نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: یک متد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    یک متد

    با سلام خدمت همه اساتید
    می خواستم بدونم از اون خطی که با using آغاز میشه تا خط آخر چه معنایی داره؟چکار میکنه؟منظورم بیشتر از using تا 4 خط پایین تر


    public void namayesh(string id_n)
    {
    string strsql = "select * from tbl_s ";
    strsql = string.Format(strsql, id_n);
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    con.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\student.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = strsql;
    con.Open();
    using (SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader())
    {
    while (dr.Read())
    if (id_n.Trim() == dr["ids"].ToString().Trim())
    {
    txt_ids.Text= dr["ids"].ToString();
    txt_sname.Text = dr["sname"].ToString();
    txt_sfamily.Text = dr["sfamily"].ToString();
    txt_senteryear.Text = dr["senteryear"].ToString();
    txt_sreshtehname.Text = dr["sreshtehname"].ToString();
    txt_sreshtehcode.Text = dr["sreshtehcode"].ToString();
    txt_avg.Text = dr["avg"].ToString();


    }
    }
    con.Close();



    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: یک متد

    دوست عزیز شما در این متد یک رشته رو به عنوان ورودی دریافت میکنی و در یک حلقه while تاز مانی که شی دیتا ریدر نال نیست (یا میخونه)یک شرط رو بررسی میکنی که آیا id_n برابر با سطر
    "ids" از جدولtbl_sهست یانه اگه باشه اون سطر رو در تکس باکس ها قرار بده

تاپیک های مشابه

  1. متد ExecuteXmlReader از یک Command ؟
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1383, 00:12 صبح
  2. مشکل متد post
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 19:22 عصر
  3. متد Locate
    نوشته شده توسط Harry در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 15:32 عصر
  4. مشکل متد Find در Ado
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 مهر 1382, 22:48 عصر
  5. تعیین اندازه کاغذ در متد PrintForm
    نوشته شده توسط مسعود م در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 خرداد 1382, 00:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •