نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: گرفتن اطلاعات از پورت USB

  1. #1

    Question گرفتن اطلاعات از پورت USB

    سلام دوستان

    من یه دستگاهی ساختم که از طریق پورت USB وصل میشه به کامپیوتر و یک سری اطلاعات رو میفرسته به کامپیوتر.

    من می خواستم بدونم که چه طور این دستگاه رو به برنامه بشناسونم و اطلاعاتی رو که میگیره بیارم تو ی برنامه؟؟

    از بزرگوارانی که کمک می کنن ممنونم

  2. #2

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از پورت USB

    سلام

    اگر میخواهید مستقیم با پورت USB کار کنید ، که خود VS کامپونت اماده داره ، باید یک درایور برای برنامه و سخت افزار خودتون بنویسید و ....

    راهی که من استفاده میکنم چون بیشتر با تجهیزات صنعتی و عملیاتی سر کار دارم استفاده از پورت سریال که خیلی مناسب است ، برای اتصال USB به سریال هم معمولا از چیپ های FTDI استفاده میکنم ...

    شما چه اطلاعاتی را داریدی ارسال میکنید ؟
    حجم ان چه مقدار ؟
    ارسال و دریافت ؟ یا دریافت تنها ؟ یا ارسال تنها ؟
    برای چه کاری ؟ چه هدفی ؟
    و...

  3. #3

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از پورت USB

    پورت سریال فک نکنم مناسب باشه چون نوت بوک ها این پورت رو ندارن. من میخوام که به لپ تاب هم وصل بشه.
    اطلاعات فقط دریافت میشه و حجم زیادی هم ندارن. یه سری عدد هست.
    دستگاه هم یه دستگاه زمین شناسی هست.

    کامپوننت VS رو هم میشه بگید که اسمش چی هست و چطور میشه استفاده کرد؟؟؟
    اگه بخوام درایور بنویسم چی کار باید بکنم؟؟؟؟(البته فکر کنم که درایور داشته باشه)

    ممنون از کمکت :)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از پورت USB

    سلام
    لطفا اگه کسی بلده روش اتصال دستگاه به usb ود دریافت اطلاعات از اون را بگه. در سی شارپ

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از پورت USB

    معمولا همه دستگاهایی که به پورت usb دارن داخل خودشون یک یک چیپ usb به سریال دارن که معمولا از ایسی ft232 استفاده میکنن وقتی شما usb رو به کامپیوتر میزنید یک com مجازی درست میکند و شما با اون پورت مجازی کار میکنید
    خوبی ft232 اینه ویندوز به راحتی از طریق اینترنت درایورش رو پیدا میکنه وبعد خیلی راحت برنامه نویسی میکنید
    اگه راهنمایی سخت افزاری میخواهید بگید تا بیشتر راهنمایی کنم
    من چند ساله دارم با این ایسی کار میکنم مشکل خاصی نداره

  6. #6

  7. #7

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از پورت USB

    نقل قول نوشته شده توسط jamal_ch مشاهده تاپیک
    معمولا همه دستگاهایی که به پورت usb دارن داخل خودشون یک یک چیپ usb به سریال دارن که معمولا از ایسی ft232 استفاده میکنن وقتی شما usb رو به کامپیوتر میزنید یک com مجازی درست میکند و شما با اون پورت مجازی کار میکنید
    خوبی ft232 اینه ویندوز به راحتی از طریق اینترنت درایورش رو پیدا میکنه وبعد خیلی راحت برنامه نویسی میکنید
    اگه راهنمایی سخت افزاری میخواهید بگید تا بیشتر راهنمایی کنم
    من چند ساله دارم با این ایسی کار میکنم مشکل خاصی نداره


    سلام
    من سخت افزار سمت میکرو رو وصل کردم و پورت مجازی هم درست کردم ولی مشکلی که دارم اینه که نمیدونم با C#‎ چطور میتونم با اون پورت ارتباط بگیرم آیا استفاده از com سریال همونطور که دیتای سریال میگیریم میتونم در USB هم استفاده کنم؟!!!

  8. #8

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از پورت USB

    این جزء بر اساس منابع مختلف است. شروع خوب برای USB در C # این وب سایت است. همچنین کتاب یوتیوب COMPLETE (ویرایش سوم) توسط یان اکسلسون باید برای هر کسی که مایل به اتصال USB HID به برنامه خود باشد، باید بخواند.
    protected override void OnHandleCreated(EventArgs e)
    {
    base.OnHandleCreated(e);
    usb.RegisterHandle(Handle);
    }
    protected override void WndProc(ref Messagea m)
    {
    usb.ParseMessages(ref m);
    base.WndProc(ref m); // pass message on to base form
    }

    اگر خطایی دریافت کردید device descriptor request failed به راحتی این را حل کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خواندن اطلاعات از پورت USB
    نوشته شده توسط peon13 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 مرداد 1391, 18:09 عصر
  2. ارسال اطلاعات به پورت Usb ومشکلات ناشی از ان .
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش مباحث عمومی کار با سخت افزارها، سنسورها و لوازم جانبی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1390, 15:56 عصر
  3. کنترل ورود و خروج اطلاعات از پورت USB
    نوشته شده توسط crackgns در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مهر 1387, 10:45 صبح
  4. تبادل اطلاعات با پورت usb
    نوشته شده توسط jalal_rez در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 25 تیر 1386, 02:12 صبح
  5. دریافت و ارسال اطلاعات روی پورت USB
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 11:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •