh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1388, 11:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •